icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

terrs
20. feb 2011

Modre z neba jedine pozeratelne z menovanych.
Skoda ze skoncili kriminalky na Jojke kazdy den. To sa neopozeralo a hlavne streda uzasny den, kriminalky od osmej do druhej <3
Poniektori ludia chcu pozerat vecer nieco normalne. Dokumenty na vecer mi akosi nejdu a filmy na Film+ a tak nejdu kazdy vecer take co by zaujali.
NEezabite ma, mam len vlastny nazor.
a ano je to tazke ked je vsade. holt do juna si to pretrpim reprizu v prime time dufam neplanuju

aero
20. feb 2011

áno , ignorujte to , prepni a hotovo !!!!!!!!
mne sa to veľmi páči , vlastne celej mojej rodine , správíme si kávičku a relaxujeme ... no až na tie reklamy 😖
ale u nás je to taká naša seansa 😉 , oddych ....

benne
20. feb 2011

@terrs máš vlastný názor v téme venovanej fanúšikom 1001 noci...nehnevaj sa, ale to je zbytočná provokácia.. ja to tiež nepozerám, kamošky pozerajú a necítim potrebu sa tu "sťažovať", alebo vypisovať správy vo fotoblogoch... otázka dopytu- ludia to chcú, tak to dávajú... my nemáme kablovku, ja môžem pozerať asi tak 4 programy, čo majú fajn signál... a posledné týždne som tak do 22hej na MK 😉 alebo čítam, hmm... 😎

traktor
20. feb 2011

ja mam tento film rada...konecne trosku zmena 🙂 ..kto nechce , nech si prepne..ved na ovladaci je dost tlacitiek... 🙂 ..a u nas veru seherezada aj s chladnicky pozera 😀 a vôbec nam to nevadi 😝

lenocka23
20. feb 2011

@traktor jaaaaaj, dobra fotka... 😀 😀 😀

benne
20. feb 2011

@traktor 😀 😀 😀

lenocka23
20. feb 2011

ja sa tiez mozem zaradit k priaznivcom tohto serialu.. je to vitana zmena, vidiet trochu slusnosti a ucty... uz mi dost lezu na nervy serialy kde su najma nadavky, nenavist a spi tam skoro kazdy s kazdyam... ☹

rabiva
21. feb 2011

@traktor 😀 😀 😀 😀 dobreeee

rabiva
21. feb 2011

vsimli ste si vcera bezala zmena programu: 20.00 Seha a 21.00 Superstar 😝

janka100
23. feb 2011

ahojte baby, chcela by som zvonenie na mobil z tohto filmu, nemáte niektorá radu ako ho získať???

terez34
23. feb 2011

@terrs naozaj kriminalky bezia vsade a konecne dali aj krasnu romantiku citam na tvojej liste ze sa snazis otehotniet tak urcite pri pozerani krasneho a lahkeho filmu plneho neznosti ti to pojde lahsie ako pri tych zabijackach ktore zabijaju zdravi usudok 😉 tak asi tolko

terez34
23. feb 2011

kamoska mi hovorila ze sehe sa z onurom nezoberu ze ona zdupka spred oltara lebo sa dozvie o neakej jeho milenke no uvidime ale na koniec si myslim ze sa daju do kopi 🙂

silvia.t
23. feb 2011

ahojte baby aj ja som fanusik...ale zacala som to sledovat pred cca pred 2tyzdnami,spociatku sa mi to vydelo ako somarina ale tk dostalo ma to...a teraz nevynecham ani jednu cast

netmona
23. feb 2011

@janka100 na strane 10 som hodila link na stiahnutie 2 CD,,myslim že sa musiš zaregistrovať a jednoducho stiahnuť,ide to v programe rar,,ak ho nemasš, tak tiež stiahnuť

netmona
23. feb 2011

@traktor no ja asi len Hlita vytlačim,, 😵 😵

netmona
23. feb 2011

moji kamoši už telku ,,kupuju lebo nemaju večer na čo kukať 😀 😀 😀 😀 😀 lebo ženy ich nepustia

benkovamartina
23. feb 2011

Ahojte , teraz skončila časť a kde ju to zobral? som to tam nespoznala???

lenocka23
23. feb 2011

@benkovamartina to je hotel, kde stravili tu "najciernejsiu noc"... (myslim)

benkovamartina
23. feb 2011

@lenocka23 Dakujem za odpoved a vy ostatné? čo myslíte, je to on?

janka100
24. feb 2011

@netmona ďakujem pekne, kuknem to

janka100
24. feb 2011

@benkovamartina no, ja si tiež myslim že to bude ten hotel, na ktorý zrejme nerada spomína

domulienka
24. feb 2011

ahojte u nas doma Seherezadu pozerame vsetci 🙂 manzelovi ked robi musime nahravat,tak ho to chytilo,predtym ziadne telenovely nekukal,no toto urcite telenovela nieje.najstarsia dcera byva na internate a ze tam je hrobove ticho ked ide Sehe 😉 Konecne nieco krasne,ucta k cloveku,nezna laska,uplne super oddychovka.
Uz fakt bolo dost krimi z kazdej televizie,a nase serialy?Uplne nezazivne..

terez34
24. feb 2011

no podla toho aka ostala vyhukana tak aj ja si myslim ze je to ten hotel

terez34
24. feb 2011

@domulienka aj moj mm pozera a ked este sehe. nebola tak chodil spat o 8.00 ako male deculo teraz vydrzi az do desiatej

domulienka
24. feb 2011

@terez34 mm robi dva dni do noci a potom je dva dni doma,tak ten prvy den volna doobedu je jeho 😀
Som si vsimla ze sme rovnako stare/teda mlade/ 🙂 a mame podobne stare dcerky 😉

vesi
24. feb 2011

Ahojte 😀

ja som veľký fanúšik krimi seriálov (CSI, kosti atd.), ale na šehu sa každý deň teším. Nepozerávam telenovely, ale toto ma chytilo, je to také zo života a pri tom jemné, romantické a nesexuje tam každý s každým. a MM to pozerá so mnou a ked vynechá nejaké časti lebo robí na smeny, tak sa potom pýta čo bolo 😀 😀 😀

silvia.t
24. feb 2011

tak co baby ?? ochvilu zacina nasa sehe... mm uz videl tu prvu seriu ,tak som sa ho pytala ci podvedie onur sehe,vravel ze nie ale ze v den svadby ju postrelia 😒 tak uvidime viac sa ho nepytam aby som sa neukratila o napinaky 😀

netmona
24. feb 2011

@silvia.t tak tm sa mýli,,nepostrelia,,ale svadba nebude,,,a to je jedno treba kukať 😎

silvia.t
24. feb 2011

@netmona tak neviem ,no som zvedava ako sa to bude vyvijat 😵
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx...

silvia.t
24. feb 2011

tak som sa pytala chlapa,ako to vlastne bude,tak ma salil 😝 ze vraj nemam byt zvedava,ale tak nakoniec prezradil