icon

Silnejšie ženy a letné šaty

30. máj 2023

Ahojte žienky. Tie, ktoré ste pri sebe, mám na vás otázku. Ako dokážete v lete nosiť šaty, sukne, kraťasy? Priznám sa, ja som celý život pri sebe, a naposledy som mala kraťasy keď som mala 13 rokov. Od vtedy nemám odvahu. Nepekné kolená, veľký zadok, stehná. Nedokážem to. Šaty detto. Bruško sem, zadok tam. Každé leto sa potim v legínach alebo nejakých iných dlhých nohaviciach. Skúšala som aj šaty úplne po zem, ale znechutene pohľady ľudí mi dali jasne na javo že teda ani toto nie. Dokonca ani holé ruky nenosím. Vždy mám nejaký prehoz na sebe ktorý si dám na tielko alebo tričko. Ako prosím vás 🙏 ako so užiť konečne leto a cítiť sa fajn? Ja už nevládzem.
PS. O chudnutí mi tu písať nemusíte, o tom táto téma nieje.

Strana
z9
lauricka
6. júl 2024

Nemáš takú váhu, aby si si nemohla obliecť šaty. Len si pokúšaj rôzne strihy a nájdi si vhodné pre tvoju postavu. A tiež môžeš mať trojštvrťové alebo kratšie nohavice, dobrý elastický materiál a pekné tričko k tomu.

mokani
18. júl 2024

Dievčatá a keď si dáte tie kraťaskové legínky pod šaty, alebo sťahovačky, nevisno to pod letnými šatami? Ja mám celkom štíhle nohy (akože nie štíhle, ale som vysoká a od pása hore nemám ani brucho ani prsia, tak celkovo na pohľad vyzerám štíhlo, aj keď naozaj tie nohy a boky nie sú štíhle) ale mľandravé, mám totálne macaté kolená, celulitídu najhoršieho stupňa a mám problém, s tým, že keď si idem dať sukňu, otočím ju proti slnku ako cez ňu presvitá. Mám vždy pocit, že tie moje mľandráky bude vidieť. Pod tmavé sukne nosím čiernu spodničku. No horšie je to so svetlými.

Strana
z9