Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@fukylove
nekupovala, len som ich tu dnes rano nasla. uz si asi aj ja budem musiet ukladat nejakych predavajucich a nakupovat len od nich. ja som mala zatial na predavajuce stastie, v podstate aj nakupujuce, len za posledne 2 mesiace mam 3 zle skusenosti a velmi ma to mrzi a hrozne mi vadi, ked mi niekto nepravom vynada.
@denisocka fuj, to je des 🙄
@stanislavao ja mam prave ten problem, ze veci, kt. kupujem pre dceru kupujem az po jej zvoleni, ze to fakt bude nosit a nasledne sa na to ona velmi tesi, no tak nike tenisky s ceresnami sme nemohli poslat spat...Vycistila som a pani som poslala fotky pred a po, aby vedela, co mi vadilo. Na mmb ju mam v nespolahlivych, takze uz ani nahodou od nej nic nekupim.
Skoda, ze to takto nefunguje aj tu na mk, ale chapem, ze toto je bezplatna inzercia pre mamicky, tak toto dotahovat az do takeho levelu urcite nebudu.
@denisocka deni ale toto je fakt humus 😔 🙄 Ja by som to asi v rukaviciach drhla.... grc
mne dnes prišli rifličky a voňali aj cez obálku (zveličujem samozrejme, ale boli oprané, voňavé)... ako jasné, tiež ich hodím do práčky, než ich malému oblečiem, ale z princípu... nikdy by som neposlala neoprané... ja dokonca aj žehlím jak ťapa 😅
Však za taaký humus, jak prišiel denisocke by ma hanba fackovala....
mne je tiež na grc,prezeram to zhora zdola a dumem,čím to vydrhnem a ako v tej diere vo vnutri to vydrhnem. zas padne jedna zubna kefka za obeť. alebo - dvierka zalepím sekundovým a maly nebude mat kde seno davať
@stanislavao normalne zasnem, to co to tam vypisuje? ved to nema ani hlavu ani patu....a ako je to mozne, ze to nemate zmazane, ked do hodnoteni sa ma davat len jeden prispevok?!!!! tu sa asi naozaj maze, len to, co sa niekomu chce.
@stanislavao ta je teda dobra "romska" natura 🙂 😀 😀 piš @danu nech zmaže,alebo @emjee
@denisocka
pisem uz kade mozne, ale zatial stale ta ista dopoved, ze hodnotenie mazu len vo vynimocnych pripadoch, ked uraza, alebo su v nom nadavky a pod. mozno ak by si adminky precitali tieto spravy, ze viacere mamicky si myslia, ze by to malo byt zmazane, tak by mi to zmazali. uz fakt neviem, co s tym.
DAKUJEM VSETKYM ZA PODPORU.
@stanislavao ale predsa hodnotenie nieje diskusia ??? nemožem ja vypisovat niekomu XX riadkov a pisat tam žvasty ???
tak neviem čo je toto tuna za bordel
@stanislavao no ..tak ja by som sa opytala rovno v otazkach ako to je..uskutocnil sa jeden obchod, tak ma byt udelene jedno hodnotenie..ta tvoja si tam pise hodnotenia kolko chce..podla spravnosti, by jej mali byt vymazane vsetky..ale ak ma admin na to iny nazor..tak aj tak by ti tam mal nechat len jedno hodnotenie ostatne zmazat ..lebo jeden obchod rovna sa jedno hodnotenie..takze ja by som ziadala vysvetlenie..
@denisocka ty kokos, to je teda sila 🙄 Možno to dotyčná myslela ako darček k objednávke, že nejakú maškrtu pribalila 😀 😀 😀
už som jej napisala mail,aj poslala vyfoteny kombaj na nutelu 😀 . som zvedava,ešte nakoniec sa ja citim ako zmrd že sa stazujem a zakaždym ked si spomeniem na tu nutelu tak mi dojde nevolno a nagrc
@bartokami to neviem. ona vacsinou kupuje, ved ona predava len zopar takych handier po nej, co by si podla mna ziadna normalna zena na seba nedala. ona kupuje, ale na dobierku iba, lebo nema ucet v banke. ale ked vie ist na postu pre dobierku, tak mala vediet aj zaplatit mne postovne a nebol by ziaden problem. ale zjavne mi to nechcela zaplatit a az potom, ked som zacala kade - tade vypisovat, tak mi to poslala.
@denisocka no tak to je fakt sila 😕 ja trpnem ohladom kazdeho zmolku a niektore maminy maju u ri.i ale ze uuuplne vsetko 😖
Inak aby som povzbudila, ten moj balik sa nakoniec nasiel, listok u susedov a ze vraj ta postarka uz dostala padaka bo boli na nu staznosti a v baliku krasne gatuse skoro nove. A dnes mi prisli riflicky vcera odoslane a zase super kusok, takze su tu aj koceny co maju trochu chochmes a je radost s nimi obchodovat 😵
@stanislavao ach jaj..aspon ze ti vratila postovne 😀 hrozna skusenost,to aj mna by riadne nastarovalo 😠 ....druhykrat popozeraj komu predavas...a na dobierku nikdy viac 😠
@stanislavao kks ta zenska asi nema vsetkych 5 pohromade a ten pravopis,no hruuuza a toto admin neriesi?? kadeco tu mazu a taketo bludy nie? ved to uz ani na smiech nie je.... ☹ ...hanba
maminy chcelo by to jemnu zmenu v systeme,pokial sa bude dat pridat hodnotenie iba raz,za jeden konkretny inzerat,podobne problemy by sa teraz nemuseli riesit...
to chce zmenu fakt..na to co si objedna,len raz hodnotit,a bude po probleme..inac som si vsimla,ze to hodnotenie sa da dat aj ked ste nemali s nou obchod..to uz je jaka blbost?to ktokolvek je moze napisat dobre hodnotenie 😠
pisala som ohladne tej marinko1988 martinovi jasenovi,tak som zvedava či poriešia
@denisocka taký kombajn máme aj my 🙂 teda sestre som ho dala ..ale nie taký špinavý 😝
@stanislavao neviem ,čo máte proti @marinko1988 ...pozerala som hodnotenia,nevypisuje každý deň, máte tam len tri krát od nej odkaz....a aký je vlastne problém? Že prebrala dobierku na posledný deň? (podľa odpovedi,že ste čakala na penaize 22 dni, na to vám ona odpísala:
22. septembra 2011 o 10:34 aha takze vam u prisl peniazky a vidite neverila ste mi
to je je posledná správa......
a vôbec sa mi nepáči toto
"....neviem sa zbavit tej ciganky, denno denne mi vypisuje blbosti do hodotenia a neviem co mam robit. admin mi pomoct nechce, uz tam mam asi 7 sprav od nej, ale nepozna internu postu, tak pise svoje urazky do mojich hodnoteni. keby som si pozrela hned na zaciatku jej foto( 😕 😕 😕 😕 ) , v zivote by som jej nic neposlala. no co mam robit? kto mi vie poradit?" príspevok o 11:43
to mi zaváňa skôr rasizmom ako nevydareným obchodom.....
@ani3012 tu s tebou suhlasim. ..je tu xyz *takych i onakych*..ale to neznamena, ze musia byt zle, ze nemôzu nakupovat, predavat..mozno prave pre ten pristup to nechal admin tak, ..aj ked si myslim, ze sa to da riesit inak...a aj tak trvam na tom, ze jeden obchod rovna sa jedno hodnotenie 😉
@ani3012 no, keby ste si pozreli hodnotenia @stanislavao aspon o 2 hodiny skor, tak by ste si precitali resp.prelustili (vzhladom na pravopis) min.7 sprav, jedna "lepsia" nez druha...ja len tolko k tomu

@denisocka fuuuha - tak toto je teda skutocne vec, ktora sa neda nevsimnut... si neviem predstavit, ze by som takto mala nieco poslat kupujucej 😒 😒 😒 😒
@gabika7706 - a co sa tyka topanok - to je asi rovnaky pripad ako u Denisky - bud my sme privelmi vsetky narocne alebo daktore kocky nemaju sudnost... si neviem predstavit, ze by som poslala tovar v takom stave 😠 😠 😠 ved by ma hanba fackovala...