Skúsenosti a recenzie majiteľov auta BAIC X55

Ahoj.
Prosím vás, viete mi napísať skúsenosti s autom BAIC X55?
Prosím o recenziu tych, ktorý to auto majú.
Ďakujem 🙏

tundra
30. jún 2025

@marcella6 budes sa tesit 2x,prvy krat,ked ho kupis a druhy,ked sa ho zbavis.

autor
@tundra

@marcella6 budes sa tesit 2x,prvy krat,ked ho kupis a druhy,ked sa ho zbavis.

@tundra nejaké osobné skusenosti?

tundra
@marcella6

@tundra nejaké osobné skusenosti?

@marcella6 otvoril som si mobile.de a pozrel ceny jazdeniek.Precital par testov.Cena je lákava,to je pravda.Uprimne som o tom aute,este nepocul.
Myslel som,ze to je bicykel.Samozrejme,ked sa ti paci,tak si ho kup.Je to môj nazor,nemusis suhlasit.Pred kupou si zisti dostupnost nahradnych dielov a servis.

autor
30. jún 2025

-Toto všetko mám už dávno naštudovane.
Žijem v DE tak len mobile.de ... recenzie sú dobre,ale len všeobecne, nie priamo od majiteľov áut.
-Muž je automechanik tak diely a servis nie je problém. No sám nikoho nepozná, kto to auto má. Máme len jedneho známeho,ktorý má tú značku no iný/väčší model a on je úplne spokojný. No mňa by zaujímal konkrétne model x55 ,práve preto,že ja mám vyhliadnute úplne iné auto- na ktoré recenzie už mám, lebo je to bežné auto. Baic chce môj muž.

lenka.25
2. júl 2025
@marcella6

-Toto všetko mám už dávno naštudovane.

@marcella6 nemám konkrétne s týmto autom , ale mám viacerých známych čo majú iné čínske auta a teda cena zodpovedá kvalite , ale väčšinou majú taku výbavu , co by si si u iných značkách výrazne priplatila. Ja by som sa toho nebála , hlavne ked žiješ v Nemecku . U nás by bol problém so servisom aj dielmi