icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
11. júl 2013

@kristina011 použi google, daj si mejl a modrykonik, alebo meno s priezviskom a MK, alebo adresu a MK a ak ju tu niekto označil v čiernej listine, tak google to preverí za teba 😉

dicinka1
11. júl 2013

natik090709 ..kupovala som u nej rifle..zle ich zmeriala od rozkroku dole,ale to som zistila,až ked prišli,že su kratke..tovar naspät nevezme,aj ked chyba je na jej strane....mam taku zlost,že by som ju.... 😠 ja som obchodík len sprostredkuvavala. 😖 😠

bodka13
11. júl 2013

@dicinka1 ak máš vašu komunikáciu pod inzerátom a sú tam od nej uvedené zmerané dĺžky ,tak treba doma tie rifle odfotiť aj s priloženým metrom,aby bola jasná chyba(chyba predávajúcej) v meraní a pokúsiť sa s ňou dohodnúť...ak to nepôjde cez IP,tak potom v tejto diskusii + kontaktovať admina 😉

dicinka1
11. júl 2013

@bodka13 a dakujem za radu.,. 😉

sisula78
12. júl 2013

ahojte zienky,potrebujem poradit,kupila som tu od jednej predavajucej zabiatko1607 slapky NIKE za 11 € uz aj s postovnym,v popise stalo ze minimalne nosene a ked somsa pytala na podrobnoisti ,napr.ci nie su zazltnute,alebo nejake ine vady,ze nie,ze mamina si ich kupila ale su jej uzke,tak som sa tesila ,ze super si vravim.dnes mi prisiel balik a som zhrozena,slapky zaltnute,spinavea pani ze vsak co som cakala za taku cenu,ze ona mi peniaze nevrati,ze nema a ze ak sa mi nepaci mam ich posunut dalej..tak s takouto aroganciou som sa este nestretla...a to som tu uz "par"veci predala...a tiez som uz vracala peniazky jednej pani po dohode..co si o tom myslite ? ako mam dalej postupovat?mam aj fotky na prilozenie

nelinka0401
12. júl 2013

@sisula78 ak sa s tebou odmieta dohodnúť,kontaktuj admina,prilož mu fotky a vašu konverzáciu.

sisula78
12. júl 2013

@nelinka0401 uz sa stalo.kokos vraj som narocna mi pise pani...mam dost

nelinka0401
12. júl 2013

@sisula78 náročná????tolko peňazí dať za niečo takéto??ako značka je všetko či ako????no dúfam,že to admin,čím skôr porieši

ifkael
12. júl 2013

@sisula78 je mi to az..smiesne...prepac...viem ze to nieje vhodne.... ale za toto??????? 11€?????

sisula78
12. júl 2013

@ifkael to je COO? Iná odvaha,ale vraj sa dohodneme,tak uvidíme,dám vediet ako som dopadlaw

dablmama
12. júl 2013

Dievcata mam problem s kupujucou. Mam trpcha aj ja chybu. Mala som napisane ze veci su bez slvrn no a na par bodoch nasla skvrny. Neda sa s nou dohpdnut ka chcem tovar a potom jej poslem peniaze ale ona nesuhlasi a vyhraza sa trestnym oznamenim za podvod. Ja som ochotna zobrat tovar spet, ale najprv ich chcem mat a potom jej poslem peniaze. Je tam toho tovaru viac

sense
12. júl 2013

@dablmama nech ti posle ten tovar spat na dobierkua ty zaplatis tu dobierku tak budes mat istotu ze mas veci naspat a ona bude mat peniaze

dablmama
12. júl 2013

sense dakujem za radu ale ona chce peniaze na ucet a az pptom mi ppsle tpvar

dablmama
12. júl 2013

@sense dakujem za radu ona chce najprv peniaze na ucet a az potom posle veci.

sense
12. júl 2013

@dablmama to by som mala obavu tak robit, lebo ako pises poslala si jej viacero veci a mohlo by sa stat ze ti nevrati vsetko za co jej ty tie peniaze posles , ved snahu na vratenie si ukazala takze mala by aj ona teraz spravit ustretovy krok....

ifkael
12. júl 2013

@sisula78 toto je zrele do smeti...take sa nenosi predsa

sisula78
12. júl 2013

@ifkael no a vraj som narocna..tak ja uzneviem,ale ze sa ideme dohodnut tak som zvedava..

simisi
12. júl 2013

@dablmama pri vracani tovaru sa to robi presne ako ty navrhujes...najskor pani posle tovar,potom ty peniaze...na ine by som ani nepristupila 😉

nelinka0401
13. júl 2013

@sisula78 vráť je ich a nech ti ona vráti peniaze a nech si ich nosí ked sú také úžasné.... 🙂 🙂 🙂

sisula78
13. júl 2013

@nelinka0401 ze ich musí predat,že nemá peniaze teraz,do pondelka teda počkám,viac nie...že má záujemkynu daku

garzonka
13. júl 2013

@dablmama najprv sa vracia tovar a az potom peniaze, to je bezny postup....ak si ustretova a chces to riesit, tak kupujuca by na to mala pristupit. dufam ze si da povedat...lebo sa moze stat, ze ty jej posles peniaze ale ona ti veci uz neposle a bude mat aj peniaze aj veci

dablmama
13. júl 2013

@garzonka no ved prave toho sa bojim. ale ona sa už so mnou nechce baviť. ja som ochotna vziať tovar speť. ona sa mi stale vyhraža že pôjde na policiu podať trestne oznamenie za podvod. 🤐

dablmama
13. júl 2013

@garzonka ja jej nechcem ani nebudem do predu posielať peniaze. čo ak mi nepošle všetok tovar? alema vôbec nič?!

dablmama
13. júl 2013

@garzonka Prave sa chistam napisať adminkovi. dufam že niečo vyriešime.

dablmama
13. júl 2013

@sense čo ked mi pošle praznu krabicu alebo nejaky bordel a ja jej zaplatim!? dobierka tiež neni dobre riešenie.

dablmama
13. júl 2013

@simisi ani nepristupim!!! 🤐

sense
13. júl 2013

@dablmama podla vahy budes vediet ci je prazdna, vies ber to zas aj tak ze kde ma ona isotu ze jej peniaze posles (skus to brat aj z jej pohladu) popr nech ti vrati len poskodenu vec

dablmama
13. júl 2013

@sense ona sa už so mnou nebaví. chce všetky peniaze na učte do nedele. inak ide na policiu furt to písala dookola.

sense
13. júl 2013

@dablmama neviem o aku sumu sa jedna ale na policii moc nepochodi to su skor vyhrazky....

nelinka0401
13. júl 2013

@sisula78 tak ona ich má stále v ponuke??to ešte od nej niekto kúpi tie šlapky?