Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
natik090709 ..kupovala som u nej rifle..zle ich zmeriala od rozkroku dole,ale to som zistila,až ked prišli,že su kratke..tovar naspät nevezme,aj ked chyba je na jej strane....mam taku zlost,že by som ju.... 😠 ja som obchodík len sprostredkuvavala. 😖 😠
@dicinka1 ak máš vašu komunikáciu pod inzerátom a sú tam od nej uvedené zmerané dĺžky ,tak treba doma tie rifle odfotiť aj s priloženým metrom,aby bola jasná chyba(chyba predávajúcej) v meraní a pokúsiť sa s ňou dohodnúť...ak to nepôjde cez IP,tak potom v tejto diskusii + kontaktovať admina 😉
ahojte zienky,potrebujem poradit,kupila som tu od jednej predavajucej zabiatko1607 slapky NIKE za 11 € uz aj s postovnym,v popise stalo ze minimalne nosene a ked somsa pytala na podrobnoisti ,napr.ci nie su zazltnute,alebo nejake ine vady,ze nie,ze mamina si ich kupila ale su jej uzke,tak som sa tesila ,ze super si vravim.dnes mi prisiel balik a som zhrozena,slapky zaltnute,spinavea pani ze vsak co som cakala za taku cenu,ze ona mi peniaze nevrati,ze nema a ze ak sa mi nepaci mam ich posunut dalej..tak s takouto aroganciou som sa este nestretla...a to som tu uz "par"veci predala...a tiez som uz vracala peniazky jednej pani po dohode..co si o tom myslite ? ako mam dalej postupovat?mam aj fotky na prilozenie
@sisula78 ak sa s tebou odmieta dohodnúť,kontaktuj admina,prilož mu fotky a vašu konverzáciu.
@nelinka0401 uz sa stalo.kokos vraj som narocna mi pise pani...mam dost
@sisula78 náročná????tolko peňazí dať za niečo takéto??ako značka je všetko či ako????no dúfam,že to admin,čím skôr porieši
Dievcata mam problem s kupujucou. Mam trpcha aj ja chybu. Mala som napisane ze veci su bez slvrn no a na par bodoch nasla skvrny. Neda sa s nou dohpdnut ka chcem tovar a potom jej poslem peniaze ale ona nesuhlasi a vyhraza sa trestnym oznamenim za podvod. Ja som ochotna zobrat tovar spet, ale najprv ich chcem mat a potom jej poslem peniaze. Je tam toho tovaru viac
sense dakujem za radu ale ona chce peniaze na ucet a az pptom mi ppsle tpvar
@sisula78 vráť je ich a nech ti ona vráti peniaze a nech si ich nosí ked sú také úžasné.... 🙂 🙂 🙂
@nelinka0401 ze ich musí predat,že nemá peniaze teraz,do pondelka teda počkám,viac nie...že má záujemkynu daku
@sisula78 tak ona ich má stále v ponuke??to ešte od nej niekto kúpi tie šlapky?

@kristina011 použi google, daj si mejl a modrykonik, alebo meno s priezviskom a MK, alebo adresu a MK a ak ju tu niekto označil v čiernej listine, tak google to preverí za teba 😉