Škoda Fabia
Dobry den,
zacinam si robit vodicak. Samozrejme sa obzeram uz aj po auticku. Velmi sa mi pacia tie nove fabie. Dokonca by som si vedela kupit aj novu, kedze sa mi aj ako automat nova zmesti do rozpostu.
Avsak asi 3 ludia mi povedali, ze fabiu nie. Ze je to papierove auto, hrackarske auto, bakelitove auto 😂🙈
Tak som na vazkach. Manzel nechava viac menej rozhodnutie na mna. Je len akysi poradny organ.
Naozaj je fabia tak “zle” auto? 😏
Dakujem za kazdu pripomienku
Škodovka je jedno z najlepších aút na trhu. Porovnaj ho s autami svojej triedy a zistíš že je jedno z najlepších. Dostupný servis je tiež dôležitý. Je to Nemecko České auto a obom skupinám konštruktérov aj výrobným pracovníkom dôverujem. Bakelit? Vie dotyčný čo je to bakelit a aký je drahý? Kazde auto ma veľa plastových prvkov. Nárazníky tiež. Aj Oktavia aj Ford Mondeo. Je to diel na potencionálne zničenie. Ale kvalitu auta to neovplyvňuje. Skoda Fabia s akým motorom to ma byt? Odporúčam 1,2 TSI
@slovakboy dakujem za info 🙂 asi nebudem spekulovat. Na naucenie staci. Aj manzel ma octaviu a sme spokojni ☺️
Je pravda, ze ja nebudem mat asi taku vybavu ako on, ale nevadi 😂 do prace a domov, pripadne obchod mi to staci. Pre zaciatok 😄
@slovakboy motor najlepsie 1.0, 1,2 max. Hlavne chcem automat

Ja využívam auto najmä v meste, logistika s deťmi, nákupy, takže menšie auto, aby som ľahko zaparkovala. Fabiu som používala 14 rokov (ešte zaslobodna), žiadne extra výdavky na opravy, spoľahlivá. Známi s fabiami tiež nemajú problémy. Keby náhodou, servis, náhradné diely ľahko dostupné. Predali sme ju ďalej, funguje vraj stále ďalšie 4 roky. Teraz mám Yaris. Taktiež spokojnosť. Dlho som preberala, skúšala, deti zas testovali, ako sa im sedí vzadu. Nejaké malé autá deti vyradili, lebo tam boli stiesnene pomery, nepohodlné sedenie.