icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

lenocka23
24. feb 2011

juuu.. takze podla Markizy uz mame na Slovensku oficialne Seherezadu... chcela by som byt pri tom, ked to nahlasoval rodic na matrike... 😉 😀

rabiva
25. feb 2011

@lenocka23 😀 no to je ta o ktorej som tu pred casom pisala 😅 😅 http://korzar.sme.sk/c/5779670/narodila-sa-prva...

lenocka23
25. feb 2011

@rabiva no vidis a markiza to vcera prezentovala ako novynku roka.. 😀 😀

netmona
25. feb 2011

@silvia.t tak mark. nieje ani v polovici,,uvidime ako dalej, taka to všetko vidím že, šeha bude viac krát v svadobných šatočkách

katushka16
25. feb 2011

@netmona minimálne 2krát 🙂
@lenocka23 u nás v TO sa narodila Šeherezáda 2.alebo 3.februára 🙂

netmona
26. feb 2011

asi sa dam aj aj premenovať 😀 😀 😀 😀

netmona
26. feb 2011

inač,,Keren sa uplne zbláznil vo včrajšej časti

netmona
26. feb 2011

z lásky neopetovanej 😎

monika_123
26. feb 2011

babule, co myslite ako to dopadne s Fusun???myslite ze ju nechaju zomriet aleboo??

bobocka
26. feb 2011

@monika_123 ja som zu daco citala dopredu na markize od ludi co tam prispievaju a uz to dopredu videli a ...no nechcem dopredu vraviet kedze sa viacere tesite na tie castia dej dopredu nechce kazdy vediet...staci ist na markizu na ich hlavnej stranke zhruba v strede je link na tisic a jedna noc a tam sa da vzdy si precitat dej casti dopedu a dole potom pisu ludia komenty a niektori uz videli cely serial,takze tam sa da pozriet co s tym danym hrdinom bude.mna najviac mrzi bennu 😢 ale to vsetko pride...

lussy23
27. feb 2011

tak s anám to zauzľuje. a ten Kán chodí do školy alebo škôlky?

labelo
27. feb 2011

monika_123
fusun urcite nezomrie 😀 dokonca sa k nej vráti Ali Kemal

lussy23
kán chodí do školky

monika_123
27. feb 2011

@labelo no tak nic 😀 myslela som ze ked ma tu rakovinu tak ju odpracu,a alikemal bude zit s chansel a 4 detmi 😀

maruska24
27. feb 2011

som si zo zvedavosti pozrela na youtube poslednú časť a veru mohli na nej popracovať, dosť zvláštny koniec, na to že celý seriál vyzerá tak zaujímavo 😒 no som dosť sklamaná a hlavne ten starý dedo sa mi tam vôbec nepáči. a herci tam už vyzerajú tak nejako staro, strhane, aj Kán podrástol, no neviem, taký zvláštny dojem mám z toho, čakala som niečo úplne iné, prepracovanejšie 😒

dadkad
27. feb 2011

@maruska24 ano aj mne sa ta posledna cast taka zvlatna zda mohol byt aj lepsi koniec ale je to aspon ine ako ostatne serialiy a mne sa zda ze Fusun zabije Cansel bude aj vo vezeni Ja tiez najviac lutujem Bennu z tohto serialu 😒

gangy
28. feb 2011

@maruska24 ahojky, prosim kde sa daju na youtube pozriet casti dopredu tohto serialu, som zvedava na pokracovanie no neviem, to tam najst .....do IP prosim.........dakujem

bobocka
28. feb 2011

@maruska24 tiez som si uz pozrela finalovu cast,teda trosku z nej a nic moc,ale onur je tam aky dobryyy 🙂 mnamky.taky iny,taky skusany laskou no neoblomny a presvedceny ze to nakoniec dobre bude.hovorim o tom vstupe na svadbu s kanom a tou malou.akoze waw.som si ho pustala dokola,mne sa on paci.ja mam rada zvlasnych muzov,mna kenovia nebavia 😀

bobocka
28. feb 2011

@gangy http://www.youtube.com/results?search_query=bin... tam si natukas ake casti chces 😉

gangy
28. feb 2011

@bobocka dakujem

bobocka
28. feb 2011

@gangy 😉

terez34
28. feb 2011

@domulienka no ty koky fakt 😉

lenocka23
2. mar 2011

tak uz mame aj Onura maleho na slovensku... 😀

monika_123
2. mar 2011

no ale náááhodou,pekné meno 😀

rabiva
2. mar 2011

@lenocka23 😕 😕 heeej? uz to bolo v spravach? 😅 😅

lenocka23
2. mar 2011

@rabiva 🙂 😀

traktor
2. mar 2011

onur lakatoš 😀 😉

zuzanakarolinka
2. mar 2011

a kto by také meno mohol ešte dať? 😀

lenocka23
2. mar 2011

@traktor http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zaujimavosti/p...
preco som si myslela nieco podobne este pred tym ako som si toto precitala...??? 😀 😀 😀

traktor
2. mar 2011

@lenocka23 co na to povedat 😀 😀 😀 ...uz len tých dvoch dat dokopy 😀 😀