icon

Skúsenosti s paranormalnymi javmi a duchmi

adkaa256
14. mar 2025

Dobrý večer chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s paranormalnymi javmi a s duchmi.

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 to som nevedela, že ľudia to takto berú

bessie12
21. mar 2025

@karolinakr v tomto platí to "pravidlo": ,,Pokiaľ to nezazijes, tak tomu neuveris".
Ja nemám problém o tom hovoriť. Nie je to žiadna hanba a nemalo by to byť ani tabu. A už vôbec nie v dnešnej dobe.

kiki68
21. mar 2025

@bessie12 je fakt, ze ja som o tom prvy raz verejne hovorila pri navsteve Leap castle, mozno ste o nom poculi, tam strasi tiez a hardcore, je to Ireland- Midlands. Bol tam so mnou muz a vlastne sme sa tam stretli nahodne asi 8 ludi plus majitel zamku a vsetci sme mali nejake dovody preco sme tam. Vtedy som prvy raz priznala co som zazivala od dietata. Nemam dovod sa hanbit za nieco, za co ja sama nemozem. Mne ked kamosky drkotali zubami nad nejakym hororom ako paranormal activity, tak ja kukala, ze ok, toto u mna normalka.

karolinakr
21. mar 2025

@kiki68 😅

kiki68
21. mar 2025

@karolinakr kopec ludi to berie tak “ neverim, kym nevidim “, ale realne keby to vidia a zaziju, tak neviem co by robili.

bessie12
21. mar 2025

@kiki68 áno, o tom hrade som už veľa počula. Rada by som navštívila také miesta, ale opäť strach mi to nedovolí.

bessie12
21. mar 2025

@kiki68 balík plienok by im bolo malo 😂

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 no práve, človek to zažije reálne, potom už nemá náladu platiť za to vstupné 😀

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 😅

kiki68
21. mar 2025

@bessie12 Pocuj ja som tam bola asi 2 hodky, mne tam bolo stale nevolno. Ako ked si tehu a je zle, ze sa motas tak trosku. Ako som prisla do auta som bola oki.

karolinakr
21. mar 2025

@kiki68 a ste spali v tom hrade, kde strašilo v spacaku ?

mareka49
21. mar 2025

Ja sa tu votriem.
Otec bol na návšteve a tá mala na návšteve psíka.
Prvý deň ok, kamoši.
Druhý deň išiel otec na cintorín, pozeral tam nové hroby (čítal mena a sem tam sa zastavil) a keď prišiel späť k tej návšteve pes ho išiel zožrať. Skákal do neho ako nepríčetný a hlavne díval sa mu nad hlavu.
Divnost nie?😊

bessie12
21. mar 2025

@karolinakr načo platiť za vstupné, keď to máme doma a zadarmo 🙈

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 ti hovorím ešte ty môžeš vyberať vstupne a ponuknuť navštevu pukancami 😀

karolinakr
21. mar 2025

@mareka49 tohto psa by som až tak važne nebrala, maju vrtošivu náladu..

bessie12
21. mar 2025

@kiki68 to bude z tých energií a entit co su tam. Na človeka to môže veľmi vplývať a hlavne na citlivejšieho v takýchto veciach.

gabrielkaa
21. mar 2025

A o tomto prípade ste počuli? Ja som videla aj film veľmi dávno. Riadne nepríjemne 😖
https://www.facebook.com/groups/229874371657376...

gabrielkaa
21. mar 2025

Ten článok je preložený a lá google translator, ale ja ten príbeh poznám .

karolinakr
21. mar 2025

@gabrielkaa to si prečitam, to ma zaujima, kludne sa to mohlo stať, zatial som čitala len prvu vetu o tej tabulke, čiže hej, nejaky hrozny koniec to bude mať

bessie12
21. mar 2025

@gabrielkaa a práve preto by sa ľudia s tou tabuľkou nemali zahrávať...fuj 😵‍💫

gabrielkaa
21. mar 2025

@karolinakr áno. 100% sa to stalo. Je to podložené aj záznamom polície

gabrielkaa
21. mar 2025

@bessie12 áno. Ja mám rešpekt voči takým veciam

karolinakr
21. mar 2025

@gabrielkaa ty kokos, hruza ....brrr

gabrielkaa
21. mar 2025

@karolinakr pozri si film

karolinakr
21. mar 2025

Seriously, teraz mi naskočila táto reklama? Aj vám na MK? a ešte aj taky diabol tu je nakreslený
@bessie12
@gabrielkaa

Win With HELL
Naša najväčšia súťaž
všetkých čias sa začala
a v hre je viac ako 1 000
cien.
HELL Energy

bessie12
21. mar 2025

@karolinakr hell je energetak 😀

bessie12
21. mar 2025

@gabrielkaa ja tiež. Preto také veci obchádzam veľkým oblúkom. Keď mi niekto začne hovoriť o tej tabuľke, tak v tom momente dotyčnému poviem, aby sa s tym nezahraval. Pretože je to veľmi nebezpečné.

karolinakr
21. mar 2025

@bessie12 ja ti verim, ale rozpravame o duchoch a reklama na diabla mi tu vyskočí, to už je moc 😀

kiki68
21. mar 2025

@gabrielkaa ja som pocula o podobnom v USA, tu tabulku by som nikdy nepouzila. Ani keby mi za to platia. Lebo clovek fakt nevie s cim sa moze stretnut.

gabrielkaa
21. mar 2025

@karolinakr nie 🙂. Ale zvláštne je, že hneď po tom ako som si prečítala ten článok o tom španielskom dievčati (link čo som sem dala) som otvorila koňa a hneď sa mi zjavila téma o duchoch. Tak som to tu hned musela prilepiť 😁