icon

Sexuálne pomôcky

an0nym
14. apr 2017

Ahojte baby,
Môj manžel chce používať sex pomôcky, putá, vibrátory a podobne.
Mne sa to ale veľmi nepáči 😒
Aký na to máte názor? Robíte aj vy niečo také?
Budem rada za všetky rady🙂

lilyianka
•
14. apr 2017

@an0nym nic co by sa mi nepacilo a s cim by som nesuhlasila by som nerobila...hlavne nie v sex.oblasti

Zase puta a vibrator nie je nic hrozne podla mna....horsie by bolo keby si do trojky s tebou zavolal chlapa 🤣🤣 alebo chcel nejake SM

ukulela
•
14. apr 2017

chod radsej na pokec.

obsadenemeno
•
14. apr 2017
sticker
renula05
•
14. apr 2017

Tak ja úplne nezatracujem takéto pomôcky,aj keď žiadnu doma nemáme.Kým neboli deti,aj mi manžel asi 2 krát zviazal ruky...Moja mamina dokonca má doma gulôčky,ale podrobnosti som sa nikdy nepýtala.. 🙄 A nad vibrátorom rozmýšľam,že keď je chuť a manžel je pracovne preč na 2 týždne... 😝

ukulela
•
14. apr 2017

@renula05 gulocky pomahaju posilnovat panvove dno a zamedzovat tak aj uniku mocu napr. 🙂 viem, lebo som studovala po porode, co s problemom.

sissy27
•
14. apr 2017

@an0nym veď keď ich chce používať manžel, nech používa, sám musí vedieť, čo mu robí dobre 😝
A ak chce, aby si ich používala ty, resp. aby ste sa takto zabavili spolu, tak tiež sa rozhodni za seba... Vyskúšaj a uvidíš 😝

xoxolusik
•
14. apr 2017

@an0nym ja tiez niesom proti takymto hrackam 🙂 mne sa to nahodou paci.. Vibrator mam uz davno a este planujeme s manzelom dokupit zopar kuskov.. Ved je to len na spestrenie, nie nahrada za partnera, tak preco nie? Chcem skusit, nebranim sa tomu a hotovo 😝

katarinapekna
•
14. apr 2017

@an0nym manželovi povedz nech si vytrepe do kybla a neotravuje a nebudeš musieť riešiť pcvny...

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
tea78
•
12. jún 2019
Používateľ tea78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tea78.

Ja som si prešla stránky www.superlove.sk a potom som ukázala mužovi, čo by som bola ochotná pridať do nášho sexu. Mal radosť a ja potom tiež

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
bluray
•
5. jan 2020

zabudnite na farebne gumene penisy. To bol hit pred 40 rokmi. Dnes cez mobil. telefon wi-fi ovládané drobne zasunute vibratory spsobuju stavy ktore uvidite na youtube pod hladaným slovom : Hysterická literatúra

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•
verca52
•
Odpoveď bola odstránená
•