Skúsenosti s paranormalnymi javmi a duchmi
Dobrý večer chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s paranormalnymi javmi a s duchmi.
Bývam u sestri v byte ona je tu v podnájme a v hosťovskej izbe sa mi vždy snívajú zle sny, a keď spim otočená ku dverám mám pocit akoby mi niekto dýchal na krk a ležal vedľa mna môže to byt z toho že tam niekto umrel?
@adkaa256 áno, môže to byt z toho, že tam niekto umrel.
Dnes som mala videohovor s mojim mužom a vsimla som si na boku niečo čierne. Vyzeralo to ako časť hlavy. Len čo som si to všimla, tak to zmizlo. Ziaden strach som necítila. Len to bolo divné.
Chystám sa vyčistiť ten dom. Ale najprv sa chcem skontaktovať s jednou osobou, ktorá by mi v tom vedela poradiť ako to urobiť.
Nie, nema.
@laurinka27 tak potom?
Skúsenosti mám, vždy keď čítam Modrého koníka alebo otvorím komentáre napr. na Facebooku. Jednoducho neexistuje, aby v takej malej krajine ako Slovensko bolo toľko drbnutých ľudí. Priam učebnicový príklad paranormálneho javu.
"Paranormálnym javom sa nazývajú skutočnosti, pre ktoré nie je známe racionálne vysvetlenie."
@adkaa256 ďakujem. Už sa teším na to ako to všetko budeme vyhadzovať. A hlavne čo všetko v tom dome nájdeme. Vraj tu ma niečo dokonca aj po babičke. Ktovie co je zdrojom toho všetkého co sa u nás deje.
Najhoršie alebo skor najdivnejsie sa cítim v podkroví. Dokonca už ani mačka tam nespí. Začala spat v medzi poschodí na schodisku. Co je čudné, pretože vždy spala práve v tom podkroví.
Duse ludi tu davno nie su.( Viem ze toto bude vela ludom pripadat ako blbost, lebo im padli ramiky po bribuznych co im zomreli a podobne.) Ale rozne energie ano, tie negativne. Taky neviditelny svet. Pritahuje ich strach a akakolvek negativita. Radi sa zahravaju ked je clovek vnutorne slaby. Macky mozu vidiet tieto energie.
@levantinka ja vám verím ja sa pametam ako som počula hlasy ze niekto prišiel domov a pritom tam nikto nebol
@adkaa256 Staci im nevenovat pozornost, zit si svoj zivot normalne a byt psychicky v pohode. Cim stastnejsia domacnost tym menej tychto energii. Negativne ich pritahuje a pozitivne zase odpudzuje.
@levantinka viac je tých negatívnych energií ako pozitívnych. Ale vraj tie entity chcú na niečo upozorniť, ked sa nejakým spôsobom prejavujú.
@adkaa256 odporúčam si pozrieť videa od Jaroslava Drabka. Poslednú dobu som veľa videí pozerala. Ale nie paranormálne vyšetrovanie, len rozhovory s nim. Vela som sa o tom dozvedela. Bolo to veľmi zaujímavé a poučné.
@bessie12 negativne sa vzdy snazia o pozornost daneho cloveka alebo rodiny. Snazia sa toho cloveka dat psychicky co najviac dole. Casto to zacina nevinne a ludia maju pocit, ze im ta entita chce nejakym sposobom pomoct. A prave tak potom postupne zacne mat clovek psychicke poruchy a casto ho ta energia ovlada.
@levantinka práve preto sa to snažím ignorovať. Pretože neviem čo to vlastne je. Ci to je negatívne alebo pozitívne.
U nás sa nehadame, veľa sa smejeme a celkovo sa snažíme byt pozitívne naladení. Keď sa už schyľuje k hádke, tak obaja ustúpime a prehovoríme až keď sa obaja upokojime.
Inak poslednú dobu som veľa plakala za maminkou. Mala som také obdobie. Už to prešlo. Aspoň zatiaľ.
@bessie12 Smutok prejde. Mamina existuje len je inde. Dusa je vecna a to nema nic spolocne s nabozenstvami. Nie je to na tejto planete lahke.
my sme niekedy byvali v byte, kde pred xy rokmi bolo popravisko .....V 18st tam na tom mieste, kde stala bytovka bolo popravisko, sibenica, kat....Ja som sa vzdy v tom byte odkedy som do neho prva vosla citila divne...Vzdy ma hlava rozbolela, predtym tam byvali svokrovci a oni sa casto hadali tak som to tomu pripisovala. No manzel je na to citlivy a ten tam raz videl cloveka v historickom obleceni s takym velkym klobukom, potom o niekolko rokov zas vojaka......Za bieleho dna v byte. Zacali sme sa hadat a nakoniec sme patrali tak sme nasli, ze na tom mieste bola sibenica a ludom stinali hlavy....Kupili sme iny byt a uz sa nic take nedeje. Citim sa v nom dobre, hlava ma neboli....Muz nic nevidi, ziadne divne veci....Ale ked si vezmem do uvahy ludi v tych bytovkach tak kazdy sa rozviedol co tam zil..Mozno nahoda ale divne...
@bessie12 ste kupili dom, kde straši? tak to vam nezavidím
ja som si myslela, že straši len tam, kde vyvolavali duchov, ale vidim, že hocikde straši
ale zas ktovie, čo sa tam dialo predtým
My sme raz boli na obhliadke bytu a tam bola strasna energia, normalne sme tomu realitakovi za 10 minut povedali, ze toto nie. Fuj, taziva energia. Kamoska mala taky domcek pri dome, dozila tam jej babka a tam veci lietali vzduchom, videla som to na vlastne oci. Cez okno. Ona ze to babka strasi.
ja si zas myslim, že mrtvy nemôže svojvolne strašiť, ale ked sa niekto venuje magii, okultizmu, kontaktuje mrtvych a robi zakazane veci, može tam privolať niečo, alebo cez hudbu oslavujucu satana..to su take brany otvarajuce sa zlemu, čiže ano, paranormalne javy existuju, však chodilo na CBS reality Lovci duchov a tam sa s nimi kontaktovali, čo robili velku chybu podla mna, akurat sa niečo nacuclo na nich..
čiže miestam so zlou energiou sa treba vyhybat a ano sa môžu sa tam stať aj vraždy a nešťastia, ked sa tam cela rodina vyzabija alebo niečo, tak to miesto nemôže byť v poriadku
@karolinakr žiadne vyvolavacky duchov u nás nie sú. Ja sa toho bojím a mam neskutočný rešpekt voči tomu. A nie, nemusi to byť len kvoli tomu.
Neviem co tu bolo pred tým domom. Vraj len nejaká farma ci co. Ale to by som si musela viac o tom zistiť v miestnom archíve.
Divne sa tu cítili aj mužove dcéry a aj jeho exka, ked este tu byvala. V tom podkroví niečo je. Ale nemyslím si, že by to chcelo ublížiť. Každopádne pokiaľ tam nemusím ísť, tak tam nejdem. Necítim sa tam dobre. A predtým sme tam aj spali. Vždy, keď mal môj muž nočnú, tak som sa presunula do obývačky a tam som spala.
Keď si chceš o tom viac zistiť odporúčam ti pozrieť si videa s Jaroslavom Drabkom. On sa tomu venuje už vyše 20 rokov. Rozhovory s nim sú veľmi zaujímavé o tých entitach a paranormálnych javoch.
@adkaa256 Niekto umrel uplne vsade to mas fuk
@bessie12 čo sa tam deje? mňa to zaujíma...cítis tam smrad? chlad? ale niekto kuka na teba? to ťa ešte nikto nepriĺahol, to je len lahôdka, na to si vyčkaj.🙂
raz som pozerala video, jednej babe sa dvere same pred očami zavreli, mačka tam behala ako bláznivá. to strašenie ma rôznu intenzitu
@karolinakr divný pocit, že tam niečo je. Pocit, ze ta niekto sleduje. Mačky tam už tiež nechodia a ani tam nespia.
@karolinakr ja som toto mala u nasich v dome, tiez hore v podkrovi, divne veci sa diali, zacalo to samovolnym znizovanim a zvysovanim hlasitosti hudby, zvuky aj za dna na schodoch, kroky hore dole, ale nikto tam nebol, drevo pracuje, ale tak hlasno. Tiez zvuky z povaly ( ok toto by som este mohla vysvetlit nejakym zvieratom tam ). Ale tiez taky hluk bars co nespravi. Potom take ako dychanie a zvuky, ale ja som naschval zadrzala dych, bolo to divne, ja som sa odstahovala ako som isla na vysku a teda mala pokoj. Babicka mi to ale verila, ze mala podobne skusenosti, na smrtelnej posteli mi povedala, ze ona ked umre sa s tym porata. Zjavne uspesne, lebo to naozaj skoncilo. Sice tam nebyvam, ale ked som tam bola na vikendy a pod sa situacia zlepsila a prestalo to proste. Babicka bola taky uzurpator vo vztahoch, tak asi nasla cestu
@karolinakr až teraz som si všimla, že si svoj koment upravila. Dotyky som už tiež zazila, ale bolo to "len" take stuchnutie prstom. Aj lietajúce taniere v byte. Aj padajuce keksiky v izbe v noci, ked som spala. Nie je to nič prijemne. Dúfam, že už nič také nezazijem.

@adkaa256 áno a nie raz. Dokonca aj dnes.