Chodia ženy na rande len kvôli jedlu?
Chodia sa zeny na rande ozaj iba zadarmo najest? Alebo mat zadarmo sex ? Je ozaj tato spolocnost na tom tak zle? Zeny nasledne opakuju a presuvaju svoje rande podla toho ako je v danej restauracii kam ju volate menu? Moze tympadom socialna kriza a politicky toxicke prostredie za nefunknost vztahov? Su zeny ktore dufaju ze im chlap na prvom rande zaplati, obet systemu alebo tvorcovia zla? Skusme najst pod touto temou na to odpovede. A co ceny benzinu? ma muz viezt zenu na rande a z rande, ak cena za pohonne hmoty je vyssia ako aktualny uzitok a prognoza buduceho vtahu?
@anonym_autor a su chlapi, ktori si predstavuju, ze hned na prvom rande zasunu obete systemu alebo co vlastne? A este su aj taki, co ani tu veceru nezaplatia, ti chcu rovno zasunut bez zbytocnych okolkov. O co takym ide, ked podla teba tym zenam ide len aby sa dobre najedli a zadarmo?
@anonym_ce1afc mne nevadi samotny moment sponzorovania stravy. Pytam sa na povodcu daneho dosledku. Chudoba? beznadej? vychcanost? ci naopak prefikanost? alebo jednoducho neschopnost si zabezpecit potravu sama?
Tu mas aktualnu temu, si nemusel taku istu este raz otvarat 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/kto-by-mal-viac-platit-vo-vztahu/
Nechodím sa na rande zadarmo najesť, nemám žiadny problém za seba zaplatiť sama, dokonca nemám problém zaplatiť ani celý účet ja, ak som pozývala, ale pokiaľ to muž automaticky očakáva, má u mňa automaticky mínus.... Keď nechce na prvom rande veľa investovať, je to v poriadku a pochopiteľné, stačí ísť teda na kávu či limonádu za pár drobných, nemusí to byť vôbec trojchodová večera v luxusnej reštaurácii (na také prvé rande by som ani nešla), ale pokiaľ ani to nie je ochotný zaplatiť gentlemansky na mňa, tak mi to o ňom niečo povie, o jeho prístupe ku mne, k financiám, k hodnotám a že ich máme iné... Ak to je ešte aj sprevádzané rečami o tom ako sú ženy zlatokopky, čo len využívajú mužov, tak stretnutie je 100% posledné
Tu mas aktualnu temu, si nemusel taku istu este raz otvarat 🙂
@anonym_450004 tamta tema je onicom, to zakladali nejake deti.
@anonym_ce1afc mne nevadi samotny moment sponzorovania stravy. Pytam sa na povodcu daneho dosledku. Chudoba? beznadej? vychcanost? ci naopak prefikanost? alebo jednoducho neschopnost si zabezpecit potravu sama?
@anonym_autor takze chciet zasun na prvom rande je v poriadku, ale zaplatit veceru uz nie, od zien je to vycuranost ak nieco take ocakavaju. No nic, tu niet o com debatit
Totodole velmi dobre ilustruje vztahy v case. Do 45r zena nevie, co s napadnikmi, tak ich sortuje podla financii a ochoty platit. Po 45 napadnici zmiznu a stazuje sa, co je toto za svinstvo a "nespravodlivost" voci zenam. A kde je ten krasny system, co tak "dobre" (pre nu) doteraz fungoval ... Ze napadnikov xx a kazdy sa predhanal, kolko jej zaplati a potom zrazu nikto.
Potom pise 45 rocna, ako ona vie, ze uz nie je najmladsia, aj vie dokonca, kde urobila chybu a co ma robit. Ale do 45 ruka hore a ziadna buducnost ju nezaujimala, kym vsetko este fungovalo v jej prospech...
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/moze-si-zrela-zena-najst-este-lasku/?page=2#post-90602762
Geografie ženy a muže
geografie ženy:
Žena stará 18 až 21 let je jako Afrika nebo Austrálie. Je napul objevená, divoká, a prirozene krásná i se svou džunglí v úrodných
deltách.
Ve veku 21 až 30 let je žena jako Amerika nebo Japonsko. Zcela odkrytá, velmi dobre vyvinutá a otevrená obchodu zejména s komoditami jako jsou peníze a auta.
Mezi tricátým a ctyricátým rokem je žena jako Indie nebo Španelsko.
Velmi žhavá, uvolnená a vedomá si své vlastní krásy.
Mezi roky 40 a 45 je žena jako Francie nebo Argentina. Válkami snad byla napul znicena, ale porád ješte muže poskytnout vrelá a žádoucí místa k návšteve.
Žena stará 45 až 50 let je jako Jugoslávie nebo Irák. Prožila si své válecné útrapy a ted splácí minulé chyby. Masivní prestavba je
bezpodmínecne nutná.
Ve veku mezi 50. a 60. rokem pripomíná žena Kanadu nebo Rusko. Velmi rozlehlá, tichá a s nekonecnými hranicemi. Pres to všechno její ledové klima nechává chladným každého muže.
Mezi šedesáti a sedmdesáti lety života je žena jako Anglie nebo Mongolsko.
Má slavnou minulost, ale žádné vyhlídky na podobnou budoucnost.
Po sedmdesátce už žena pripomíná Albánii nebo Aghánistán. Každý ví, kde leží, ale nikomu se tam nechce.
Geografie muže:
Muž starý 14 až 70 let je jako Kuba - porád ovládaný jedním čurákem.
@anonym_450004 tamta tema je onicom, to zakladali nejake deti.
@anonym_autor presne tak,si decko
Mám sakra šťastie, že mám už muža, lebo z týchto hypochondrických, sebaĺútostných emocionálnych kriplov , ktorí by mi vyčítali , že som vychcaná a nechám sa živiť a ešte aj za ten sex mu neplatím by som si nevybrala 😁😁😁 Fakt, radšej by som ostala sama. To už akí čuráci sa tu pretŕčajú zúfalí ,špatní a chudobní. Môj muž takéto sprostost z úst nikdy nevypustil, je to chlap,džentlmen a nikdy mi nedovolil zaplatiť. Jeho hrdosť a česť mu to nedovolí. Je tak vychovaný a nikdy sa neĺutuje, vážim si ,čo doma mám.
Zase si sa opustil? Najlepsie by bolo, keby zena prisla na rande svojim autom, zaplatila si veceru a este by si dostal aj sex potom. Takto si to predstavujes? 😄
Mám sakra šťastie, že mám už muža, lebo z týchto hypochondrických, sebaĺútostných emocionálnych kriplov , ktorí by mi vyčítali , že som vychcaná a nechám sa živiť a ešte aj za ten sex mu neplatím by som si nevybrala 😁😁😁 Fakt, radšej by som ostala sama. To už akí čuráci sa tu pretŕčajú zúfalí ,špatní a chudobní. Môj muž takéto sprostost z úst nikdy nevypustil, je to chlap,džentlmen a nikdy mi nedovolil zaplatiť. Jeho hrdosť a česť mu to nedovolí. Je tak vychovaný a nikdy sa neĺutuje, vážim si ,čo doma mám.
@anonym_5bc59a A potom sa cuduju, ze ich ziadna nechce. No cim to asi bude?😆🤔
Zase si sa opustil? Najlepsie by bolo, keby zena prisla na rande svojim autom, zaplatila si veceru a este by si dostal aj sex potom. Takto si to predstavujes? 😄
@anonym_75c82f aj zobrala by ho do svojej postele vo vlastnom byte bez hypoteky, pretoze on ju predsa nepozve do detskej izbicky, lebo by mohli rusit mamicku pri telenovele
@anonym_5bc59a A potom sa cuduju, ze ich ziadna nechce. No cim to asi bude?😆🤔
@anonym_75c82f Neviem, ale s takými len pekne. Áno,ženy naozaj chodia na rande,aby sa nejedli a aby mali sex zadarmo. Sú všetky lišky vychcané. Anča-dlaňovka také nároky nemá, bude lepšie ostať pri tom,alebo si kúpiť nafukovaciu. Veĺa toho nezje, nekecá a vždy má náladu. Len to,že za sex tiež nezaplatí je jej jediná vada na kráse 😅
Podla mna su aj take zeny, ktore idu na rande, lebo sa zadarmo najedia 😃. Pisala tu raz jedna taka, ze mali 3 razy sex. A potom na 4 rande jej oznamil koniec. A cela hrda tu pisala, ze aky skvely chlap aj po ukonceni jej zaplatil veceru 😃.
Podla mna su aj take zeny, ktore idu na rande, lebo sa zadarmo najedia 😃. Pisala tu raz jedna taka, ze mali 3 razy sex. A potom na 4 rande jej oznamil koniec. A cela hrda tu pisala, ze aky skvely chlap aj po ukonceni jej zaplatil veceru 😃.
@anonym_ce0e92 Tak zufalky a socky sa najdu vzdy...
@anonym_ce0e92 Tak zufalky a socky sa najdu vzdy...
@anonym_75c82f To bola velmi vtipna diskusia. Tak chvalila toho chlapa, ze jej tu veceru zaplatil 😃.
Docitala som hned po druhej vete ze sex zadarmo 😀😀😀😀😀😀. Som sa pobavila
To uz ake zufalky by museli byt
@anonym_5bc59a aj muzi maju dost starych skaredych tucnych krav, co sa lutuju po 50tke a ako vraj tuzia po vztahoch. Ale este nedavno nadavali muzom do kriplov. 🙂 Karma je zdarma. Raz si hore, potom zase dlho dole bejby.
@anonym_autor Ty sa nemáš čím iným zapodievať? Lucky you...
@anonym_autor fakt úbohé zmýšľanie, nikdy by ma niečo také nenapadlo. Túto tému musel založiť len vypočítavý žgrloš.
Nezovseobecnuj.Niektore vedia variť a rady varia, niektoré si zájdu do restiky aj bez toho,aby očakávali, že im to niekto zaplatí.
@anonym_5bc59a aj muzi maju dost starych skaredych tucnych krav, co sa lutuju po 50tke a ako vraj tuzia po vztahoch. Ale este nedavno nadavali muzom do kriplov. 🙂 Karma je zdarma. Raz si hore, potom zase dlho dole bejby.
@anonym_450004 vies co je na celom tom spravodlive? Ti kripli a zufalci tak ci tak ostanu sami. Ked su nepouzitelni ako mladi, nepouzitelni budu aj po patdesiatke. Keby boli pouzitelni, tak by uz davno boli zadani a nemuseli by sa zatrpnuto vyskierat zo zien, ze su priebercive. Po patdesiatke ich uz nechcu ani rovesnicky a ani mladsie.
Vzdy lepsie je byt sama ako s debilom. To plati pre mladu ci staru.
@anonym_autor to záleží aj od teba ako vieš zapôsobiť ak už prvé rande horor s tebou tak si nechajú zaplatiť obed a ani sex s tebou nechcú. Ty vyzeráš ako človek čo myslí len na seba a ľutuje sa. Nečudujem sa, že máš problém si nájsť ženu. Ak nechceš platiť za jedlo v reštaurácii nájdi si feministku. Len taká či by sa chcela baviť s takým idiotom ako si ty.
@anonym_450004 vies co je na celom tom spravodlive? Ti kripli a zufalci tak ci tak ostanu sami. Ked su nepouzitelni ako mladi, nepouzitelni budu aj po patdesiatke. Keby boli pouzitelni, tak by uz davno boli zadani a nemuseli by sa zatrpnuto vyskierat zo zien, ze su priebercive. Po patdesiatke ich uz nechcu ani rovesnicky a ani mladsie.
Vzdy lepsie je byt sama ako s debilom. To plati pre mladu ci staru.
@anonym_ce1afc lenze to plati aj opacne. 🙂 Radsej sam ako so starou, hlupou a vychcanou ... Lenze na rozdiel od niektorych zien viem, ze su aj rozumne baby a viem aj take najst. A tie, co povazuju muzov za kriplov, obchadzam, ako keby mali kvapavku.
@anonym_ce1afc lenze to plati aj opacne. 🙂 Radsej sam ako so starou, hlupou a vychcanou ... Lenze na rozdiel od niektorych zien viem, ze su aj rozumne baby a viem aj take najst. A tie, co povazuju muzov za kriplov, obchadzam, ako keby mali kvapavku.
@anonym_450004 mas tam chybu, hlupa nemoze byt vychcana, na vycuranost treba chochmesa
@anonym_450004 mas tam chybu, hlupa nemoze byt vychcana, na vycuranost treba chochmesa
@anonym_ce1afc ale hlupa moze byt. Ak si mysli, ze pekny ksicht vydrzi vecne a nezmetie ho staroba po 45tke a mysli si, ze bude chrumkava do 80-tky a niekto ju bude aj vtedy este zivit. 🙂 Samozrejme ziadna praca, ziaden dochodok a potom bude chodit zobrat na ludialudom.
netreba chodit na rande, netreba sexovat a nebude treba ani platit veceru, easy
ty si ten chudak, co tu uz pisal, ze 3 eura za kavu chce delit? trapas, nech sa vsetky zeny takym vyvaruju
Dámy, píšte mi všetky, ktoré sa chcete zadarmo najesť a zašukať si 😂
@morpheuss ja by som sa len najedla... Ja som vycurana 😅

@anonym_autor a su chlapi, ktori si predstavuju, ze hned na prvom rande zasunu obete systemu alebo co vlastne? A este su aj taki, co ani tu veceru nezaplatia, ti chcu rovno zasunut bez zbytocnych okolkov. O co takym ide, ked podla teba tym zenam ide len aby sa dobre najedli a zadarmo?