Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
no tie reklami su ny infarkt ale na com by ta telka zarabala
no ale co hovorite na alikemala ja si myslim ze je chudacisko ta jeho bohyna vypocitava iba na prachy myslim ze by mu bolo lepsie s tou rysavkou 😉
@lussy23 volal jej ten Zafer ci ako ho volaju a on ju prehovoril aby sa vratila...
ženy ide to so mnou dole vodou 😝 dnes v noci sa mi snivalo, že som Šeherezáda, ty kokso, šak ja to zase až tak nežeriem, pozrieme si to aj s mojim mužom, pride nam to také milé, občas vtipne, ked už niečo moc natahuju, ale toto!!! musim však priznat, že sen to bol veeelmi romantikuš 🙂 aj s Onurom 😝 😝
zase sa budem celý den vyškierat 🙂
Ja som to začala pozerať,lebo manžel mi zhabal počítač a tak som si zapla Šeherezádu a odvtedy sa od tohto neviem odtrhnúť-je to krásne.Teším sa na dnešný diel. 🙂
joooj už teraz mám nervy 😠 1 cast natahovali na 2hod,a teraz za hodinu daju hadam polovicku z tej jednej casti 😠 😠 😠
@rabiva Co len cigani davaju mena s telenoveli? Podla tebe?
@romanelka2 z mojej skusenosti vačšinou ano 😀 a to som ich stretla nie málo 😀
@kalifa28 No ja som sa stretla tiez ale nie s ciganmi a davala meno Paloma A to mi bolo az moc divne
@romanelka2 a sak nevravim ze len spoluobcania, sak mozu aj ini ktorym sa to paci, ja som len pisala o tej jednej konkretnej osobe 😎
baby ja som tiez zacala sezu pozerat ,ale len na nete vecer,ked moj bobco spat ide 😀 a v pondelok ma skoro slak trafil,ked tam bolo napisane,ze sa to da pozerat len vramci slovenska! vsak ja som tu na slovensku.,ale vdakabohu to na dalsi den opravili.len ma mrzi,ze uz v archive nie su tie uplne prve diely,uz su tam len februarove diely.kto by to chcel teraz zacat pozerat ,tak ma smolu 😒 inak presne aj ja cakam,ze sa teraz zacnu seherezady a onurovia rodit.vzdy je to tak ked je nejaka popularna telenovela.moja znama chodila do skoly s ribanou 😀
ahojte, tiez pozerame spolu s mangelom tento serial 🙂 mam taku neobvyklu otazku,,,vo vile "pana Burhana" maju taku "postel", nie je to vlastne postel ale nieco ako diván,,,maju to dole v obyvacej miestnosti a vsimla som si to aj v spalnach na poschodi hned pred manzel.postelou,kde si pred spanim odlozia zupan alebo veci na oblecenie,,,,velmi sa mi to paci, viete niekto ako sa to vola?? 😉
Inak mne sa na tomto seriáli veľmi páči, že dávajú priestor aj deťom. To v našich seriáloch neexistuje...
Čítala som obsah a písalo o nejako ozbrojenom útoku a že Onura budú operovať a vrja i mdo svadby niečo skočí.
@lussy23 oni sa nestihnú tuším zobrať či ako to bude, alebo ho zlanári tá jeho bývalá, no neviem, ale voľačo tam bude, a vraj si ona s nejakým starším začne, presne neviem ako to bude, ale sa to riadne zamotá
veď čo by tam potom dávali
no po článku na dive.sk ,,,mna začalo dáviť,,,to môže napísať len, žena bez lásky ,,preto ju štve tento seriál..lebo muž? tak to poHHHybujem 😝
prave som na FB videla ze niekto vytvoril peticiu za zrusenie seherezady a je tam mom. nejakych 77tis ludi 😕 😕 ze to niekoho bavi 😀 😀 podla mna je to trapne, vsak je to serial a komu sa nepaci nech nepozera nech si vyberie nieco ine 😎
@rabiva hahaha no uz to vidim,ze to markiza stiahne,lebo par facebookovych blaznov je proti seze 😀 😀 😀 😀 jasne 😀 😀 😀 mam najradsej tieto fcbk skupinky 😀 😀 😀 zmenia svet ti ludia,istotne 😀 😀 😀 je pravda,ze to davaju 4x do tyzdna a to je dost,ale ved je to telenovela,ta sa musi pozerat denne,vsak ak by to bolo raz ci dva krat do tyzdna ,tak by to celu vecnost davali. 😀 a hlavne sa to dobre pozera. a kto nechce,tak nech si prepne na panelak.vsak nikoho nepriviazali ku gaucu a nenutia ho to pozerat 😀 ja to len na nete pozeram po nociach,ked bobco uz spi a som spokojna.tam aspon tie reklamy nie su ,na ktore sa vsetci tak strasne stazuju.na archive nie je ani jedna 🙂 inak ja som si pozrela na youtube koniec,par minut z poslednej casti a aaaaaaaach,tesim sa 🙂
baby tento týždeň sa už dočkáme vsadby - nesvadby 🙂 teraz to bude chodiť v pondelok po superstar a v stredu nie,bude chodit Modre z neba
@labelo ale to až vtedy, keď budú v pondelok rozhodnutia, čite keď bude finále superstar a v stredu až keď začne modré z neba, t. j. od 2. 3. 2011 😉
zuzanakarolina
ved píšem že v stredu to nebude chodiť, ked bude chodit Modre z neba,nepíšem,že už túto stredu to nejde a zajtra to ide o 21.30 po superstar... 😉
jemine,ja som si pozrela poslednu cast a tusim som nemala,akesi smutne mi to doslo,aj par casti predtym,take ponure, teraz je to akesi ine, tam uz su akysi vsetci nestastni, dokonca sherezada nedovolila onurovi drzat kana, ci cosi take, no uz som nejaka z toho hotova, ta posledna cast voiacmenej ako zostrih vsetkych ucinkujucich,a nakoniec len objatie a ende??som asi vacsi happy end cakala🙂) ze cely diel bude o tom 😵
Neda mi nereagovat. Co potom mame pozerat ked na jednej televizii ide Panelak a na druhej Seherezada? Mne by ten serial neliezol na nervy keby ho neni plna p...l a neni uple vsade. Otvorim noviny, Seherezada. Zapnem telku. Seherezada. Cakam na to kedy vyskoci z chladnicky.
Keby ide jedna za vecer a dva dni v tyzdni tak nikomu nevadi.
@terrs nerozculuj sa, u nas minule vyskocila z konzervy? 😝 😀 skus sa obratit na TV Markizu alebo to ries peticiou ako poniektori na FB 😎 Ale pokial viem, uz zacnu chodit aj ine programy - Ordinacia uz bezi, Modre z neba a Superstar... A ved my tu za to nemozme ze to chodi tak casto... Neviem kolko programov mate doma, ale my ich mame 168 takze kebyze nepozeram toto, tak si istotne nieco ine vyberiem... napr. TV Paprika 😉
a ten osial ci uz v novinach ci casopisoch coskoro opadne, furt je to tak, napr. Hannah Montana 😀 tej je este furt plny Dracik a nik sa z toho este nezblaznil... tim co to vadi, ignorujte to! je to tazke?

@monika_123 - to som myslela. prečo sa vrátila k Onurovi?