icon
741258
22. mar 2012

vrati sa anna domov alebo sa usadi v nemecku čo bude dalej s andreu ajej babom dozvie sa daniel pravdu že dieťa nie je jeho???? je to dosť zamotane 😝 😝 😝 😝 😝 😝

viva13
2. máj 2012

Ahoj, neviete kedy bude pokračovať seriál? včera nebol ani dnes 😢

dm1
2. máj 2012

@viva13 ved vcera bol sviatok a dnes je streda - a modre z neba vtedy nebyva. Zajtra hadam bude normalne

viva13
2. máj 2012

@dm1 jééj ozaj ja som zabudla,že v stredu nebýva 🙂

mamartinka
autor
2. máj 2012

Zajtra ide normal a uz aj piatok zrusily.A buduci tyzden zasa ide len pondelok a stvrtok nakolko v utorok je sviatok.

labelo
29. máj 2012

dnes som skoro odpadla oni toto davaju na NOVE a po česky 😀 hroznéé

bzuco
31. máj 2012

@labelo trapoši 😀 😀 😀 😀

nepamätám si, že by slováci niekedy dabovali do slovenčiny český film...ale slovenských filmov nadabovaných do češtiny som už videla neúrekom - a bolo to riadne odveci 😝 😝 😝 😝

labelo
31. máj 2012

@bzuco
no ved to ,ale to sa neda počuvat niečo hrozné 😝

mamartinka
autor
31. máj 2012

Juj uz sa tesim na vecer.Dnes bude krasny koniec.Anne sa narodi Janko a Andrea bude mat Lucinku a Lenka z Viktorom si ju osvoja a budu sa onu starat.Kto si chce precitat ako to dnes koniec dopadne tu je link. http://druhydych.markiza.sk/clanok-13086-druhy-...

dadka1010
2. jún 2012

Kočky a tú ukážku na konci čo dávali, to už je z tej novej série ktorá sa natáča????

mamartinka
autor
2. jún 2012

@dadka1010 Ano.Od septembra druha seria 😉

dadka1010
3. jún 2012

@mamartinka Už od septembra??? Tak to je super, ja som myslela, že budeme čakať do nového roku.

labelo
3. jún 2012

ako to skončilo?

mamartinka
autor
3. jún 2012

@labelo Daniel z Annou sa zobrali bolo to krasne az som plakala ked stali u oltara.Andrei sa narodila Lucinka o ktoru sa staraju a budu starat Viktor z Lenkou a Danielovi a Anne sa narodil Janko.Kocikovali vsetci na prechadzke a tak to potom aj skoncilo.

labelo
3. jún 2012

@mamartinka
ja som kdesi počula,že Danile išiel niekam lietadlom a to havarovalo,či? 😀 a čom chce byt druhá seria ked to takto skončilo?

mamartinka
autor
3. jún 2012

@labelo Ano presne tak to bude.Daniel ale prezije.Najde ho Andrea a bude ho drzat ako vo vezeni ci u seba to uz neviem.Vsetci si ale budu mysliet ze Daniel zomrel a Anna bude chodit na uplne cudzi hrob.

sari24
3. jún 2012

@mamartinka to som tiež počula, že takto to chcú spraviť, ale kde si to čítala? Lebo ja som len z ukážky na druhú sériu vydedukovala, že spadlo lietadlo a to je tak všetko

Inak také mi to príde zvláštne, že Andrea to rozchodí, že Teodor bude opäť preč z väzenia...nie je to kus pritiahnute za vlasy? 😀

mamartinka
autor
3. jún 2012

@sari24 Na fore co je k Druhemu dychu som to citala 😉

meg9
3. jún 2012

čo sa stalo vlastne andrei nejak mi unikla ta časť. Dik

mamartinka
autor
3. jún 2012

@meg9 Strelila si do spanku.