icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

rabiva
26. jan 2011

@latvia nuz neviem, mamina mi to vravela ze to niekde vycitala skusim zistit odkial 😎

katti77
27. jan 2011

ma to 90 casti ale markiza uvadza 180 a akoze davaju 2 za sebou, ale v skutocnosti je to 1 cast....neviem co z toho markiza ma, ze zavadza, ale nevadi...
je to krasny serial 🙂

groka
27. jan 2011

@katti77 ale ked si kuknes na you tube tak vidis ze 90 cast je final,ja som vcera zazrela,ale potom som si otvrala dalsie casti napriklad 135 takze asi na tom nieco bude ked markiza pise 180

groka
27. jan 2011

jedine,ze to ma 180 casti,ale markiza to dava po 2 casti ale you tube nie
tym padom by to mala markiza opravit a dat 90 casti
ale aj tak to je nejake divne vsetko

groka
27. jan 2011

@latvia a ty si videla tu cast na you tube viac ako 100 ?

https://www.youtube.com/watch?v=gHlQr6lTQsw

136 epizoda

latvia
27. jan 2011

@groka nevidela, takze je to pokracovanie? 😕

groka
27. jan 2011

@latvia no ja ti teda neviem
na you tube je tusim 11 epizoda u nas 22 cast
pri epizode 80 uz tam hra aj nejaky pan stary a mam dojem ze bude partner seherezady,tak stary panko,ked je u nas este len 24 cas tak to nemoze nabrat taky rychli spad
ved na you tube len v 33 epizode sa budu mat vziat len im to cosi prekazi,takze markiza dobre napisala 180 casti 😉

groka
27. jan 2011

@latvia celkovo tak iny herci + pridu do filmu,ze to sa neda stihnut do 90 casti to by bolo velmi nezaujimave,ved telenovely natahuju ako gumu v gatach to vieme 🙂

latvia
27. jan 2011

@groka je to mozne, az na to ze turci maju kazdu cast ocislovanu tiez, len su rozne dlhe, tak to zrejme markiza rozkuskovala aby jej to vychadzalo na hodinu casu...? alebo ja uz neviem. v 90.casti sa vezmu a vsetci budu stastni 😅 tak ja neviem

latvia
27. jan 2011

tak uz som to vysondovala 😀 1001 noc ma len 90 casti, ale niektore su aj cez 2 hodiny a to vraj niektore narody nevydrzia pozerat tak dlho jak turci tak si to pokuskovali 😝 takze sa to konci 90.castou, tie 100 a viac casti su zrejme rozkuskovane nejak, ale netusim jak

dadkad
27. jan 2011

Ahojte ja som si to tiez uz pozerala na youtube a tiez som videla maximalne 94casti a konci sa to tak ze Seherezada sa bude vydavat za toho stareho no ale po otazke ci si ho zoberie ostane ticho a v tom vstupi Onur so svojou dcerou a Kanom Staremu dojde ze nic z tej svadby a posle ju za nimi s tym ze tam je jej rodina Ona pride k Onurovi objimu sa vsetci a kniha sa zatvori Ja som to takto videla 🙂

riusik
27. jan 2011

@latvia pcha, ty sherlock holmes 😉

bmmz
27. jan 2011

ja som tiez tu poslednu cast tak pochopila ale nechapem aka onurova dcera ????

lussy23
27. jan 2011

Teda, ten scenárista nás v utorok riadne napol a nakoniec s anič vážne nestalo, aj keď to tka vyzeralo 🙂

lussy23
27. jan 2011

@latvia -takto nejako som to aj ja myslela, lebo včera som kukala titulky a tam bola 11časť a v novinách už bolo, že 22

latvia
27. jan 2011

onur je nervozny jak pes 😀 ej ej , niekto mu sliape na kurie oka 😉

traktor
27. jan 2011

@latvia lebo kuka zlym smerom..tu naj kuka..a ma po probleme 😀 😀 ...a este len teraz to skoncilo a uz sa tesim na zajtra..

rabiva
28. jan 2011

@latvia v casopise Televizia je to v programe oznacene akoze vcera sla cast 23,24/180 😕 🙂

traktor
28. jan 2011

@rabiva ja uz casti neriesim...nech pisu ako chcu..hlavne nech to davaju..a dlho 🙂 ..inak som zvedava..ako upravia potom ten cas..ked zacnu davat panelak, ordinaciu..a tie seriály...

lenuska20
28. jan 2011

@traktor ordinacia by vraj mala ísť normálne utorok a štvrtok, ale o 21.00, takže až po šehe. vtedy bude mrkiza davať vraj len jednu časť a streda a piatok budu stále 2 časti po sebe 😉

traktor
28. jan 2011

@lenuska20 no super 🙂 ..aj ked skoda, ze len jednu cast..ked tam trepnu reklamu..tak to je velmi kratko..ale tak radsej takto ako nic..

lenuska20
28. jan 2011

@traktor ja by som tie reklamy oželela úplne, aj ked je to nemožné 😀 ale máš pravdu, je to lepšie ako nič 🙂

amadora
28. jan 2011

baby nevidela som včera začiatok, že Kan išiel spať s tým že chcela by ho uložila Mihriban a Sehrezada volala Onurovi... prečo mu volala? ďakujem

latvia
28. jan 2011

@amadora stretli sa v kaviarni....a tam mali pokec , kazdy o svojom, seherezada ze pre nu bola ta ich noc hrozna, tak ako noc kedy sa dozvedela ze Ahmet havaroval a umrel a tiez noci, kedy sa bala, ze jej Kan umrie...proste taka debatka v kaviarni ze on ju miluje a bude sa snazit a ona ze nevie zabudnut na tu hroznu noc 😝 samozrejme Kan odmietol bicykel ktory mu poslal onur, ale len docasne 😉

amadora
28. jan 2011

@latvia to mu poslal onur? ja som to pochopila tak že to mu ona kúpila

latvia
28. jan 2011

@amadora hej, je to od Onura 😉

jojka120
28. jan 2011

@dadkad aky stary? co som zmeskala??? ☹

lussy23
28. jan 2011

🙂 @jojka120 - myslím, že ten bude až neskôr 🙂 myslím že písala o poslednej časti. 🙂

monika_123
28. jan 2011

baby, len ked zacne byvat zase modre z neba tak seherezadu aj zo stredy odstrania ☹ 😠

monika_123
28. jan 2011

@amadora ten bicykel mu kupila šeherezada nie onur ci?? 😉 vcera prisiel do kancelarie a pytal sa jej ci kupila Kanovi bicykel tak to bolo sa mi zda