icon

Škrečok a deti

cuci22
28. nov 2018

ahojte baby.nemate niektora skusenost zo skreckami? nasa mala by si strasne priala pod stromcek skrecka a nevieme ktory druh je pri detoch najlepsi.Spravat sa ktomu vie uz mala zajacky,morca a podobne ale teraz by chcela skrecka nevieme ci dzungarskeho alebo syrskeho alebo akeho.Dakujem za radu 🙂

Strana
z2
rainee
30. jan 2021

Ahojte, nase decka tiez chcu skrecka. Viete mi poradit aka velka by mala byt klietka pre dvoch? Asi je lepsie mat 2ks ako keby bol sam podla mna. Tiez neviem pre ktory druh sa rozhodnut. Ja som mala ako decko takeho vacsieho bezoveho, ten bol strasny, furt kusal, smrdel a hrat sa s nim nehrozilo. Tak aby som sa tomu vyhla 🙂))

rainee
30. jan 2021

A este ak niekto ma tip na chovatela z BA prosim dajte vediet, radsej by som kupila tak ako zo zooshopu

anega79
30. jan 2021

@rainee Ja mam dvoch, kazdy ma svoju klietku. Mala som troch, dala som dvoch v jednej klietke a stale sa bili, tak jedneho som darovala. Sivy niekedy kuse, bledy je lepsi, obaja idu na ruku

nina55
18. jan 2022

@beky1813 mal stres. Preto to robil.

alepredsa
25. jan 2022

Máme dzungarskeho, je pritulny

nina55
25. jan 2022

@anega79 bol vystresovaný... Môže veľmi rýchlo zomrieť to stresu. Nam zomrel len čo sme ho kúpili. Dcéra bola nešťastná. Chystám sa kúpiť, len teraz sú vypredaní

yunaitzy5
22. okt 2024

Áno, ja síce drevené koleso nemám, ale tým že pazúriky do plastového pri behu veľmi škrabú , tak drevené je odolnejšie, keďže škrečky do kolesa vpúšťajú exkrementy, tak sa ťažšie zmýva...ja mam škrečka a on je na noc v inej izbe, takže odporúčam plastové 😊...

Strana
z2