Sfarbená kombinéza
Kupila som synovi kombinezu, vzdy dam oprat co kupim, kvoli farbam. Kupila som v detskom obchode, bola draha, prevratila som ju naruby pred pranim, prala som ju samu.
Ked som ju vytiahla a prevratila , doteraz by ste sa mi krvy nedorezalu.
Je cierno oranzova, tie oranzove casti sa doflakovali od ciernych casti.
Neviem preco, co mam robit, bola draha, to nevyreklamujem
Pomoc co mam robit akk to napravit, nejak prefarbit, ci nejaky prosttiedok co to odfarby fi co
Pomoc
@lukrec urcite chod reklamovat a nedaj sa odbit!
@lukrec Chod to reklamovat. A Zober aj tie handricky. To je dokaz, ze pusta farbu. Ako nechapem, neviem akej znacky a aku drahu si tu kombinezu kupila, ale my mame pre vsetky 4 deti na lyzovacku drahsie veci ale doma na zahradu na valanie sa po snehu nar. len z Lidl. A NIKDY, a to ma najstarsi uz 12 rokov, nepustili Farbu a ani inak sa neznicili ani tie drahe a ani tie lacne lidlacke. A to niektore tie iste veci uz nosilo tuto zimu tretie dieta.
@asimon Hm ale to by sa nemalo stat. Ja mam Biely vrch a cervenu podsivku. periem v pohode v pracke na 40tke a nic sa nestalo. Druhorodeny ma bielo-modru a podsivku tmavomodru a tiez sa nic nepofarbilo. Dokonca ju hadzem do pracky dokopy s modrymi a ciernymi lyziarkymi gatami.
TO nieco dobre pokaslali. by ma porazilo. ja som za 20 rokov v zahranici reklamovala len plavecke okuliare. Ale u nas s reklamaciou, vymenou, vratenim atd. vobec nie su problemy. Zoberu bez reptania. neviem, preco na SK, hlavne predavacky, su obcas take protivne. Ved to necvakaju z vlastneho vrecka.
Ak bola drahá a išli ste podla stitkov tak by som trvala na reklamacii,ale dufam ze ste dali prach na pranie a nie avivaze.
Zdvihni zadok a chod to reklamovať. Alebo tu uz nefnukaj. Ja vzdy vsetko periem minimálne na 40 a nikdy sa mi nic nezafarbilo.

@kikina84 prala som na 40 je to tam na stitnu. Naozaj vsak nova vec bala som sa na viac