Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzike3811 na tej prvej fotke od predávajúcej je vidieť poškodenie na taške,teda ak je prvá foto jej.kolko si je za ňu zaplatila??ja mám presne túto istú len v bielej farbe,kupovala som ju len ako tašku na kočík a tiež dlho nevydržala.... 😒 fotky pošli aj s konverzáciou adminovi,nech to pekne poriešite...a vráti ti peniaze
@mariosmykal ahoj platbu uz ma pani na ucte ale neozyva sa mi tak co teraz mozem ti poslat prefotenu platbu
@mariosmykal kedy ma odblokujes kolko mam este cakat ? sak toto je nonsens ☹
@lucka8791 hotovo 🙂
@mariosmykal prosim Vas ako mam postupovat dalej. Mam problem s jednou mamickou, ktora mi prislubila, ze mi posle nejake vecicky (konkretne pyzamka) peniaze uz ma od 12. juna na ucte a nic mi neposlala. Dokonca nereaguje ani na moje spravy. Ked som teraz nazrela do jej hodnoteni, tak uz su tam nejake dalsie mamicky, ktorym nic neposlala a peniaze ma. Nechapem to. Predchadzajuce hodnotenia boli dobre. Nemala som dovod pochybovat. Jedna sa konkretne o mamicku s nickom zuzanka 957. Viete mi poradit, pripadne sa s nou nejako spojit a zistit co sa deje? Dakujem.
@obycko píšem ti IP 🙂
@nelinka0401 no bolo to na tej prvej fotke vidno len také trošku ako keby vyšuchané len ale to by mi za tú cenu nevadilo stála 2,50. preto som sa jej aj pýtala či má nejaké poškodenia a písala že nie:/ ale keď mi potom prišla, bola od toho suchého zipsu vyťahané, zvnútra špinavá a deravá proste otras:/
@garzonka áno to prvé hodnotenie je moje, a druhé má od inej pani. Od minulého týždňa (19.6.) vôbec nečítala správu čo som jej poslala, tak neviem či tu bola alebo nie píše že je aktívna tak neviem. Žiadosť som poslala dnes skôr sa mi nedalo, ďakujem za ten link. 🙂 Tak dúfam že sa to čím skôr vyrieši. Pekný deň prajem, Z.
Zaujimave 😝 https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/?q=desigual
@194 tvoju otazku tu kopirujem * Chcem sa vas opytat . Před mesiacom som predala jednej paní odsavacku materskeho mlieka. Do podrobná som jej opisala co vsetko obsahuje a co nie. A ked jej došla tak mi napisala ze som jej poslala odsavacku ktorá sa neda používat. A teraz chce aby som jej vrátila peniaze. Tak chcem vediet co mam urobiť. Dakujem vam za řadu a odpověď* ..a ja sa ta hned opytam, pises pred mesiacom si predala odsavacku..nakupujuca sa ti ozvala az teraz?ci to riesila hned a taha sa tento obchodik mesiac, lebo sa neviete dohodnut..skus k tomu napisat viac
Tahá sa to uz mesiac. Lebo som nevedela skym sa mam poradit co mam robiť. Tak napisala mi před mesiacom ze má zaujem o moju odsavacku. Ze co vsetko obsahuje . Ja som jej vsetko do podrobna napisala co vsetko tam je. A ze odsavacka je cela Nic knej nechyba. No ked jej došla tak mi napisala ze som jej to mohla lepsie zabalit ze,aby cela dedina nevedela co si ona kupila. No a začala mať narážky. Ze som jej predala smradlavu odsavacku,zltu a ze sa neda vobec použít. Ze tam neni cumlik na flašku,vrchnak. Ked mi napisala prvykrat ze co vsetko obsahuje tak som jej to opisala. A nepisala som jej tam ze flasticka je aj s cumlikom a s vrchnacikom. A odsavacka bola vyvarenA. Vobec nesmrdela ako mi ona pisala a nebola ani zlta. A odsavacka bola cela. Tak takto to bolo.
@194 odporucam ti prizvat do temy aj nakupujucu, nech sa k tomu vyjadri..napis jej nick, oznac ho @, aby si to mohla precitat a vyjadrit sa k tomu..inak si myslim, ze pokial bol uvedeny opis a ty si jej poslala vsetko, co bolo v opise a na fotkach, tak nema narok na vratenie peniazkov..
@traktor. Ano presne som @honey2010 popisala vsetko co bolo na fotkach odgotene. A presne to tak aj vyzerá. Tak ja neviem co ocakavala paní . Vedela ze ta odsavacka bola používaná. Ale asi ocakavala odomna ze jej poslem novu. Velmi má tato pani sklamala . Aj vtom ako sa zachovala. @ pani honey2010bude urcite reagovat na tuto správu tak ze ja som ju oklamala a ze som jej predala nekopletny tovar. Ale tak to neni. Lebo som jej predala celu odsavacku. Doteraz co si odomna mamicky tu kupovali a aj kupuju tovar tak su somnou spokojny.
@traktor ano zaslala som jej tovar presne taky aky som opisala a aky bol na fotkach. ano viem ze mi nepatri to negativne hodnotenie. alr ta pani si mysli xe ano. keby ja jej neposlem nekopletny tovar tak nic nepoviem. ale poslala som jej vsetko co bolo na foto a v opise. takze ja jej peniaze vracat nemusim ze?? dakujem za odpoved.
Bohužiaľ dnes moja prvá zlá skúsenosť tu na MK s pani @martina17292!!!! zaslala mi tričko ktoré bolo komplet špinavé uplne zažltnuté...a zasmradené....našťastie sa mi to podarilo odprať no niektoré fľaky ostali takže je nenositeľné...ked som na to pani upozornila povedala že bolo dlho v skrini....to ju podľa mna neospravedlnuje...vraj vizerá ako na foto no tam nič nie je vidieť kedže dala fotku akú dala a ani v popise nemá uvedené že má nejaké poškodenia....chcela som tovar vrátiť no neúspešne vraj tovar neberie naspäť...takže mamičky bacha na túto skvelú predávajúcu!!! 6 eur v p..i ked už to musím takto napísať...vytočila ma riadne!!!
Dnes
@zuzanajamriskova ....mas narok od @martina17292 ziadat vratenie plnej sumy + preplatenie oboch postovnych, za to jedno postovne jej balicek posles spät..tovar je povinna vziat spät a riesit, je to jej chyba, ze nenapisala skutocny stav tovaru..negatko si jej dala, do temy si jej nick pridala + si ju dala na ciernu listinu..ak to nebude riesit, este sa môzes obratit na admina..
@traktor napísala som jej oficiálnu žiadosť o vyriešenie problému v obchode tak uvidím zatiaľ sa neozvala ☹ aj tak si myslím že ak sama nebude chcieť tak ju nijak nedonútim aby mi vrátila peniaze 😒
@zuzanajamriskova jasne, nedonutis..ale aspon upozornis ostatne...takym co neriesia by mal byt bazar automaticky bloknuty.. 😖
Tiez pridavam svoju zaujimavu skusenost s maminkou sofia08. Chcela som kupit Ikea prebalovaci pult, komunikacia bola vyborna, bola ochotna pockat mi s peniazkami. Ked som vsak pisala, ze peniazky mam a moze poslat udaje k platbe, odpisala mi, ze pult nie je zlozeny a caka na manzela, aby ho zlozil. Cakala som dost dlho aj na pult aj na udaje k platbe. Po viacerych dnoch sa mi ozvala, ale ja som peniazky uz nemala - mam 5 deti a jednu zakladnu matersku 🙂, takze som ju poprosila o rezervaciu na urcity datum, po tomto datume som jej odpisala, ze cakam jednu vacsiu platbu a hned peniaze prevediem. Na tom som dostala odpoved "...doufam, ze se na me nebudete zlobit, ale nakonec si pult vezme kamaradka, moc se omlouvam, tak dlouho se domlouvame a nakonec nic, jeste jednou prominte, preji vechno dobre..."
S tym pultom som pociatala na 1000% a velmi by sa nam teraz hodil, pretoze mam 3 mesacne babatko, ale bohuzial...mne je to velmi luto.
Pridavam cast komunikacie pre lepsie pochopenie:
13. maja som sa ozvala na inzerat s moznostou platby po 15. maji....udaje k platbe som vsak nedostala! Potom som sa este raz ozvala ohladom platenia 20. maja, na co som dostala odpoved "Dobry den, myslim na Vas, ale manzel ma tento tyden hodne prace, tak jsme to jeste nestihli slozit, jak bude balik nachystany, poslu udaje, hezky den"... a ziadne udaje k platbe 🙂
Najblizsia sprava ( 2. jun ) od predavajucej znela: "Dobry vecer Laura, mate jeste zajem? v tydnu Vam ho muzu poslat, dejte info, zaslala bych podklady k platbe, pekny vecer"
Na to som jej odpisala, ze zaujem mam a ze potrebujem znova pockat do materskej. Poslednu spravu som pisala "......cakam este jednu vacsiu platbu, v priebehu tyzdna by som mala mat uz peniazky pokope ..."
Pravdou je, ze som jej obchodik natahovala, ale nie bezdovodne. Ona bola ochotna ma v tejto veci pochopit - aspon to tak vyznelo. Velmi ma vsak mrzi, ze som 12-13 dni cakala na udaje k platbe a tie mi vlastne do dnes nenapisala. Ak by mi poslala udaje k platb, mohla ich mat uz davno na ucte!!!!!!!!! Pisala som a komunikovala, vysvetlovala situaciu. Ona v podstate tiez, ale nikdy neposlala potrebne udaje!
Takze takato skusenost s predavajucou, ktora chce predat, ale neposle udaje k platbe.....nakoniec odpise, ze predala kamaratke 😒
Mozno ste sa pri tom pobavili...ale ked clovek zhana konkretnu vec a nakoniec nie je z toho nic, je to predsa len sklamanie.
Laura

@dundy27 Ja osobne by som sa s takouto odpovedou neuspokojila, pretoze ty si kupovala kocik, ktory bol bez poskodenia a taky isty si mala dostat. Chyba je jednoznacne na strane predavajucej !!! Kocik zabalila slabo, to ze zatial sa jej kociky pocas prepravy "len vo folii" neposkodili neznamena,ze to tak staci. 100 x sa nestane nic 101x sa uz moze......
nezabudni na hodnotenie. Ak ti ho vratit, obratis sa na admina a on ti ho vymaze.
@evulkamt Este raz: Zodpovednosť za poškodenie tovaru z dôvodu nesprávneho zabalenie znáša odosielateľ !!!! A odosielatel by mal riesit s danou prepravnou spolocnostou aj poskodenia , ktore pri preprave vznikli.
problem sa ma riesit a nie sa zbavovat viny. To ze je kocik funkcny je jedna vec ale mal byt doruceny aj bez poskodeni, co zjavne nebol !!