icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

monika_123
3. feb 2011

@rabiva mne sa tiez paci ze konecne je mila k nemu, vcera sa na mne priatel smial ze aky usmev na tvari som mala ked bola k nemu konecne mila 😅 😵

traktor
3. feb 2011

@rabiva 🙂 ..veru..uz je to take ine...zlate...uz tesim co bude dnes..

sjuzi
4. feb 2011

Tak i ja som namotaná kočky... a mi hovorí manžel, že už len nech porodím, bo sa veeeeľmi nudím asi, keď som TOTO začala pozerať... 😀 😀
A inak včera som postrehla, že propagujú, že sa to dá pozrieť na nete v archíve. Tak ja som si dnes dopozerala, šlo to celkom dobre, občas troška zamrzlo 😅 ...Totiž mne sa pravidelne stáva, že počas toho kľudného deja a príjemneho podmazu zaspím... 😀 a zobudím sa až na správy... 😠

zuzanakarolinka
4. feb 2011

@sjuzi to mne sa nemôže stať, že zaspať, to skôr potom nemôžem zaspať, lebo ešte rozmýšľam, že čo a ako 😀

rabiva
4. feb 2011

@monika_123 😀 hej hej aj ty sa tak priblbo usmievas ked je taka sladka scena? 😅 😅 ja taky tak 😵

sjuzi
4. feb 2011

@zuzanakarolinka no ja vzhľadom na môj aktuálny stav nemám problém zaspať kedykoľvek a kdekoľvek... 😀 😀

zuzanakarolinka
4. feb 2011

@sjuzi no to jasné, ja som bola tak na tom podobne 😀

labelo
4. feb 2011

baby ja sa tiež tak priblblo usmievam a manžel ked ma vidí sa ma vždy spýta či som si u toho necvrkla 😀

lucka369
4. feb 2011

baby včera dokonca aj môj manžel pozeral somnou 😀

netmona
4. feb 2011

@sjuzi no je to už aj na nete,,,,,,markíza bola bombardovaná meilami a všemožne inák aby to dali do archívu,,

netmona
4. feb 2011
katka1981
4. feb 2011

Ahojte, ja sa vytesujem, ze uz su na nete 😀 nemusim cakat kym skoncia reklamy..... a pozriem si to kedy mam cas, jupiiii

zuzu893
5. feb 2011

chcem sa opytat kde najdem poslednu 180 čast z tohto serialu nasla som najviac iba 158 a to na tejto stranke:http://www.1001noc.rtl.hr/.....dakujem

monika_123
5. feb 2011

@zuzu893 tento serial ma iba 90 casti, to markiza si z toho urobila 180... ked pozres na youtube 90 cast tak to je koniec

rabiva
6. feb 2011

dnes na Nove zacina 1.diel 😉 http://1001noc.nova.cz/clanek/novinky/tisic-a-j... 😅 😅

terez34
6. feb 2011

ahojte seherezady 🙂 aj vy to zerete ale v piatok nam vypadla markiza a este nejde tak ma trafi sice net mame neobmedzeny ale ked sa prebajtuju urcite bajty tak sa nam spomali a jutubi mi uz nenacita tak som s toho chora ale neva pozriem to po 15-stom aj tak je to pekny serial 🙂

jankaku
6. feb 2011

v cestine to ma podla mna lepsi dabing co poviete?

zuzanakarolinka
7. feb 2011

@jankaku to ti nepoviem, nepozerala som po česky, ale dosť ma serie, že budú dávať 1 časť ordinácia a 1 časť 1001 noc, to bude trvať do leta, 😠

jazminn
7. feb 2011

môžem sa pridať... lebo nemôžem stráviť, čo som si prečítala: Seherezada valcuje Mojsejovu aj Martinku.. je vôbec možná otázka tohoto formátu, ja myslím že niee!!! Veď na Slovensku " Zvíťazí hlupota nad spravodlivosťou", či nie?

jankaku
7. feb 2011

@jazminn velka pravda 😉

jankaku
7. feb 2011

@zuzanakarolinka a to je uz na beton takto urcene?

zuzanakarolinka
7. feb 2011

@jankaku vraj, ja som to iba čítala 😉

jankaku
7. feb 2011

@zuzanakarolinka to je sila lebo uz keby davali dve casti Seherezady tak to bude trvat do juna no a ked budu davat len jednu tak to bude ina sranda 😀 a ordinaciu uz teraz nemaju ako vyriesit, no som vazne zvedava ako to dopadne 😉

zuzanakarolinka
7. feb 2011

@jankaku ani nehovor

netmona
7. feb 2011

no veru ženy,už aj nova dáva,,predpokladám že, maarkíziu predstine ,,ale mne zase dabovanie české vadí,,,,hoci Ján Šťastný má tiež sup. hlas,, 😉

netmona
7. feb 2011

tak to je on dabuje ,,,Já n šťastný

jankaku
7. feb 2011

@netmona estťe ze pises stale premyslam ktory to je 😉

zuzanakarolinka
7. feb 2011

@netmona a nova to dáva aj na nete?

zuzanakarolinka
7. feb 2011

@netmona oni to ako často dávajú, ak predbehne, tak pozerám tam 😝

netmona
7. feb 2011

no
@zuzanakarolinka neviem,či je na nete,,ale nás zabrzdí asi záhrada,,ružova,,a ved to je jedno lebo nech sa pomalý končí romantika