Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martusik220 musis ju oznacit @ aby si to precitala 😉 takto @aljaska88
@martusik220 ale ako pozeram, je neaktivna, cize sa tu uz dlhsie neprihlasila.. tak skusit asi uz len cez admina,kedze tam ma okrem tvojho negatka este jedno, ci sa tu nahodou neprihlasuje uz pod inym nickom 😖
@traktor že je neaktívna, to som zistila, admina som kontaktovala, a možno máš pravdu aj ty, že už je prihlásená pod iným nickom 😠
ja predavam tu na koniku, a stratenych balickov bolo niekolko...... pozriem si to tu na strane posty - uz tam vyskakuje ze sa balik nikam nepohol, vezmem cislo podacieho listku na postu, pani to pozrie a hned vyplnim reklamaciu do 3 dni vidi ze nikam nesiel takze ho niet..... a bud hned vratim peniazky alebo poslem tovar znova ak ho zienky este chcu..... mne posta vrati 10nasobok postovneho .....do 30 dni
@aljaska88 Prosím predávajúcu aljaska88, aby sa mi ozvala. Kúpila som si od Vás ešte koncom apríla bundu a do dnešného dňa ju nemám, ani mi neodpovedáte na odkazy, ktoré som Vám nechala. Prosím Vás, buď mi pošlite bundu, ale mi vráťte za ňu peniaze späť na účet. Ďakujem
@diana_ skusila by som ho pohladat aj na socialnycxh sietiach a popytat sa ci chce mat hanbu aj pred priatelmi ??? 🙂
@inhalator86 na pomeci som ju našla ale tam písalo viac ľudí onej, ale to má taký nick, aby mohla posielať len maily naivným ako ja. A na FB som ju nenašla...
@diana_ a co telefonne cislo?
Snažila som ho dáko zohnať, cez google som to riešila, ale nič
@inhalator86 trochu mimo-ale čo predávaš tu na koníku?
lebo nemáš ani jeden inzerát 😕
😉
@evellina2 teraz aspon vidite sama ako to je ked mna krivo obvinujete. prehanate ze neviem ake poskodene saty som vam predala!!!!!!!!!!
za 1,) saty som fotila tesne pred pridanim na inzerat
2.) este som bola ochotna vam poslat na email ako vyzeraju na dietatku
3.) mohli byt uz davno predane, ale kedze jednam fer a boli ste prva cakala som na vasu odpoved
4.) o cene ste vedeli a suhlasili ste s nou!!!!!!! sama ste navrhli aj postovne!!!!!!
5.) este mna mrzelo, ze ako ste pisali boli poskodene o com som vobec nevedela tak aby to bolo spravodlive navrhla som vam vybrat si nieco este z bazariku co som vobec nemusela. ale kedze saty na foto vyzeraju inak ako v skutocnosti ( co sa stava aj v inych internetovych strankach ze nie je material ci farba podla fotky..) zrazu chcete peniaze naspat. smiesne naozaj. dovidenia
@traktor áno tu, ako neregistrovaná mi napísala, a veci nepredádam dlho, tak by mi ani len nenapadlo, že sa to môže stať a práve mne čo ochotne a čestne pomôžem a vyhoviem, ale vidím, že niesom jediná, no hnevá ma to, že sa stým nedá nič urobiť. Skúsim to cez políciu, ale ako poznám ich ochotu a dnešné úrady, tak skôr ma ešte vysmejú.
@miriamk2 * ze ako ste pisali boli poskodene o com som vobec nevedela tak aby to bolo spravodlive navrhla som vam vybrat si nieco este z bazariku co som vobec nemusela. ale kedze saty na foto vyzeraju inak ako v skutocnosti ( co sa stava aj v inych internetovych strankach ze nie je material ci farba podla fotky..* ........takze podla toho co pises, sa mohlo stat, ze saty boli poskodene, len si to prehliadla, preto si navrhla vybrat si nieco v bazariku..a trosku ma zarazilo, ze saty vzeraju inak ako v skutocnosti?ved ak su fotene doma, nie stiahnute foto, tak by mali vyzerat rovnako / ok, beriem, farba sa môze zmenit, zalezi aj na fotaku, pc..ale treba to dat do popisu ...a to ze @evellina2 chce spät peniazky nie je smiesne , ale uplne normalne , kedze saty podla fotiek su poskodene.. odporucam, ak sa neviete dohodnut, poziadat o pomoc admina , preposlat mu celu vasu komunikaciu + fotky
pozrite sa, ja som tie saty fotila tesne pred pridanim na inzerat cize boli OK.
@miriamk2
suhlasim s @traktor sj @ewwe
ako reaguje @evellina2 vobec nie je smiesne, ma narok, aby ste jej vratili peniaze. Odporucam vam, aby ste sa dohodli cim skor, to ze mate same dobre hodnotenia moze tato jedna skusenost a najma konverzacia pokazit, lebo vela mamiciek si okrem hodnotenia da vyhladat aj vo fore nick a hodnotenie si spravia sami 😒
zavolajte svojej znamej za saty, ak mala o ne zaujem, isto sa potesi, ze sa uvolnili a budu spokojne 3 strany 😉
@liliandax ono vies..v podstate fiotky v inzerate nie su ani podstatne..kedze nakupujuca reagovala hned ako balicek dosiel, ze saty su poskodene, cize nie o par dni, nie o tyzden, ale hned..a podla komunikacie tu..nie je o com..aj bez dalsich fotiek ma narok na vratenie peniazkov + obe postovne.. 😉 ..i ked priznam, tiez by som rada videla fotky , ktore boli v inzerate 😉
@vieraz dnes aktualizovala inzeraty, skus jej este napisat IP , ak by sa ani tak vobec neozvala,mozes jej napisat hodnotenie (ktore ak sa vec vyriesi mozes upravit alebo vymazat) a mozes popripade kontaktovat admina martinjasen, mariosmykal
Predavajuca zatial ma len dobre hodnotenia 😕
ahojte kočky, prosím o radu, záujemkyňa chce kúpiť bundičku, požiadala ma o podklady k platbe, len s týmto druhom platby nemám skúsenosť; napísala toto:
***tak vas poprosím o čísko účtu ak mate inu banku ako sl.šp.tak poprosím aj meno a adresu posielam cez poštu.dakujem. ****
načo chce aj moju presnú adresu a meno... prečo v prípade, že mám iný účet ako slov. sporiteľňu (teda predpokladám, že tá skratka "sl.šp.") , keď napokon píše že posiela cez poštu ???
nerozumiem tomu, nestretla som sa s tým doteraz.... zaplatí to formou pošt. poukážky, ktorá mi príde domov? načo potom potrebuje č.účtu? a tá slov. sporiteľňa ma mýli 😕 ja mám účet v inej banke
ďakujem vopred za pomoc 😉

Prosím predávajúcu aljaska88, aby sa mi ozvala. Kúpila som si od Vás ešte koncom apríla bundu a do dnešného dňa ju nemám, ani mi neodpovedáte na odkazy, ktoré som Vám nechala. Prosím Vás, buď mi pošlite bundu, ale mi vráťte za ňu peniaze späť na účet. Ďakujem