Sex na prvom rande
Ahojte baby, co by ste poradili kamoške ako argumenty, ze na prvom rande spat s chlapom je ale uuuuplna sprostost a to najhorsie zacat tymto vztah, pytam sa len tych inteligentnejsich co maju samozrejme rovnaky nazor. Nechce mi verit a uz neviem ako jej to mam vysvetlit alebo ak ma niekto motivacne video ze v ziadnom pripade sex na prvom rande ocenila by som. Prosim a dakujem za odpovede
To sa absoluuutne nedá takto brat ze taky vztah kde bude sex na prvom rande nebude fungovat lebo "dosiahol co chcel"... Mozno aj zena vo vela pripadoch chce dosiahnut "to" a uz sa mu neozve 🤷♀️😄 neviem preco sa to takto skatulkuje.. Len na chlapov.. .. My s mojim muzom sme sex na prvom rande mali a sme spolu 10 rokov a mame cerstvo narodene dieta, krasny harmonicky vzťah plny lasky dodnes 🤷♀️😄 a poznam x parov co slecna to hrala na nedotknutelnu pol roka a rozišli sa po roku.. Nemala som pocit ze si ju ten chlapik o to viac vazil 🙂 takze je to velmi individualne.. Ako aj vsetko.. Ked ju chlap naozaj chce, bude ju chciet aj ked mu da skor.. Ak ju nechce a uhyba pred vztahom tak jej nic nepomôže.. Moj skrommy nazor ;)
@acrobaleno
@zazvorka87 baby vy sa musíte v každej diskusií doťahovať ? Ste ako pes a mačka. dokelu snáď ste dve dospelé baby, to sa nehambíte takto vyjadrovať ? keď si predstavím že sa posadíte za jeden stôl, tiež by ste boli takéto prúderné? mne je trápne za to, čo čítam, čo si adresujete. nikomu neprajte nikdy nič zlé. nemáte 15 či ?
@banderaska29 ospravedlňujem sa, že to musíš čítať. Ja som si povedala, že aj po včerajšej debate, to nemá význam reagovať, tak už ani nebudem. Aj ony sú iba ľudia so svojimi názormi. A je jedno, že aké scestné mi pripadajú. Takže ešte raz sorry.
@acrobaleno mne sa neospravedňuj. je mi to úprimne jedno, ale hanbím sa za obe. ja mám ženy priateľky a všetky by sme mali držať spolu, nech sme akokoľvek rozdielne, s akokolľvek odlišnými názormi - to nás robí jedinečné.... a nie ako drevorúbač sa vyjadrovať. my god
@banderaska29 v týchto otázkach nikdy, ako ženy, nebudeme držať spolu.
@acrobaleno nejde o témy, nejde o názory. vždy a pamätaj si vždy sa budeme všetci odlišovať. ale to nie je dôvod, pre normálneho človeka, aby toho druhého súdil, prial mu zlé, bol zatrpknutý. vyzretosť človeka spočíva v tom nesúhlasiť, ale rešpekovať. to je vyššia liga uvedomenia.
No vyspala som sa s chlapom bez prveho rande ,a ups boli sme 7r spolu aj zobrati sme boli.
(Nie som ziadna Xxx ale isrkilo to medzi nami)
Ak je tvoja kamoska svojpravna nechaj ju na pokoj nech sa uci na vlastnych chybach ak to vobec chyba bude…
@banderaska29 ty si asi nevidela včera čo mi napísala, že? 😂 Kde ma prekliala, aby som nikdy nemala deti, ale z jej pohľadu je to ok, lebo aj tak deti nechcem. Dievča kope za inú ligu. 😂
@acrobaleno ja vam to písem obom, nie je to normálne nič také nie je normálne. to sú strašné veci, ja neviem čo má človek v duši, keď niečo také napíše, ale ty si rovnaká tiež píšeš strašné veci.
nechcem to ďalej rozvíriť, len hovorím, že to nie je správne dievčatá. končím debatu, písala som Vám to v dobrom. pokoj a mier su najlepšie veci ake existuju. ♥
@elizabet173 zázvor to robí často v rôznych diskusiách, stačí ak niekto sa zastane ženy ohľadom potratu alebo hocičo... Ale tipujem, že prvá sedí v kostole ako najväčšia svätica. Ten človek by sa mal liečiť
@alana1 no, ak ten chlap má hodnoty tak sa neozve po dobrom prvom sexe napríklad aj preto, že žena, s ktorou ho mal, môže byť malomyseľná prostá jednoduchá vulgárna deva. 😀 .... nemusí to byť len preto lebo sex bol zlý.
a som šťastná, že nehovorím z vlastnej skúsenosti 😀
@banderaska29 no ak ma hodnoty, tak by snad s takou ani do postele neliezol, ci? 😉
@banderaska29 Jako pise alana, ake hodnoty ma v takom pripade suhaj, ktory si toto o dievcati mysli a napriek tomu si vrzne pri prvej moznej prilezitosti?
ci stale zijeme v stredoveku, kde on je hrdina a ona kurva?
@taskataska
@alana1 baby neprúďte sa a nebuďte precitlivené feministky 😀 😀 my god 😀 sama som žena ale viem, aké sú hlúpe niektoré ženy (o chlapoch ani nehovoriac). áno, chlap takú pretiahne a neozve sa. lebo chlapi to tak v mozgu majú, že ok keď už z toho nebude matka mojich detí, tak si s ňou vrznem. a to by ste boli prekvapené, koľko takto zmýšľajúcich je žien.
@19mejko Cize ona s nim uz spala? Ked pises, ze uz spolu spali. Poznali sa predtym aspon cez nejake pisanie ci to bola rychlo stretavka?
Tak.. uz jedine sa poucit a s dalsim uz na prvom rande nespat a celkovo..pockat nejaku dobu.. Zvacsa si ti chlapi taku babu nevazia.. a malokedy je z toho vztah.. cest vynimkam..
@19mejko Ja som zo sexu na prvom rande mala 2 dlhodobe vztahy, s jednym mam 2 deti....Fakt je, ze predtym sme si dlho pisali. Stredovek uz skoncil. V oboch pripadoch som mala uz po 30 a taketo hluposti uz ludia v tomto veku absolutne neriesia, ani sa romanticky nestretavaju podla tabuliek.

Tiez sa pridam,sex som mala na prvom rande,teda ani rande to nebolo🙈 Sme spolu 7 rokov,z toho 3 roky manzelia a o chvilu rodicia uz 2 deti❤ Mozno je dobre nechat tieto veci na kamosku a nestarat sa,je snad dospela🤷♀️