Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
ahojte babenky ja sa musim ospravedlnit za zle podanu informaciu ze Fusun zabije Cansel nie je to tak Cansel zomrie ale neviem preco pekny den
baby a ktorý diel je na youtubku ten posledný?lebo ja som kukala a tam ich je až tusim 150
ženy nedpriebehajtie,,,treba si užiť atmosféru,,,ved všetko sa raz .... 😎
😀 😀 Onur Lakatoš 😀 😀 skoro som si cvrkla 😅 😅 to snad nieeee 😝
😖 sa dalo čakať... http://www.cas.sk/clanok/192759/matka-opustila-...
@dadkad zomrie lebo bude mat vnutorne krvacaniedo hlavy, ci co.... Ale Fusun niekoho predsa zabije☹
Ahojte, baby neviete niektorá koho Fusun zabije??? A Cancelino dieta bude kto vychovávať??? 😕
a je tu pondelok 😅
@jazminn ano bude to chlapcek 🙂 Moj muz nema rad ked to pozeram ale aj obcas pozrie na to a sam hovori ze Fusun nema rad 🙂 a ze si ona sama za to moze Hej a Melek a Zafer nebudu spolu no mozno teraz zo zaciatku neviem presne ale Zafer zomrie pri leteckom katastrofe budu si mysliet ze aj Onur ale ten neodleti ...
@mirka099 zabije toho 'frajera', co tu spomenula uz aj @dadkad. Po tom,ako ich Nadida nachyta, tak odide k rodicom, rozvedu sa s Alikamalom, a zmeni sa k dobremu. Uvedomi sa a pod. A po case ked sa zase daju dokopy s alikamalom,tak ten frajer sa objavi zas ba scene, je to ucitel Buketin, uci malovat... A pride za fusun, bude ju chciet znasilnit a v sebaobrane ho pichne noznicami a zabije ho... Canselin syna bude vychovavat Alikamal,,, teda bude ho mat doma, po smrti Cansel...
Melek a Zafer spolu nebudu... Teda su do seba zalubeni, zafer je samozrejme zenaty, a skor nez nieco bude Zafer zomrie,,,...
@missy97231 škoda, ten Zafér je taký zlatý, hlavne ten hlas čo ho dabuje, mu veľmi sekne.
@missy97231
@dadkadm 🙂 a ako to bude s Benu a Keremom? Naozaj sa do nej zalubi? Lebo co som trosku kukala posledne casti tak Kerem nakonec povie Benu ze miluje Seherezadu 😕
baby už ste čítali??? http://www.cas.sk/clanok/193062/sialenstvo-pokr...
😀 😀 😀
@monika_123 omg, situácia začína byť vážna 😖 😅
zeny vysvetlite mi, preco vlastne vysielaji tento serial v pondelok, utorok a vo stvrtok, daju akoze podla nich jednu cast (myslia si, ze sme sproste a nevieme, ze to je len polovicka 😝 😝 😝 😝 ) a z toho pol z tej polky opakuju z prdchadzajucej casti 😝 uz to nie je o uvolneni sa, jedine sa pri tom rozculis 😠 😠 😠 😠 😠
@maartinka ako to s tym kolko opakuju z minulej casti nechapem 😕 ked davaju stale reklamy,to pochopim ze na tom zarabaju 😅 ale v tomto teda nevidim absolutne ziadny vyznam.... 😖
teraz to po sebe citam, a nechapem ako som mohla spravit tolko chyb v jednom prispevku 😀 😀 😀 😀 😀
@maartinkaa ja chapem... ved si bola rozculena nie 😀
bože baby,čítam Nový čas a titulka že : Rozboril ide za Šeherezádou!
Takže za chvílu uvidime Seherezádu aj v Modrom z neba... 😅
@monika_123 v dnešnom novom čase? tak to bude sranda 🙂 aj ja chcem taký sen 😀 z modrého neba
ak chcete vedieť ako to bude dalej,,,,tak si Kúpte tohto týž. rytmus života,,,,
@monika_123 aaa,to mozno nebude ta herecka,mozno ide za tou prvou seherezadou na slovensku narodenou nedavno..ci bola na obalke herecka? ja novy cas nesledujem,nekupujem to,tak neviem.@netmona ty ten rytmus zivota mas? skutocne je to tam napisane,ci nie? a ja to vlastne asi ani nechcem vediet.nevadi mi na markize si precitat cast dopredu,no keby som vedela dopredu cely serial,tak by som asi sledovanie tych casti flakala 😝 ja sa necham prekvapit aj ked zhruba viem co nas caka 😉

@traktor dobreee.. vyzera, ze je stale viac priaznivcov ako odporcov...
btw. prave ide slovensky Onur v nocnych TN s Mariannou... 🙂