Seriál Druhý dych
vrati sa anna domov alebo sa usadi v nemecku čo bude dalej s andreu ajej babom dozvie sa daniel pravdu že dieťa nie je jeho???? je to dosť zamotane 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Ahoj, neviete kedy bude pokračovať seriál? včera nebol ani dnes 😢
Zajtra ide normal a uz aj piatok zrusily.A buduci tyzden zasa ide len pondelok a stvrtok nakolko v utorok je sviatok.
dnes som skoro odpadla oni toto davaju na NOVE a po česky 😀 hroznéé
Juj uz sa tesim na vecer.Dnes bude krasny koniec.Anne sa narodi Janko a Andrea bude mat Lucinku a Lenka z Viktorom si ju osvoja a budu sa onu starat.Kto si chce precitat ako to dnes koniec dopadne tu je link. http://druhydych.markiza.sk/clanok-13086-druhy-...
Kočky a tú ukážku na konci čo dávali, to už je z tej novej série ktorá sa natáča????
@dadka1010 Ano.Od septembra druha seria 😉
@mamartinka Už od septembra??? Tak to je super, ja som myslela, že budeme čakať do nového roku.
ako to skončilo?
@labelo Daniel z Annou sa zobrali bolo to krasne az som plakala ked stali u oltara.Andrei sa narodila Lucinka o ktoru sa staraju a budu starat Viktor z Lenkou a Danielovi a Anne sa narodil Janko.Kocikovali vsetci na prechadzke a tak to potom aj skoncilo.
@mamartinka
ja som kdesi počula,že Danile išiel niekam lietadlom a to havarovalo,či? 😀 a čom chce byt druhá seria ked to takto skončilo?
@labelo Ano presne tak to bude.Daniel ale prezije.Najde ho Andrea a bude ho drzat ako vo vezeni ci u seba to uz neviem.Vsetci si ale budu mysliet ze Daniel zomrel a Anna bude chodit na uplne cudzi hrob.
@mamartinka to som tiež počula, že takto to chcú spraviť, ale kde si to čítala? Lebo ja som len z ukážky na druhú sériu vydedukovala, že spadlo lietadlo a to je tak všetko
Inak také mi to príde zvláštne, že Andrea to rozchodí, že Teodor bude opäť preč z väzenia...nie je to kus pritiahnute za vlasy? 😀
@sari24 Na fore co je k Druhemu dychu som to citala 😉
čo sa stalo vlastne andrei nejak mi unikla ta časť. Dik
@meg9 Strelila si do spanku.

http://zenskyweb.sk/zenam-berie-dych