Sex na verejnosti

meggan22
2. sep 2021

Ahojte, je mi to trošku trápne, ale... môže mať sex na verejnosti nejakú dohru? Stalo sa to uprostred sídliska veľmi neskoro v noci, nikde nikoho nebolo (aspoň my sme nikoho nevideli)...a netuším, či tam niekde sú mestské alebo iné kamery...myslím tým, či keď niekto na polícii videl záznam z mestských kamier napr. (pozeral vtedy na monitor alebo spätne), tak budú pátrať po tom, kto to bol? alebo keby nás aj niekto videl a vtedy to nahlásil, už sú od toho dva týždne, môže prísť predvolanie na políciu?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
3. sep 2021

@meggan22 videla som ten zaznam z kamery prave vcera v krimi novinach na joj, ziadali pomoc pri identifikacii 🙈😂

lintu
3. sep 2021

Občas takí fajnšmekri svietia na fb stránke mesta. Nechci vidieť komentáre 😅 Po dvoch týždňoch ťa už pravdepodobne nikto nebude riešiť, ale nabudúce by som si našla lepšie miesto. Nikdy nevieš, kto sa na verejnosti pozerá 😉

macekovam
3. sep 2021

@meggan22 môže ti prísť pokuta

moonlight1210
3. sep 2021

@meggan22 Velmi teoreticky - sa im podari ta stotoznit, predvolaju ta a najskor dostanes pokutu (alebo asi len obsielkou tu pokutu).

Ak sa to vobec stane, budete mat aspon velmi humornu spomienku.

Menej humorne to bude, ak tvoja obava prameni z toho, ze nocny milenec nebol tvoj oficialny partner.

h2
3. sep 2021

@meggan22 Baby, prestaňte! 😂
Autorka, nikto, opakujem NIKTO sa tým na polícii nebude zaoberať. Majú iné starosti. Nezaoberali by sa tým, ani keby to tam išiel niekto nahlásiť. A nikto nemá čas pozerať záznam z kamier, keď sa nič nestalo. Pozerá sa to, keď sa niečo stane. Buď v klídku a nabudúce sexuj v súkromí.

matkahelka
3. sep 2021

@meggan22 jasne, ze nie, neblazni. ja mam suseda policajta, pri nocnych neraz aj sama hliadka natrafi na takyto parik a tvaria sa, ze nic. velakrat nam uz rozpraval na kdejakych miestach videli sexujucich a nie ze v aute, ale normalne vonku. ak by ste si to rozdavali uprostred dna pri skole, ci skolke, tak ano, bol by z toho pruser - mravna vychova mladeze by bola ohrozena - inak neries. tiez mam podobne zazitky par rokov dozadu a vobec sme sa s muzom nad tym nepozastavili.

simca06022011
3. sep 2021

Autorka, urcite nikto nesedi za kamerami cely den/noc a nesleduje to a ak by to aj videli, kym sa niekto nebude stazovat, tak akurat sa na vas pozabavaju. Nabuduce si ale najdite zasitejsie miesto a nebudes musiet sa "bat".

@h2 keby to niekto nahlasil tak sa tym zaoberaju...a duplom ak by sa niekto rovno aj stazoval napr. na obci/meste. Moze to byt povazovane bud za priestupok, hrube porusenie discipliny alebo vytrznictvo 🙂) zalezi ako velmi sa to niekomu nepacilo, kde to bolo atd.
U nas sa zaoberali aj tym, ze si sused vymyslal historky o tom ako iny sused toto robieva s kadekym na svojom dvore a jeho deti to videli atd :D

mondolina
3. sep 2021

@macekovam
to by ich museli stotožniť, a pri kvalite kamier v meste a ešte v noci tomu vôbec neverím.
ak neboli prichytení osobne pri čine tak no panik.

h2
3. sep 2021

@simca06022011 "Zaoberali" by sa tým asi tak, že by založili spis. Nikto by reálne nič neurobil. Možno by maximálne upozornili hliadku, pod ktorú to patrí, aby sa tam v najbližších dňoch išli pozrieť.

simca06022011
3. sep 2021

@h2 moja su na to pekne postupy... 33EUR pokuta/100EUR pokuta.. zaoberali by sa tym v momente ako by to neikto nahlasil ;)

h2
3. sep 2021

@simca06022011 Ako konkrétne, prosím?

stanulienkat
3. sep 2021

Mozno iba ak by ta niekto nahlasil. Inak clovek by sa nemal chovat ako primitivne zvieratko. Clovek ma sedu mozgovu koru. Treba ju pouzivat.

simca06022011
3. sep 2021

@h2 tak to by bolo lepsie keby niekto kompetentny k tomu napisal, ale urcite pri nahlaseni by si tie osoby nasli a nasledne by dostali pokutu, u nas napr. dostal sused predvolanie na mesto a riesilo sa to tam, spisali sa zapisnice a prislo normalne rozhodnutie o tom ci ze to nebudu riesit/budu riesit+ako.
Ci si myslis, ze mozes ist rozdat si to s niekym v strede namestia a veselo odcupitat domov ? :D

h2
3. sep 2021

@simca06022011 Ja teda nemám skúsenosti so sexom na verejnosti, ale mne nikdy policajti nepomohli, ani keď sa mi vlámali do auta na sídlisku (ale vtedy aspoň pro forma konali, 2x som bola na polícii, ukazovali mi nejaké fotky, či som tam niekoho takého nevidela) a ani neskôr, keď sa opakovane (!!!) vlámavali feťáci a bezdomovci do záhradnej chatky mojich rodičov. Chceli sme od policajtov iba, aby tam občas v noci zašli to skontrolovať. Nepotrebovali sme odhaliť páchateľa, chceli sme len, aby to prestalo, čo by prestalo, keby tam párkrát zašli a vyhodili ich odtiaľ. Neboli ochotní! Ja už polícii neverím. ☹️

h2
3. sep 2021

@simca06022011 Ďakujem, ale ten link hovorí akurát o tom, ako je to podľa zákona. Nie, ako je to v realite. 😕

mondolina
3. sep 2021

@h2
podľa tvojich skúseností( 2x) a podľa tvojho pohľadu by mala polícia SR nulovú objasnenosť, a to asi nie 🙈🙊🙉

lienoccka85
3. sep 2021

Och tak na tomto som a fakt teda pobavila heh

h2
3. sep 2021

@mondolina Veď ja netvrdím, že moja skúsenosť odzrkadľuje celkový stav polície na Slovensku. Len som tým chcela povedať, že by sa nezaoberali nejakými sexujúcimi v parku, keď neboli ochotní pomôcť pri vážnejšom probléme. Alebo, možno práve naopak: tých chudákov potrestajú a zvýšia si tým štatistiky úspešne vyriešených prípadov. ☹️

mondolina
3. sep 2021

@h2
radšej nechaj tak....🙈

simca06022011
3. sep 2021

@h2 pri akom vaznejsom probleme neboli ochotno pomoct? tak ja teda takuto skusenost nemam, policia doletela viac krat a rychlo, a co bolo v ich kompetencii riesila a doriesila. AKo.. to uz je otazka prava na Slovensku, aj ja som sa porozculovala nad tym, ale pokym ani policia nema dovolene len tak vojst na cudzi majetok a riesit, nevedeli vsetko "vyriesi", musia mat dokazy. CO pri tom, ak niekto n ahlasi taketo aktivity vonku, pripade aj kamerove zaznamy k tomu su, svedkovia.. tak nie je o com :D

simona1998
3. sep 2021

@meggan22 ja som bola mlada 19 rocna študentka , opili sme sa s terajším manželom , a mali sme sex hneď pred obchodom pred kamerou 🤣🤷🏼‍♀️Doteraz sa nikto neozval

spadnutaslivka
3. sep 2021