Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Predávajúce mamičky, dajte si pozor, ak vám kupujúca napíše, že poslala peniaze a potom atakuje, či ste jej už tovar poslali, mne sa to práve stalo, ale našťastie som jej tovar neposlala, takže posielajte až keď máte peniaze naozaj na účte. Taká som nazlostená, lebo som na tovar mala ďalšiu kupujúcu. Už to takto robiť nebudem a idem si zmeniť podmienky predaja. Rada by som ju aj zverejnila a rada by som jej aj dala negatívne hodnotenie, ale neviem, či môžem, či je to dôvodné, lebo podľa mňa áno, lebo mala úmysel ma oklamať. 🙄
@natalienka12 ak napisala, ze poslala peniaze a tie neprisli a dalej nic..môzes dat negatko a môzes zverejnit aj jej nick
@traktor chcem ešte počkať do zajtra mohla si zmýliť č.ú.
@natalienka12 a kedy ti posielala peniaze?ja som mala nepríjemnú skúsenosť naopak s predavajúcou.Dohodli sme obchod a v piatok som peniaze vyplatila na jej účet.V pondelok ráno mi celá naštvaná písala kde sú peniaze,že som ju oklamala,ona má iných kupujúcich ☹ 😒 😠 Darmo som jej vysvetľovala,že možno prídu zajtra,chcela som jej poslať výpis na email,nič....Ustavične ma obviňovala z toho,že jej klamem 😠 😠 Veľmi nepríjemne ráno som mala,ale už viem,že s takou osobou nechcem nikdy spolupracovať,jej nick mi svieti u mňa ako veéééľmi podozrivý.......
kupila som si botasky od ,,adam66,,, botasky došli ale hned som jej napísala že kolieska nefunguju že chcem jej vratit tovar,,,už si odpisujeme v kuse,,ona žiada odomna najpr botasky a že až pošle peniaze a že poštovne mi nepreplatí,,,ja som jej písala že najprv nech mi pošle peniaze,,,ved aj ja som to tak spravila najpv som jej poslala a až tak mi poslala botasky,,,,,,,,,,a nechce vratit,,povedala ak jej Admin zakaže inzertovat preloží si veci na iny bazar,,,zle hodnotenie som jej dala no samozrejeme aj ona mne,,,,,,som ochotna jej hodnotenie zmenit ked mi vratí peniaze aj z poštovnym,,,,,,,,,
@cetlyn pokial ti prisli od @adam66 chybne tenisky , mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie oboch postovnych..a ty nemas mat od nej preco negatko..ty si svoju cast obchodu a to poslat peniazky splnila..ak to nebude chciet riesit, môzes ju pridat na ciernu listinu a obratit sa na admina, napr. mariosmykal
Už som adminovi napísala,,,,počkam čo odpíše,,,Dufam že mi Admin pomože aby mi vratila peniaze aj z poštou...........tak cakam..
@7111968 idem jej teraz pisat , aj ked teraz mi poslala spravu , že sa straaaaaaašne ospravedlnuje a že zajtra pošle... 😒 no uvidime , ale aj tak cely vikend som mala ohučanu hlavu ,od mojho muža ,že to ake kravy su na MK.....čo som mu mala na to povedat , že aj take su medzi nami 😠 😠 , pisala som jej IP , že ma do večera čas to vyriešit -potom pišem adminovi...tak necham jej ešte dva dni na to aby to dala do poriadku......
@bodka13
@gubcikova ja som jej poslala USB kluč a prišiel jej 30.5. čo mi potvrdila v ip. ja som posielala 28.5. s tym že ona pošle 29.5. a odvtedy ticho po pešine...nereagovala na ip. a pritom ked som sa pridala do skupiny Bardejov a tam jej napisala komentar k jej sprave v ktorej sa pytala bab kde je v Bardejove fototlač.....tak moju spravu zmazala...dala som ju do skupiny a pohrozila adminom a teraz večer pisala spravu s velkou omluvou..ale bez vysvetlenia....tak počkam či dodrži slub
ahojte, prosim vas o radu. od jednej predavajucej som si objednala leginy a mikinu. leginy nezodpovedaju rozmerom, ktore uviedla v popise, su omnoho dlhsie. a pri mikine uvadzala, ze bola minimalne nosena, bez poskodeni atd. a ta je cela od zmolkov. vcera som jej pisala, ze chcem tovar vratit, ona tu spravu videla, no neodpisala. cakala som do vecera, dala som jej negatko. na to mi rano odpisala, ze je to moja pomsta atd.... a ze leginky jej mam vratit (preco by som mala platit znova postovne?), ze mi ich vymeni a na mikinu som sa mala popytat. no ak v inzerate mala uvedene, ze je bez poskodeni, tak som sa nepytala. a okrem toho stala 3€, cize nebola najlacnejsia a tej sume nezodpoveda vobec.
@veroninna1 skus ju ešte raz poprosit o vratenie penazi ak nie porieš to z adminom ten posudi sam a nahrhne ako sa ma postupovatsnu sa nedohodneš nijak držim palčeky nech sa zachova ako ma...
@vlad3331 dakujem pekne za tvoju odpoved 🙂
@veroninna1 neni zač držim palčeky
Zdravím Vás všetky. Chcem sa s Vami podeliť o jednu nepríjemnú skúsenosť. Na inom nemenovanom bazári som predávala knihy. Ozval sa mi záujemca, ktorý ich chcel kupiť. Chcel ich poslať hned prvou triedou, aby mu čím skor došli a po nasom asi 3 tom meily a po vyziadaní podkladov k platbe poslal potvrdenie z banky o prevode peňazí na moj účet. Nejak som veľmi nevenovala pozornosť tomu potvrdeniu a brala som ho ako doveryhodného. No po zlých skúsenostiach na tom nemenovanom bazári som sa rozhodla, že balíček pošlem predsa len po nabehnutí penazí na ucet a počkám na ne. Predstavte si peniaze mi dodnes neprisli a po dvoch dnoch som mu opet napísala, že mi nedosli na ucet. Pán samozrejme nereagoval a neraguje ani na moje dalsie meily.. Chcem Vás len varovať, aby ste veľmi neverili potvrdeniam z banky, nakolko také potvrdenia si vie každý vyrobit doma za 5 minút a nemusia byť vieryhodné. Nechcem všetkých hádzať do jedného koša, nakolko aj ja som už posielala veľa vecí na základe tekýchto potvrdení z banky, no iné je to urobiť kupujúcej s kladnými hodnoteniami tu na koniku, a iné na bazáre, kde sa to jednoducho premelie každému. Este zverejnujem meno dotyčného. Miroslav Konečný , Galanta. Našla som ho potom aj na webe ako podvodníka. A to si vždy dám do googlu osobu, ktorej posielam dobierku, či mi náhodou nevybehne ako nespoľahlivá.
Baby,niečo z iného súdka-Po mojej poslednej skúsenosti so slov.poštou-Ak posielate listy 1.triedy do 15.00 hod prídu na druhý deň k adresátovi,ale nezabudnite na správne smerové číslo-v prípade,že ho nenapíšete,alebo dáte zlé,zásielka príde o dva dni ako klasická a vaša reklamácia nebude uznaná 😠 🙂 😉
@vlad3331 takze pisala som adminovi. pre dotycnu zmolky nie su poskodenia, dookola pise len toto. ale nevadi, dufam, ze s adminom sa mi to podari doriesit.
@veroninna1 a mala uvedene že je to žmolkove..ja nemam veci žmolkove ale ked sa stane musi sa to uviest..vela štastička a vela vela opatrnosti su tu aj hyene
@vlad3331 praveze nemala uvedene, mala uvedene, ze mikina bola minimalne nosena, bez poskodeni. dakujem za prianie 🙂
@veroninna1 tak to urobila predavajuca chybu jednoznačne....treba sa vždy radšej popytat dokladnejšie bo potom maminky su nahnevane zuria ako...mna ked sa pytaju pomeram dokladne,popišem danu vec aj radšej pofotim viacej nakolko som mala velku skusenost..maminka si odomna kupila vestu po malej..moja ju mala prisaham iba 1xoblečenu takže nanej neboli žiadne znamky poškodenia..kupila ju odomna ja ju poriadne pofotila boky,vačky spredu zozadu zvnutra všetko ...ked som jej ju poslala ešte som ju oprala nech krasne voni,,po 3dnoch ako kunej prišla my napisala či my hrabe či som chora čo som jej to poslala..ja vylakana čo sa stalo..ona napisala..vesta je dotrhana cela,popisana perom atd..ja naštvana že čo sa stalo muž zuril ako pes bo vedel že bola ako nova značkova kupovana v Rakusku za 30eur a ja jej ju dala za 15eur..poštovne gratis..tak som ju žiadala o fotky...neozvala si 5dni ja ustavične jej pisala...potom dala fotky a mna natiahlo...vesta bola dotrhana,popisana perom vačky dotrhane no bolo my doplaču...aj som teda plakala..mala my vravela mama to čo je tej veste???ja že vidiš...poslala my ju naspet a ozaj bola v hroznom stave tak som ju dala adminovi na overenie aj moje fotky čo som tu mala ked som ju predavala...ale maminka nepochodila bo jasne sa ukazalo že ju sama poškodila!!!!!!!!!!toto je moja skusenost a odftedy som na pozore opatrna!!!!
@vlad3331 to vazne az taketo sa moze stat? no neskutocneee!
@veroninna1 veru hej a poviem že ešte horšie maminka kupila pre babenko kočik a nemala ani kočik ani eur a to bolo okolo 700eur ale poriešilo sa to vyborne v prospech maminky bola tu podvodnička..

@kvietocek55 jj, presne tak, pockaj na peniazky a az tak posli kocik 😉