Skúsenosti s kuriérmi
Pekný deň, volám sa Michaela
Mám celkom zlú skúsenosť z SPS .... Objednala som si totižto klietku pre kocúrika, na prenos ak ideme napríklad ku veterinárke (či na výlet) V piatok mi volal, že mi stojí pred domom :D ... Doma bol syn, a žiadnu dodávku nikde nevidel ! Potom mi naštvaný zase volal, že "akože kde Vy ste?!" Vravím tak láskavo na mňa Vy nezvyšujte hlas, lebo pracujem v armáde, a som akurát na výcviku..... Tak, že on príde na strelnicu ku závore, vravím to ani náhodou nemôžete. Ale trval vkuse na tom, že stál pred domom, aj ked ho môj syn nikde nevidel, ani susedia (tiež čakala susedka oproti zásielku!)
Druhá vec: Minulý mesiac, mal syn objednaný model tanku T-34 plastikovú stavebnicu, ale mal akurát aj on výcvik (vodič je na bližšie nekonkretizovaných vozidlách OSSR), a tiež kuriér neposlal ani SMS o doručení, ani firma mail z upozornením, ani v deň doručenia kód! A na mňa sa on ide vykričať, že moja chyba lebo my nemáme kód. Je to normálne už?! Tento už bol GLS. Oni nepošlú údaje, a ešte budú mať nervy?? Kde to už preboha žijeme ty kokso, tu už úcta a disciplína neznamená v tejto dobe úplne asi nič. Aké máte skúsenosti Vy???? Ďakujem za každý koment!
SPŠ, to je... Volá kuriér máte balík ste doma? Ja že áno. Poďte von idem k vám . Utekám von, jeho nikde. Čakám, čakám a po 5 mín idem dnu, lebo bol január. Prišiel po 15 min. To sa stalo viackrát. Naposledy dostal vysvetlenie, aby volal, keď bude na adrese. Ani náhodou skôr von nepôjdem
@xenia65 nuz, ten kurier ma tych balíkov plne auto. Aby nemusel cakat na kazdeho cloveka 10 minut kym sa oblečie, obuje a vyjde von, tak vola dopredu. A niektori este aj tak meskaju alebo mu nedvihaju telefon. Ja sa im naopak cudujem, ze su schopni robit tu pracu dlhsie ako 3 mesiace. Neustale vyvolavat, nahanat ludi, parkovať na chodníkoch a kade tade ked nemaju kde. A este ich aj niekto sfukne parkrat za den.
tvoj príspevok mi je na smiech
Ja nemám problém s kuriérmi

SPŠ, to je... Volá kuriér máte balík ste doma? Ja že áno. Poďte von idem k vám . Utekám von, jeho nikde. Čakám, čakám a po 5 mín idem dnu, lebo bol január. Prišiel po 15 min. To sa stalo viackrát. Naposledy dostal vysvetlenie, aby volal, keď bude na adrese. Ani náhodou skôr von nepôjdem