icon

Škrabadlo pre mačičku

nariva
12. mar 2018

Nájde sa tu niekto kto má doma mačičku? Uvažujem o zakúpení mačacieho škrabadla a chcela by som Vám poprosiť o radu. Pri stropných škrabadlách je potrebné vŕtať do stropu? Neviete mi poradiť nejakú dobrú stránku na tieto škrabadlá/odpočívadlá? Chcela by som niečo výššie/väčšie. Ale prípadne aké máte skúsenosti, čo by ste si určite už nekúpili..ĎAKUJEM

Strana
z2
parvinka0001
7. apr 2018

My mame tiez z Bestpet a spokojne su micky

jantato
7. apr 2018

@kattyb krááááásne, dakujem za tip

sticker
kattyb
7. apr 2018

@jantato S radostou

sticker
salomke
7. apr 2018

@parvinka0001 to je super to bolo Prosim kde kupene

lula313
8. apr 2018

@modrava hmmm, ten tvoj popis.. a určite máš doma macku? 🤔Nie je to pes, ktorý sa za ňu prezliekol?😂😂😂

erickatt
8. apr 2018

@peip za koľko predavate??

modrava
8. apr 2018

@lula313 👍

lula313
8. apr 2018

@modrava nadherna je

modrava
8. apr 2018

@lula313 dakujem :o)

peip
Autor odpoveď zmazal
peip
Autor odpoveď zmazal
mamdesatmaciek
11. dec 2018

Ahojte, naposledy som si kúpila škrabadlo na stránke https://fera24.cz/skrabadla/ . Je z plyšu a sisalu, môjmu Murovi sa veľmi páči. Bez škrabadla Marcela by som si už naše spoločné dni nevedela predstaviť, trávi na nej cele dni. Má 60 cm, ale pasuje mi do interiéru. Stropové by som nechcela. Nabudúce by som chcela ale kúpiť aj nejaké catnipové, máte skúsenosti? Murko je totižto veľmi neposedný a čítala som, že catnip v takýchto prípadoch pomáha. Ďakujem za každú informáciu. ;)

erikavesela
11. dec 2018

Ja kupujem catnip bud v spayi alebo suseny, podla toho, na ktory zrovna narazim😂

Strana
z2