Skrinky na dotyk - skúsenosti
Maminky, potrebujem doriešiť kuchyňu. Chcem skúsenosť tie ktoré máte bielu lesklu striekane k ich.linku máte bez ruciek že len zarezy na otváranie a vrchné skrinky na touch, že iba tuknete a skrinka sa otvorí? Ste s tým spokojne? Mam posledne 2 dni na zmeny.Ďakujem.
@monika4991 ja som spokojná maximálne, okolo tej linky sa učil chodiť syn 😉. Teraz má 1,5r a keď do nej narazí autom tak je to bez následkov. Inak ani neviem čím by sa mohla poškriabat 😉
@monika4991 melamin mam. Na striekanu pozor moja mama ma bielu lesklu struekanu a uz biela nie je zacala zltnut. Aj ked uz ju ma 10 rokov vtedy to len zacinalo mozno neboli dobre farby.
@fiviasebi poslala by si mi prosím keď aj do správy fotky tvojej kuchyne? Dakujem
Žienky milé, ešte chcem poradiť ž vašich skúseností, ale ohľadom spotrebičov, okrem chladničky. Potrebujem vstávanie rúru, mikrovlnku, indukcnú varnu dosku a umyvacku. Ake odporucate ž vlastnej skúsenosti? A zas nechcem dať 3000 za ne. Ďakujem.
@slavka030 napíšem ti ako to bolo u nás, výberu sa venoval MM, nakoľko mne technické parametre veľa nehovorili. Kritériá boli také že rúra a mikrovlnka majú byť čierne a indukčná doska sivá (nakoľko máme čiernu pracovnú dosku). Vybrali sme nakoniec Whirlpool (rúra, mikrovlnka, indukčná doska) umývačka Bosch. Vyberali sme to v andreashop.sk, v tom čase (pred 2rokmi) keď to celé "vyskladal a dal do košíka" nám u nich vyšla super cena, poskytli zľavu, doprava zdarma. On v tom čase venoval tomu dosť času neviem kde všade pozeral- porovnával ceny ale u nich to vyšlo najvýhodnejšie.
@ellaafi ďakujem. Moj mm by najradšej bosch ale sú drahé. Chladnicku sme si vybrali v nay. Spotrebiče chcem čierne, alebo v kombinácii s nerezom. Muz mi prave napísal ze cim lepšiu triedu a nizku sumu 🤣 ale zas nechcem kupit totalny shit. Si spokojna so svojími? A dakujem aj za predoslu pomoc a fotky 😉
@slavka030 nemáš za čo, ja tie spotrebiče používam 2 roky a spokojná som maximálne, alebo takto, indukčnu používam denne a nesklamala, rúru možno raz do týždňa a mikrovlnku úplne minimálne, a umývačku každý druhý deň 😉. Ak ti môžem dať ešte taký všeobecný postreh, indukčnu dosku si skús vybrať bez toho obvodového kovoveho rámu, je tam zbytočný.
@slavka030 skus pozriet sériu Gorenje Simplicity ,dobra cena aj vykon a uplne sa da všetko zladiť
http://www.gorenje.sk/vyrobky/domace-spotrebice...
chyba mi tam digestor, alebo ho máte tak zakomponovaný, že nie je vidiet, poznat?
vidím že opat sa vracia trend bielých kuchynských liniek a era červených už dávno odznela.

@ivec16 ten melamin je co?