icon

Sfarbená kombinéza

lukrec
9. mar 2018

Kupila som synovi kombinezu, vzdy dam oprat co kupim, kvoli farbam. Kupila som v detskom obchode, bola draha, prevratila som ju naruby pred pranim, prala som ju samu.
Ked som ju vytiahla a prevratila , doteraz by ste sa mi krvy nedorezalu.
Je cierno oranzova, tie oranzove casti sa doflakovali od ciernych casti.
Neviem preco, co mam robit, bola draha, to nevyreklamujem
Pomoc co mam robit akk to napravit, nejak prefarbit, ci nejaky prosttiedok co to odfarby fi co
Pomoc

Strana
z2
lukrec
autor
10. mar 2018

@kikina84 prala som na 40 je to tam na stitnu. Naozaj vsak nova vec bala som sa na viac

kikina84
10. mar 2018

@lukrec hmm tak to nie je tak veľa Ešte..potom bola zjavne nekvalitná ťa kombinéza..lebo oni si z takého materiálu že ten by púšťať ani nemal.. určite by som to dala na reklamáciu aj keď si myslím že ti to neuznajú..ale narobila by som cirkus minimálne

veronikastrickova
10. mar 2018

@lukrec urcite chod reklamovat a nedaj sa odbit!

zzuzanah
10. mar 2018

@lukrec to už 15vrokov predávajú túto kombinezu, či za 15 ročnú existenciu nemali ziadnu reklamáciu? 🐱

yanni
10. mar 2018

@lukrec Chod to reklamovat. A Zober aj tie handricky. To je dokaz, ze pusta farbu. Ako nechapem, neviem akej znacky a aku drahu si tu kombinezu kupila, ale my mame pre vsetky 4 deti na lyzovacku drahsie veci ale doma na zahradu na valanie sa po snehu nar. len z Lidl. A NIKDY, a to ma najstarsi uz 12 rokov, nepustili Farbu a ani inak sa neznicili ani tie drahe a ani tie lacne lidlacke. A to niektore tie iste veci uz nosilo tuto zimu tretie dieta.

asimon
10. mar 2018

@yanni mne ozaj pustila draha bunda (kupovana v Tatrach Bogner ale poslali ju výrobcovi,boli sme 3 zákaznícky take a ten to uznal ako vadu materiálu),takze stáva sa ozaj niekedy,u mna to bola prva a snad aj posledná skúsenost.

yanni
10. mar 2018

@asimon Hm, tak to bola fakt vadna. Bogner mam aj ja a klop klop, tretiu lyziarsku sezonu a super.

asimon
10. mar 2018

@yanni čierna podsivka a biela bunda ale uznali,ze dali chybnú tupodsivku.

yanni
10. mar 2018

@asimon Hm ale to by sa nemalo stat. Ja mam Biely vrch a cervenu podsivku. periem v pohode v pracke na 40tke a nic sa nestalo. Druhorodeny ma bielo-modru a podsivku tmavomodru a tiez sa nic nepofarbilo. Dokonca ju hadzem do pracky dokopy s modrymi a ciernymi lyziarkymi gatami.
TO nieco dobre pokaslali. by ma porazilo. ja som za 20 rokov v zahranici reklamovala len plavecke okuliare. Ale u nas s reklamaciou, vymenou, vratenim atd. vobec nie su problemy. Zoberu bez reptania. neviem, preco na SK, hlavne predavacky, su obcas take protivne. Ved to necvakaju z vlastneho vrecka.

livia341
10. mar 2018

Ak bola drahá a išli ste podla stitkov tak by som trvala na reklamacii,ale dufam ze ste dali prach na pranie a nie avivaze.

0silvia0
10. mar 2018

@kikina84 ja tiež periem hlavne bundy len na 30 a to s gelom na jemné pranie a na vlnu. Bojím sa dať normálny prach a to používam bežne Persil, ale pri takýchto veciach som opatrná.

asimon
10. mar 2018

@yanni ja som nemala vobec ziadny problem,zreklamovali a vymenili mi bundu za inu.
Takze aj na Slovensku sa to da 👍👍👍.

petrofka
12. mar 2018

Zdvihni zadok a chod to reklamovať. Alebo tu uz nefnukaj. Ja vzdy vsetko periem minimálne na 40 a nikdy sa mi nic nezafarbilo.

Strana
z2