icon
xmalinka
8. jan 2012

ahojte 🙂 som rada, že som narazila na túto diskusiu 🙂 Seriál sa mi veľmi páči, máloktorý seriál má tak uchváti ... Už hľadám obsahy ďalších častí -- to už je kríza...
Som milo prekvapená hlavnými postavami, veľké plus, že Markíza siahla po málo známych hercoch... Napr., Janku Lieskovskú som ani nepoznala - plus ďalších, čo tam hrajú..
Príbeh je veľmi milý a nevtieravý ... Aj malá Barborka je sympatická, len KEBY nehovorí tak mazľavo v niektorých replikách... mi to trhá uši.. Na jej vek sa to už nehodí... môj názor..
Inak - kto nestíha sledovať seriál večer, objavila som ho na uložto... sú tam uložené všetky časti, 🙂 Našla sa nejaká dobrá duša, čo to nahráva 😎
a na youtube.com môžete nájsť uvodnú pieseň - len si do vyhľadávania zadajte Druhý dych a fičíte 🙂

jarka28
8. jan 2012

Ja som sa do serialu zamilovala od prvej casti...mam strasne rada Kristinu Svarinsku,je strasne zlata,a Janku Lieskovsku som tiez pred tim nevidela ani brata Daniela...dobre obsadenie,uz sa tesim na dalsie casti.. 🙂

lubenka131
9. jan 2012

Čaute kočky aj ja to pozerám konečne trochu zmena lebo panelák začína byť ako trapná telenovela!ja to večer nepozerám to už idem hajde tak to pozerám na druhy deň okolo 13,tej to opakujú alebo na voyo.sk v archíve 😉

lubenka131
9. jan 2012

@xmalinka presne ako píšeš mne tiež na barborku už nesedí taký umleznany hlas snáď prestane ked sa dá daniel dokopy z annou 😉

xmalinka
9. jan 2012

@lubenka131 hádam sa to zmení... 🙂 sú to také fitny, ako prehovoriť ocinka, na čo chce ona... ale netreba to zase preháňať... dnes bola v teleráne a tam celkom v pohode komunikovala..

lubenka131
9. jan 2012

@xmalinka áno tiež som to pozerala tam bola zlatá 😉 a braňa deaka môžem on je fajnovy 😵

xmalinka
9. jan 2012

zarazila ma veta : pletky s viacerými peknými ženami 🙂 ja som počítala s andreou a annou,, a vidím, že tvorcovia nám to chcú riadne skomplikovať

mamartinka
autor
9. jan 2012

@xmalinka zrejme ich bude viacej.Ale mohol by pri Anne zostat.

xmalinka
9. jan 2012

inak... dnes som si stiahla poslednú 4časť a v upútavke na dnešok ma zaujal rozhovor Daniela s jeho mamou: konkrétne, : "musela si sa niekedy v živote rozhodnúť medzi dvoma možnosťami, i keď ani jedna nebola tá pravá"
silne dúfam, že nemyslel na Annu a Andreu,,.. prečo by Anna mala byť zlá možnosť ?! ?! ?!

xmalinka
9. jan 2012

@mamartinka tak s tým rátam na 100 %, že víťazkou o jeho srdce bude Anna,,, veď sa to predsa končí Happy Endom :D

tanitta
9. jan 2012

ahojky... kto robil scenar? som si nikdy nevsimla s titulkach....mne to dost pripomona serial keby bolo keby.... spracovanie.. zostihy... ale zdaleka sa druhy dych nechyta ... sice to pozeram len uz dlho cakam ze sa to rozbehne... velmi casto sa opakuje to iste vela dialogov o zosnulych a spominani... az to zacina byt obcasne uz nudne....take natahovacky..... 😖 popravde ak sa da anna s danielom dokopy bude to len dalsia "nudna telenovela" co sa skoni ako vsetci cakame zili az dosmrti az kym nepomreli.... esteze v amagedone nechali umret wilisa 😀

labelo
9. jan 2012

ja som zacala kukat,ale nic moc lezie mi na nervy Anna už len výzorom a usmevom 😀 je mi strašne nesympatická a malá Barbora,hovorí stále "to je super" a tónom 5 decka a ešte mi lezie na nervy ten jeho brat Vikto a ešte Svarinská ta sa ksichtí jak panenka mária stále hádže kutkami a očami,asi to má odkukané z nejake telenovely,takže ja kuknem len sem tam cez reklamu, vobec ma nič nezaujalo ani dej ani postavy 😝

xmalinka
9. jan 2012

@tanitta a
@labelo aj negatívny názor - je názor 🙂 ale čo sa týka konca - myslím, že väčšina ľudí, čo to pozerá , presne to od konca očakáva, že sa dajú dokopy... ja vždy pozerám seriál s tým, že chcem, aby sa tam tie hlavné postavy dali dokopy.. keby nastane taký veľký zvrat, tak ma asi infarkt postihne 😀

xmalinka
10. jan 2012

tak dnešná časť bude dobre napínavá... Dúfam, že Daniel nebude niečo vyčítať Anne.. De facto, kvôli nej Barborka nemá rada Andreu 😀

mamartinka
autor
10. jan 2012

Andrea sa budí v Danielovej spálni. Čaká ju fotenie na plagát, na ktoré jej Daniel sľúbil sprievod. Najprv si ale chce splniť svoje povinnosti - ide po Barborku, aby ju zaviezol do školy. Barborku nenájde v izbe, ani nikde vo vile. Celá rodina je na nohách – Kde je Barborka? Čo keď sa jej niečo stalo? Daniel s Annou hľadajú Barborku, a pomaly strácajú nádej. Daniel je zúfalý, už prišiel o ženu s nenarodeným dieťaťom. Nájde sa Barborka živá a zdravá?

Šiestu časť seriálu Druhý dych sledujte v utorok, 10. januára o 21.00h v televízii DOMA! To akoze Danielova zena cakala babetko dalsie?

labelo
12. jan 2012

vcera som kukla od nudy,ale mne ta mala tak letie na nervy 😀 ako ich tam vydiera uz sa nemozem dockat co jej ta Andrea jednu streli 😠

lubenka131
12. jan 2012

@labelo mna vytaca ten jej rozmaznany hlas a uplne mi to pripada ako telenovela ked rozprava-daniel...brano...a ked ta kika svarinska klika tymi ocami jak esmeralda celkoooooooooom 😨 😨 😨 😨 😨 strasne dlho im trva kym nieco povedia zareaguju na nejaku otazku ja to nenavidim ked z 30min filmu je 10 min tichooooooo

labelo
12. jan 2012

lubenka131
no ved to odkukali od Esmeraldy,vzdy zaber pol hodinu ako pozeraju jeden na druheho a tu Svarinsku nekomentujem ta tam hra taku akusi chuderu hanblivu 😀 ona mi tak trosku prijde ako by si nieco slahla 😀

xmalinka
13. jan 2012

tak svarinská si moc nenavyberá, keď má tak napísanú rolu 😉 má skratka hrať poslušnú a naivku...
a barborka -- jej rozprávanie už ani radšej nekomentujem, ale trošku sa to zlepšilo,, ale to jej citové vydieranie .. aspoň to prospieva stretnutiam Daniela s Annou 😀 No, ale minule to v tej chatke zabila tá malá..

xmalinka
13. jan 2012

TAK BABY -- toto video si povinne musíte pustiť !!! a Viete prečo ?! ?! Lebo okrem rozhovoru s hercami v pozadí idú scény medzi Danielom a Annou -- a samozrejme, to na čo všetky čakáme 🙂 🙂
http://druhydych.markiza.sk/clanok-573097-herci...

mamartinka
autor
13. jan 2012

Anna s Dianou organizujú školskú burzu, na ktorú sú pozvaní aj rodičia žiakov. Príde Daniel po tom, čo sa Anne zdôveril so svojimi citmi? Mikuláš má starosti o Annu. Upozorní Daniela, že je zodpovedný za Annino trápenie. Paľo sa pred Lenkou preriekne, že Viktorovi hrozí väzenie. Čo spraví Lenka, podrží Viktora v tejto prekérnej situácii? Nájde podporu vo svojej jedinej sestre - Andrei?

Deviatu časť seriálu Druhý dych sledujte v pondelok, 16. januára o 21.00h v televízii DOMA!