Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@dejnas ano, ak chce poslat peniaze poukazkou na ucet, potrebuje aj cislo uctu, aj adresu ;) http://www.posta.sk/subory/274/pp-na-ucet-rucny... nie je to nic neobvykle
Ďakujem kočky.... pravdupovediac, mňa trošku mýlilo to - že tam spomínala tú slovenskú sporiteľňu... to má tiež nejaký súvis? to už len tak okrajovo 😉
@dejnas to netusim, co ma s tym spolocne slsp
Ľudia som zúfalá... mám také nervy, že až.. prosím o názor.. v Marci som si od jednej predávajúcej z pro shopu objednala kočiar, v ponuke mala striebornú konštrukciu, ja som chcela čiernu, povedala, že nieje problém, že mi objedná aj čiernu len to bude drahšie. Ja že OK, hodnotenia tam má výborné doteraz. Kočiar mal byť v apríli. Nebol, že kôli tej konštrukcii sa to pretiahne.. ja že OK. Keď konečne prišiel.. niekedy začiatkom mája, tak mi ho pani poslala, a napísala mi podacie číslo aj prepravnú spoločnosť. Číslo neexistuje. Volám jej, vraj sa odlepil štítok či čo. Ja že OK, pošle zajtra, mal ho poslať jej manžel. Neposlal. Vraj sú v nemocnici a pani nevie kedy bude doma a kedy mi ho pošle. Keď už konečne boli koncom mája doma, tak mi ho opäť raz poslala po akomsi známom čo mal cestu do nášho mesta. Poobede mi volala, že mi ho zabudol priniesť, takže mi ho pošle poštou.. V stredu 29. mi volala, že poslala a pribaľuje aj nejaké doplnky za čakanie a pošle mi ako zľavu 30 Eur na účet. Kočiar prišiel v piatok 31. Dátum odoslania je 30 🙂 ALE... kočiar som včera vybalila a je so striebornou konštrukciou. Peniaze samozrejme neposlala. Ako no čo ja teraz s tým? Manžela skoro rozhodilo od nervov. Ten so striebornou konštrukciou som si mohla kedykoľvek kúpiť aj tu na SK alebo v Polsku za dobrú cenu a nemusela som naň čakať 3 mesiace. Bola som trpezlivá, lebo naozaj som ten kočiar chcela :(
@kvietocek55 bud vratit cely kociar /ale najpr sa na tom dohodni s predavajucou/ a pozadovat vratenie plnej sumy + preplatenie postovneho..alebo sa zmierit s tym co prislo + ziadat doplatit na tvoj ucet tych slubenych 30 eur + rozdiel na cene medzi ciernou a striebornou konstrukciou..
@traktor poobede keď dojde manžel tak jej zavolám. Ale vieš čo fakt mám nervy. :( do kelu s tým. Už len z princípu tento tu nechcem. Rozdiel v cene bol 60 Eur. Otázne je ako to urobiť, či mi bude ochotná vrátiť najprv peniaze, lebo bez toho jej kočiar späť nebudem posielať. Ale ako neskutočná je.. Múdrejšia budem keď jej zavolám, uvidím akú rozprávku mi zasa povie.. Predpokladám, že manžel to zle zabalil a poslal ten čierny niekomu inému :D lebo furt sa len na manžela vyhovára. Ako rozpravkárka je to jednoducho. Podľa mňa ona ten kočiar ani nemá. Lebo nikde inde sa už nedá kúpiť. Len po bazároch. Ale načo ma potom 3 mesiace vodí za nos? To mi nemohla po mesiaci napísať že sa nedá a hotovo?
@kvietocek55 urcite to zamrzi..tesis sa a pride ti nieco ine..skus jej zavolat a uvidis...mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie postovneho..alebo ak sa nakoniec rozhodnes si ho nechat, tak na doplatenie peniazkov ,rozdiel medzi striebornou a ciernou konstrukciou+ tych 30 eur co ti slubila..hadam to bude chciet riesit, ak nie negatko + zverejnenie jej nicku a rovno sa obrat na admina..drzim prsty..
@kvietocek55 prosím Ťa a ktorá pro-shopáčka to je? Bude ma zaujímať, čo Ti povie, keď zavoláš. Toto mi príde veľmi neférové z jej strany.
@traktor ďakujem... najhoršie je že to trvalo celé 3 mesiace. Negatívne hodnotenie som jej zatiaľ nepísala, napíšem, až keď sa to celé uzavrie.. dúfam, že to nebude trvať ďalšie 3 mesiace, lebo to už ten kočiar ani nebudem potrebovať.. a ak sa obrátim na admina ako by mi mohol pomôcť? Ja inak ani nepoznám meno tej pani, lebo tuto má len nick a na krabici je adresa muža, predpokladám, že manžela..
@kvietocek55 najprv to ries s nou..a daj jej termin, dokedy najneskôr ..aby sa to zas netahalo dlho..a az potom, ked nebude riesit sa obrat na admina..
@kvietocek55 myslím, že to, že ti poslali kočík, že to je vrchol toho všetkého, čo urobili. Myslím, že reklamácie sa nedovoláš, ani rozdielu peňazí ani tých 30eur za poškodenie. Kočiar naspať neposielaj, lebo nebudeš mať ani peniaze ani kočiar, jedine na dobierku, ale tú nemusí prevziať. Ja by som na tvojom mieste riadne nervy chytala.
@luciannka83 presne tohto sa obávam 😖 ale tak minimálne jej narobím kopec problémov.. zavolám jej, len čakám kým príde muž domov.. chcem aby to počul, uvidíme ako to dopadne, čo mi ona na to povie..
@traktor
@matik1
@luciannka83 no baby takže 😀 vraj pani nemala balík otvorený a len ho preposlala. Ešte mi povedala, že objednala kočík, madlo a držiak na pohár a takto ako to celé prišlo mi to poslala. Takže sa jej pýtam čo s tým? A ona že pošlite mi fotky a ja to zreklamujem. A vraj prečo som balík otvorila až v sobotu keď mi prišiel v piatok a prečo som jej zavolala až v nedeľu. Podotýkam, že ja som si u nej objednala iba kočík.. Následne po tých všetkých patáliách mi povedala, že mi ku kočíku pribalí aj madlo a ten držiak ako bonus za čakanie. Takže krabicu s kočiarom musela mať otvorenú aby tam strčila to madlo aj držiak. A 30 Eur mi vraj posiela ešte dnes. No proste robí zo mňa debila, idem sipoštudovať podmienky internetového predaja a pošlem jej krásny mail..
Pridávam nespoľahlivú predávajúcu - @fialocka84 . Kúpila som od nej kabelku, ktorú opísala ako nepoužívanú a prišla mi ošúchaná na viacerých miestach! Na správy neodpovedá, ani obraz, ani zvuk.... 😒
@traktor
@luciannka83 Takže 30 Eur mi prišlo DNES.. A Keďže reklamácia bude trvať minimálne ďalších 30 dní čo ja už nie som ochotná čakať, tak kočiar po vrátení peňazí posielam späť odkiaľ prišiel.. Ešte dobre, že som tento svoj čo mám nepredala..
@kvietocek55 ahoj. neobjednavala si nahodou cez e-kociky.?
@nice202 nie
@kvietocek55 kocik posielas spät po vrateni tych 30 eur?ci ste sa dohodli , ze ti vrati plnu sumu?
Baby, tak dnes som zostala dost prekvapena, ked predavajuca mi odmietla poslat miery predavanej veci. predava vestu, ktora sa mi naozaj paci, taka super aj na leto na tielocko. velksot M, popos "v dobrom stave". cize nenapisane, z coho je vesta, ci ma poskodenia, proste nic nebolo uvedene a chcela som dlzku. a predavajuca mi napisala, ze sedi na M. tak ale na M sedi aj dlzka 55cm, aj 60cm, aj 65cm. myslim si, ze kupujuci ma pravo chciet rozmery veci. a ona, ze ma robotu, ze ma dieta, ze nevie, kde to ma, ze sa jej to nechce hladat. no naco to predava? naco sa obtazuje davat inzeraty? naco sa tu vobec obtazuje chodit? nepochopim take predavajuce.
@stanislavao bud rada ze to dopadlo takto, co ak by si jej poslala aj peniaze a ona ti napise, ze to nema kedy poslat, ze ma male dieta, ze sa jej to nechce hladat 😀 😀 😀 ale teraz vazne, niektore zeny neviem ci su naozaj take hlupe alebo co toma znamenat?
@stanislavao 😀
@traktor 30 Eur mi už prišlo poštou. Zvyšok vraj vloží na účet a tak jej pošlem kočík. Mám aspoň istotu, že neprídem o peniaze.

@sisaha dík... a potrebuje aj to č. účtu ???