Skúsenosti s paranormalnymi javmi a duchmi
Dobrý večer chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s paranormalnymi javmi a s duchmi.
@karolinakr inak tie keksíky napr. Okej, človek si povie, ze to mohlo byt zle položené a preto spadli. Lenže tie keksíky boli zalepene a boli položené na stolíku. Pochopila by som keby spadol len jeden, ale nie 3. V noci o som kričala na mamu, aby prišla ku mne, pretože som bola strašne vystrašená. Aši týždeň som spala pri nej v obývačke. Dokonca ani cez deň som do tej izby nevkrocila. Strach mi to nedovolil. A tie taniere ? Prvý krát, keď sa to stalo to videli 4 osoby. Drihy krát to bolo, keď mamina bola v práci a ja som si pripravovala jedlo v kuchyni. Len som zacítila, že sa ma niečo dotklo a keď som sa otočila, tak som videla ďalší rozbity tanier, ktorý ani nemal ako spadnúť. A keby aj spadol, tak to najprv dopadlo na mikrovlnku a az tak na zem. A toto bolo priamo na zemi.
Keď som už bola za hranicami, tak mi mamina vravela, že zo skrinky jej vyleteli 3 taniere a rozbili sa. V kuchyni som mala vždy ten hnusný pocit sledovania. Vždy som čakala, že niečo na mňa odtiaľ vyskočí.
Ten byt tiež chcem dat vyčistiť od negatívnych energií.
@karolinakr No nebolo, ako bolo to hrozne. Mne aj potom dve kamosky povedali, ze sa ram nejak bali, ja som o tom prehovorila az ked som mala cca 17 rokov. Ja som myslela, ze to mne ako prepina alebo co.
@bessie12 moja babka mi povedala, ze este nez som sa narodila preletel kuchynou tanier, pri navsteve. Sedeli okolo stola, bola tam taka polica s taniermi dzbanmi, majolikou. Ze jeden sam vyletel a preletel na stenu ako sedeli a co bolo uplne naj, vobec sa nerozbil. Cize to muselo cele zacat o dost skor
@kiki68 také niečo sa ťažko vysvetľuje ľudom, ktorí na také niečo neveria. To je vlastne presne to " pokiaľ to nezazijes, tak neuveris". Mňa už nikto nepresvedčí, ze to neexistuje, ked viem o tom svoje.
Ja len dúfam, že už fakt nič také nezazijem. Už 4 dní mi trčí prádlo v práčke, lebo ma desí ta predstava ist hore do podkrovia a vyvesit prádlo. Radsej to postupne vyberám a dávam to sušiť na radiátor. Keby ta mačka nespala na schodisku, tak by som až taký strach nemala. Vtedy to bolo vlastne aj v pohode, lebo spala v tom podkroví. Ale keď už aj ta mačka tam odmieta ísť ...
@bessie12 najviac energii je prave na povalach.
Energie nie su len z mrtvych dusi, ale aj zo zivych ludi. Ti najcastejsie zanechavaju negativnu energiu v pribytkoch. Stare veci po ludoch mrtvych ale aj zijucich, je najlepsie sa zbavit, hlavne drevo, drevo saje energie. Takze nabytok. Ja nemam nic z druhej ruky , ziaden nabytok ani po nikom. Nikdy mi to nerobilo dobre a raz to ublizovalo mojmu synovi, odstranila som ten babytok a je klud. Ako som povedala, aj zivi nechavaju energie a preto kazdy den zapalim salviu , nehresim a kazdu noc sa pomodlim za ochranu pred vsetkym negativnym a za ocistu.
@marorlinko sú tu nejaké staré veci. Dokonca vraj aj po muzovej babičke. Mame tu ešte starú posteľ, ktorú vyberala jeho exka. Je to z druhej ruky. Už je to rozobrate, ale este stale sme to nevyhodili. Medzitym sme kupili novu postel. Je to v podkroví. Kedysi to bola naša spálňa. Potom sme sa presunuli do izby jeho dcéry, ktorá sa od nás odsťahovala. Chceli sme to už všetko vypratat, ale kvôli mojej nečakanej PN sme to zatial odložili na neurčito.
Nemoze byt na povale nejake zviera, ltoreho sa aj macka boji?
@eva8 nie. Nie je tam nič. Je to normálna otvorená (bez dverí) miestnosť rozdelená na 2 casti. V jednej casti je sušička, susiak na pradlo, skrine s mojim oblečením a haraburdy. A v druhej casti velka postel a komoda. Vedie tam klasické schodisko. Keby tam niečo bolo, tak by sme si to všimli. Žiadne kroky ani nič nie je počuť. Spálňu máme priamo pod tou izbou. Jedine kroky sú od mačiek.
@bessie12 to je take vzrušo..daj tam kameru, čo sa tam v noci deje, môžeš vysielat online, budeme sledovat aj s pukancami
@karolinakr tej kamere sa chcem vyhnúť. Keby som tam niečo uvidela, tak by som sa po💩 od strachu. Keby som sa toho nebála, tak by nejaká tá kamera tam už davno bola.
@bessie12 no však toto, to je najlepšie, jak to tam líta a dvere sa same otvarajú
My sme raz stanovali v Dubrovniku na mieste, ktore bolo zbombardovane po vojne a zomrelo tam mnozstvo ludii. Nemala som kludny spanok a fakt hrozne sny sa mi snivali o vrazde, mrtvole..
@karolinakr len aby sme namiesto popcornu nestiskali ruzenec v ruke 😉😀
@karolinakr to u nas bolo teda fakt na vsetky body dotazniku 😂
@kiki68 😂😂
@kiki68 nemala s nahodou spankove paralyzy, že ťa prilahlo? a niekto na tebe sedel, nemohla si sa ani pohnuť ani zobudiť, a zmizlo to, až ked sa začneš modliť?
@karolinakr mala som, v tom stave som sa zacala modlit. Ja mam take zazitky, ze to bolo na exorcistu podla mna. Ale tie paralyzy zacali az ked som mala 19 rokov a trvali iba nejaky rok, potom uz to boli sporadicke pokusy, isla som na vysku a proste to prestalo. Co som sa skrz toto nabehala po neurologii a nezistili nic zavazneho zdravotne ( pustali mi aj prud cez rozne okruhy v tele), kadeco. Ja uz som sa do toho domu nikdy viac ako na vikendy nevratila v podstate, teraz som tam 2x za rok, niekedy iba na par hodin. Inde tieto stavy nemam a ani som nemala. Cize keby to je naozaj diagnoza, tak to snad mam vsade mozne. Paradoxne moji rodicia toto nemali, ich to nenapada. Pre mna sa situacia zlepsila odstahovanim. Alenka som tam zazivala veci tohto typu od dietata, nevysvetlitelne veci, rodicom som o tom povedala ked som mala prvu tu paralyzu s tym ze “ bud ja mam nejaku diagnozu, alebo tu mame iny problem “ , boli velmi prekvapeni mojim popisom pd dietata. Vela im to vysvetlilo.
@kiki68 v tom dome mohol niekto vyvolávať duchov, ja absolutne neverím, že z ničoho nič sa v dome či byte deju veci a lietaju taniere..može to byt fixovane na dane miesto, ak si sa ty toho nezučastňovala, necestuje to s tebou a nema prečo napádať na inom mieste, drži sa to tam, kde je...ak by si ty bola iniciator, chodi to všade s tebou, však to aj v tom cykluse Lovci bolo hovorené.. nejak sa ta brana musela otvoriť..podla toho testu ty maš všetky znaky, že proste nejaky okultizmus tam bol robeny a nejaky entita sa tam prejavovala..čo myslíš? /potom to zmažem/
@karolinakr veľa ľudí o tom radsej nic nehovorí, pretože sa boja výsmechu. Táto téma je stále v podstate tabu.
@bessie12 myslíš, že ťa odsudzujem?
@karolinakr ja som sa pytala babky, fakt sme veci rozobrali, u nas nikto nic take nerobil, zvazovali sme se co sa mohlo stat. Jedine k comu sme prisli, ze ten dom stoji na byvalej oblasti mociarov, mozno tam niekto zahucal davno predtym? Babkina mama spadla z povaly, mala nehodu a tu zial neprezila. Nezomrela na mieste padu, ale o par dni v nemocnici na vnutorne krvacanie do mozgu. Ale ona bola mierna a mila povaha. Zas to nesedi. Viem, ze po roznych domoch par rodin praktikovalo spiritizmus, ale u nas absolutne nie. Takze divne. Nikdy som sa nedopatrala tej priciny toho. Ze kto a co a preco.
@karolinakr nie. Nenarazam na teba a ani si to nemyslím. Napisala si, že "táto téma vykapala". Tak som ti napísala možný dôvod.

@kiki68
@bessie12
??
no, ale to je riadna premávka už... to neni len take male strašenie 😲