icon
xmalinka
25. jan 2012

@tanitta zdielam tvoj názor... už to začalo byť až moc presladené... teraz to zase bude mať menšie oživanie,, ešte že máme tú Andreu 🙂

mamartinka
autor
25. jan 2012

Dnesny diel http://doma.markiza.sk/clanok-12831-druhy-dych-... Bude zaujimavy.Konecne sa vsetci dozvedia aspon pravdu ze Andrea to tehu len hra.Dnes ju zrazi auto.V nemocke jej odoberu krv a zistia ze tehu neni.

zuzkalenka
25. jan 2012

hej, akurát som na to myslela že ako to odhalia ale nejako skoro na to prídu 🙂

mamartinka
autor
25. jan 2012

@zuzkalenka neviem ci dnes bude ale v niektorej casti nato pridu.

zuzkalenka
25. jan 2012

@mamartinka jááj ja som myslela že dnes ako si hore písala
ale to nevadí 😉

bzuco
25. jan 2012

ja som práve v novej eurotelevízii na budúci týždeň čítala nejaké info
1. danielova rodina zavrhla andreu, ktorá hľadá oporu u lenky
2.viktor lenke prisahá, že s prácou pre teodora skončil. tú však ťaží trauma z minulosti
3. anna sa cíti ako v zlom sne. andrea je nadšená, jej plán vyšiel a ešte sa nekončí. daniel je vo vieni a o ničom nevie.
4.daniel sa dozvie o anninom obvinení. vezme ju riaditeľka poláková späť, aj ked má na stol petíciu rodičov? anna je vyčerpaná

mamartinka
autor
25. jan 2012

@bzuco Daniel bude vo Viedni?

bzuco
25. jan 2012

@mamartinka no asi...ale prečo, to to som sa nedočítala

mamartinka
autor
25. jan 2012

Zajtrajsia cast a zaujimave opet.Sa nato pride zajtra ze Andrea klamala o tehotenstve. http://doma.markiza.sk/clanok-12832-druhy-dych-...

labelo
26. jan 2012

bože teraz som sa dočítala,že tam bude hrať aj Podzamska,tak vymyslia serial konečne s novými tvárami a potom tam budu postupne pridavat všetkých s prepacenim okukaných debilov,ktoru musia byť v každej r... 😖
som zvedava o com to bude,ked už prídu na to tehotenstvo Andrejine, asi sa Daniel vrati k Anne ,Barborka povie "to je super" a budu zit pokial neumru 😝 "

mamartinka
autor
26. jan 2012
xmalinka
26. jan 2012

no ja som sa na fóre TV doma dopátrala k linku, kde sú obsahy nasledujúcich častí a ONO sa to ešte poriadne zamotá.. Daniel pôjde pracovne do Viedne a Anne sa niečo prihodí, keď sa bude vracať domov z narod. oslavy Diany.. A pomôže jej práve kamoš Dušan.,.. A zamotávka - Daniel sa vo Viedni stretne s nejakou ženskou a tá bude s nimi pracovať v jeho firme !!! čiže 3-ženská na scéne !!!!

xmalinka
26. jan 2012

@xmalinka tá stránka www.telkac.sk

mamartinka
autor
26. jan 2012

@xmalinka Ta zenska v Danielovej firme bude ta Podzamska.

mamartinka
autor
26. jan 2012

Pondelok 30.01 Celá Danielova rodina zavrhla Andreu, ktorá hľadá oporu u sestry Lenky. Tá však dobre vie, čo znamená prísť o dieťa a nechce Andreu pochopiť. Kým sa Daniel s Barborkou tešia, že im už nič nemôže pokaziť šťastie, Anna navštívi Andreu. Ako sa skončí stretnutie týchto dvoch žien? Do hry vstupuje Šakal, podnikateľ a hlava mafiánskej skupiny, ktorý chcel získať zákazku Villamax. Tender vyhral Danarch, a odvtedy leží Šakalovi v žalúdku. Utorok 31.01 Viktor Lenke prisahal, že s prácou pre Teodora skončil. Už by Lenke nemalo brániť nič v tom, aby sa Viktorovi naplno oddala. Nie je to však pre ňu ľahké, ťaží ju trauma z minulosti. Do vily prichádza nečakaná návšteva... Diana oslavuje svoje narodeniny. Pozve Annu na dámsku jazdu do baru. Po príjemnom večere sa rozlúčia. Annu cestou domov však stretnú vážne komplikácie. Streda 01.02 Anna sa cíti ako v zlom sne. Andrea je nadšená, jej plán vyšiel a ešte sa nekončí... Kým sa Anna snaží Danielovi dovolať, Daniel vôbec o Anniných problémoch netuší. Je na rokovaní vo Viedni. Stretáva Lauru - príťažlivú architektku, ktorú pozval na spoluprácu na projekte Villamax. Anne prichádza na pomoc Dušan, ktorému vďačí za vyslobodenie z nočnej mory. Dohodnú sa, že sa o tom nikto nesmie dozvedieť. Stvrtok 02.02 Po návrate domov sa Daniel dozvedel o obvinení, ktoré padlo na Annu. Podarí sa mu jej meno očistiť? Vezme riaditeľka Poláková Annu späť, aj keď má na stole petíciu nespokojných rodičov Anniných žiakov? Anna je vyčerpaná z udalostí ostatných dní. Túži po oddychu ďaleko od problémov, bez toho, aby dokonca aj Daniel vedel, kam. Andrea dáva Lukášovi pocítiť, že je pre ňu dôležitý, na rozdiel od kolegov Daniela a Laury v Danarchu. Je pre ňu zdrojom informácií, napríklad aj tej, kam Anna odišla.

mamartinka
autor
26. jan 2012

Pozor zmena.Druhy dych 06.02 od 20.00 Pondelok Anna je nešťastná z toho, čo v noci videla, odmieta tomu uveriť. Daniel sa zase budí vedľa Andrei netušiac, čo sa v noci stalo. Andrea sa cíti opäť na koni a chváli sa Lenke so svojou nočnou akciou, no Lenka je len znechutená. Barborka musí Andrei sľúbiť, že pred otcom sa budú tváriť ako kamarátky. Utorok 07.02 Danielovi sa nepozdáva čudné priateľstvo medzi Barborkou a Andreou. Keď sa dozvedia, že Viktor je v nemocnici, Andrea varuje Barborku, aby poslúchala. Inak... Barborka je vystrašená, bojí sa o svoju rodinu. Daniel sa ju snaží upokojiť, no nič nepomáha. Zavolá Anne? Zistí Daniel, že Andrea Barborku zmanipulovala? Streda 08.02 Teodor Viktora pritlačil k múru - ak nebude pokračovať v práci, môže na to doplatiť niekto Viktorovi veľmi blízky... Viktorovi je jasné, že nemá na výber. Musí Lenku ochrániť. Spraví niečo, čo však Lenka nedokáže pochopiť... Teodor si poistí Barborkine mlčanie o Števkovom prepojení s jeho nebezpečnými chlapmi.

labelo
26. jan 2012

xmalinka
a to čo? 😀 ten obsah?
http://telkac.zoznam.sk/515923/druhy-dych

456456
28. jan 2012

Paci sa mi Druhy dych pri tomto serialy dokazem oddychovat a na nic nemysliet, mozno je to tym hlavnym hrdinom - je neskutocny 🙂
Nevinni, tak isto supeeer, nemam rada Kramara, ale tu mu vsetko zozeriem.
Segra pozera Sultana, a ked som bola u nej tak som si pozrela zo 2 casti a celkom ma chytil.
Uz som ho vymenila za Panelak, vobec sa to tam nejak nehybe, teraz si to pozriem raz za 3 dni a mam pocit ze mi nic neuslo ☹

prasiatko30
28. jan 2012

Pravdou je ze tymto serialom sa markiza konecne dostala na uroven juhoamerickych produkcii telenoviel - nepozeratelny zvast s podpriemernymi vykonmi hercov - hlavny hrdina je totalne umely tie jeho vylevy tak s jeho frajerkami ako aj s jeho filmovou dcerou su tak malo presvedcive ze cloveku sa chce az skriabat po stenach chlapec asi naozaj ziskal rolu len koli tomu ako vypada lebo kebyze je este aj skaredy to by uz bolo uplne fiasko ten jeho spolupracovnik to je tiez dobra umelina uz som ho poznala z moderovania reflexu a veru v seriali tiez vobec nesklamal - vykon hodny najvacsich tureckych a juhoamerickych hercov telenoviel absolutna nreschopnost podania co i len decentneho hereckeho vykonu jednym slovom pateticke pri zite na krku sa da aspon zasmiat ale toto je nestravitelne

mamartinka
autor
31. jan 2012
labelo
31. jan 2012

prasiatko
uplny suhlas,ale dodam,že tato tým ostatnym argentinskym nesiaha ani po paty,neviem, tak intenzivne som nepozerala ziadnu,ale hole kozy s prepacenim,ktore slovaci jednoducho musia ukazat 😖 som nevidela v ziadnej,strasne ma to irituje...

xmalinka
1. feb 2012

@labelo niee... tam mal byť iný obsah 🙂 normálne časti rozpísané..