icon

Silná platonická láska k svokrovi.

15. jan 2020

Som zalubena do svokra.
Manzela lubim, ale nieco silne ma taha k jeho otcovi.
Nie je to o peniazoch, spolocenskom postaveni, fyzickej pritazlivosti
Je to nieco hlbsie, co sa tazko vysvetluje.
Paci sa mi kto je, aky je, co robi.
Travime spolu cas tak dvakrat do tyzdna.
Snazim sa to skryt, ale vsetci vedia, ze sme si blizsi.
Tazko sa to skryva, ale myslim, ze vsetci vedia ze ho mam MOC RADA.
Ale netusia, ze az tak MOC.
Vyborne si rozumieme, radi spolu travime cas, keby sme sa stretli v rovnakom desatroci, isto by sme boli svoji☺
On sa snazi byt rezervovany a vlastne aj ja, ale ta zvlastna pritazlivost tam je.
Fyzicky nikdy nic.
Okrem toho, ze ho obcas strasne tuzim objat.
Ako to v sebe dusit?
90 percent komentatov asi bude ty si chora, nevies coby, daj sa liecit.
Poprosim skor tie zvysne - prezivala som nieco podobne..
Dakujem.

Strana
z2
acrobaleno
15. jan 2020
sunny8
15. jan 2020

Ako mala som niečo podobné ale nebolo to so svokrom 🙏 takže viem čo opisuješ aj to čo si iba myslíš 😊 bolo to zaujímavé 😊 využívala som každú chvíľu aby som mohla byť s tým človekom

autor
15. jan 2020

@sunny8 a ako to dopadlo?

sunny8
15. jan 2020

Naše cesty sa nedobrovoľne rozdelili 🙂

brita7777
15. jan 2020

Asi nie si velmi stastna vo svojom sucasnom vztahu a takto si ulietas...je to isty druh snivania, aj uniku z reality..nespominas svoj vztah s muzom, mozno ste sa rychlo brali..myslim, ze ta to casom prejde...je to zbytocne zamotane, ze za ten chaos potom to nestoji...

budembabka
15. jan 2020

Dievča nešťastné, načo by ti bol starý chlap?

oli18
15. jan 2020

@sunny8 takže vás odhalila jeho manželka?

sunny8
15. jan 2020

@oli18 nie 😂😂😂

brendaalagoz
27. dec 2024

To áno mám to to isté🙂

slovakboy
28. dec 2024

Ako dlho to trvá? Platonická láska môže byť a nemusíš sa jej vôbec brániť. Prejde do úcty a celkovo obohatí tvoj vnútorný svet. Ale ak myšlienky nábehom prevládajú a prestavať milovať svojho muža, potom je problém v tom, že ste prestali budovať svoj milostný vzťah. Začni robiť to čo sa robí v manželstve so svojim mužom. Rozprávajte sa, Milujte sa. Travte spolu čas na výletoch. Spoznavajte sa. Ak to netrvá dlhšieako rok, dva, postupne začne tvoja platonická láska vyprchavat. Prekryješ ju novými zážitkami. Možno ti práve tie zážitky chýbajú a nudíš sa v stereotype. Prijmi tu platonickú lásku a čerpaj z nej energiu. Dopraj všetko dobré svokrovi. Ale čas s ním netráv dlho naopak venuj ho mužovi.

Strana
z2