icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

lenocka23
2. mar 2011

@traktor dobreee.. vyzera, ze je stale viac priaznivcov ako odporcov...
btw. prave ide slovensky Onur v nocnych TN s Mariannou... 🙂

traktor
2. mar 2011

@lenocka23 jj...a toto ma tesi..ja som tiez ivana 😀 😉 ...a TN pozeram 🙂

lenocka23
2. mar 2011

@traktor no tak Marcel teraz ako zabil... ze "Zežereháda".. 😀 😀 😀

traktor
2. mar 2011

@lenocka23 😀 😀

dadkad
3. mar 2011

ahojte babenky ja sa musim ospravedlnit za zle podanu informaciu ze Fusun zabije Cansel nie je to tak Cansel zomrie ale neviem preco pekny den

labelo
3. mar 2011

baby a ktorý diel je na youtubku ten posledný?lebo ja som kukala a tam ich je až tusim 150

netmona
3. mar 2011

@traktor 😀

netmona
3. mar 2011

ženy nedpriebehajtie,,,treba si užiť atmosféru,,,ved všetko sa raz .... 😎

rabiva
3. mar 2011

😀 😀 Onur Lakatoš 😀 😀 skoro som si cvrkla 😅 😅 to snad nieeee 😝

rabiva
5. mar 2011
netmona
5. mar 2011

@rabiva veru sa dalo 😒

missy97231
5. mar 2011

@dadkad zomrie lebo bude mat vnutorne krvacaniedo hlavy, ci co.... Ale Fusun niekoho predsa zabije☹

mirka099
7. mar 2011

Ahojte, baby neviete niektorá koho Fusun zabije??? A Cancelino dieta bude kto vychovávať??? 😕

dadkad
7. mar 2011

@mirka099 neviem teda koho zabije ale viem ze ju mama Nadide nachyta s frajerom a Canselino dieta som zopar krat videla u Burhana doma takze asi oni 😉

jazminn
7. mar 2011

@dadkad takže dieťa sa narodí zdravé a bude žiť...takže bude mať syna?

netmona
7. mar 2011

a je tu pondelok 😅

dadkad
8. mar 2011

@jazminn ano bude to chlapcek 🙂 Moj muz nema rad ked to pozeram ale aj obcas pozrie na to a sam hovori ze Fusun nema rad 🙂 a ze si ona sama za to moze Hej a Melek a Zafer nebudu spolu no mozno teraz zo zaciatku neviem presne ale Zafer zomrie pri leteckom katastrofe budu si mysliet ze aj Onur ale ten neodleti ...

missy97231
8. mar 2011

@mirka099 zabije toho 'frajera', co tu spomenula uz aj @dadkad. Po tom,ako ich Nadida nachyta, tak odide k rodicom, rozvedu sa s Alikamalom, a zmeni sa k dobremu. Uvedomi sa a pod. A po case ked sa zase daju dokopy s alikamalom,tak ten frajer sa objavi zas ba scene, je to ucitel Buketin, uci malovat... A pride za fusun, bude ju chciet znasilnit a v sebaobrane ho pichne noznicami a zabije ho... Canselin syna bude vychovavat Alikamal,,, teda bude ho mat doma, po smrti Cansel...
Melek a Zafer spolu nebudu... Teda su do seba zalubeni, zafer je samozrejme zenaty, a skor nez nieco bude Zafer zomrie,,,...

jazminn
8. mar 2011

@missy97231 škoda, ten Zafér je taký zlatý, hlavne ten hlas čo ho dabuje, mu veľmi sekne.

mirka099
8. mar 2011

@missy97231
@dadkadm 🙂 a ako to bude s Benu a Keremom? Naozaj sa do nej zalubi? Lebo co som trosku kukala posledne casti tak Kerem nakonec povie Benu ze miluje Seherezadu 😕

monika_123
8. mar 2011

baby už ste čítali??? http://www.cas.sk/clanok/193062/sialenstvo-pokr...
😀 😀 😀

rabiva
8. mar 2011

@monika_123 omg, situácia začína byť vážna 😖 😅

maartinkaa
9. mar 2011

zeny vysvetlite mi, preco vlastne vysielaji tento serial v pondelok, utorok a vo stvrtok, daju akoze podla nich jednu cast (myslia si, ze sme sproste a nevieme, ze to je len polovicka 😝 😝 😝 😝 ) a z toho pol z tej polky opakuju z prdchadzajucej casti 😝 uz to nie je o uvolneni sa, jedine sa pri tom rozculis 😠 😠 😠 😠 😠

monika_123
9. mar 2011

@maartinka ako to s tym kolko opakuju z minulej casti nechapem 😕 ked davaju stale reklamy,to pochopim ze na tom zarabaju 😅 ale v tomto teda nevidim absolutne ziadny vyznam.... 😖

maartinkaa
9. mar 2011

teraz to po sebe citam, a nechapem ako som mohla spravit tolko chyb v jednom prispevku 😀 😀 😀 😀 😀

monika_123
9. mar 2011

@maartinkaa ja chapem... ved si bola rozculena nie 😀

monika_123
9. mar 2011

bože baby,čítam Nový čas a titulka že : Rozboril ide za Šeherezádou!
Takže za chvílu uvidime Seherezádu aj v Modrom z neba... 😅

netmona
9. mar 2011

@monika_123 v dnešnom novom čase? tak to bude sranda 🙂 aj ja chcem taký sen 😀 z modrého neba

netmona
9. mar 2011

ak chcete vedieť ako to bude dalej,,,,tak si Kúpte tohto týž. rytmus života,,,,

bobocka
9. mar 2011

@monika_123 aaa,to mozno nebude ta herecka,mozno ide za tou prvou seherezadou na slovensku narodenou nedavno..ci bola na obalke herecka? ja novy cas nesledujem,nekupujem to,tak neviem.@netmona ty ten rytmus zivota mas? skutocne je to tam napisane,ci nie? a ja to vlastne asi ani nechcem vediet.nevadi mi na markize si precitat cast dopredu,no keby som vedela dopredu cely serial,tak by som asi sledovanie tych casti flakala 😝 ja sa necham prekvapit aj ked zhruba viem co nas caka 😉