Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sisula78 ako ich môže predávať ked ich nemá doma??to jej niekto zaplatí za nič??a potom ti ich vráti,ty ich vrátiš jej a ona pošle dalšej záujemkyni??no hotová motanica 😠
@nelinka0401 nie zevraj ich preda,posle mi peniazea ja jej slpaky,neverim tomu ale moc..chapes ze nema peniaze a dostala ich tento tyzden odo mna,taknech si pozicia,kokos 10€ vsak to je trapne,nie?
@sisula78 tak si mala požičať hned ma mať s týmto všetkým pokoj.len aby sa to nevliklo ešte pár týždňov,podla statusu,čo písala by mali ísť niekedy teraz na dovolenku 😒
Ahojte možete mi niekto poradiť??? :( bola som oklamana tuna na modrom koniku.... prvy krat tu niečo kupujem a aj to zla skusenosť všade som zhanala kabelku LV sunrise a tu som ju našla za celkom dobru cenu....no bola to chyba nijak som si neoverila predavajucu a tak to aj dopadlo :( poslala som jej na učet peniažky pisala zo mnou do vtedy že mi kabelku hned ide poslať na poštu ešte 1.triedou a je to už skoro tyžden a kebelku doma nemam neodpisuje mi na emaily neviem čo mam robiť mam jej čislo učtu ktotre som skusila zadať do googlu a mi vyšlo jej meno Nicole Hamarová, č.ú 2947994756/0200...vystupuje na modrom konikovy pod nikcoleniky....a na stranke baby bazar ma viacnasobnu registraciu...Neviete o nej niekto niečo??? alebo viete mi poradiť ? dakujem : (
@diankabertova predpokladám, že táto: https://www.modrykonik.sk/bazar/predajca/nicole... máš v nicku preklep, na babybazare má aj uvedenú adresu v Bratislave (http://forum.babybazar.sk/prispevok83641.html) , na tom inzeráte je dosť dalších záujemcov, ktovie, či tiež nie sú oklamaní .. treba napísať IP @mariosmykal , popísať problém a rovnako správu poslať aj dotyčnej, tu je približne vzor: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...
@benne ano to je ona :( neviem čo mam urobiť pišem jej ale neodpisuje či to je jej prava adresa to neviem chcem isť do banky ale neviem či mi to pomôže...
@diankabertova nie je to ona?je tam aj telefon..inzerat je rovnaky http://oblecenie.bazar.sk/5748221-predam-foxail...
@traktor obrazky su presne rovnake ale nesom si ista či je to ona :/
inak za fakeovu kabelku vuitona 45e je dost vela....
poradte mi čo mam robiť :(
@diankabertova všetko máš napísané v linku, čo som ti dala, tak jej napíš negatívne hodnotenie a IP
neodporúčam paola86...slubila mi veci pre malu za poštovne a robi mrtveho chrobaka,spravy si čita..:(
Ahojte zienky,zas a znova upozorňujem na predavajucu zabiatko1607,ERIKA VARGOVA,TEHELNBA 5 ,SUČANY,uz treti den mi slubuje vratenie peňazi a nic...je to klamarka,POZOR NA NU!!!!
@beatkab25 To záleží od toho, či si v inzeráte popísala stav predávaných vecí pravdivo. Ak na tielkach boli žmolky (na priložených fotkách to dobre nie je vidieť), mala si na to kupujúcu upozorniť. Ak si napísala, že tielka sú nosené so žmolkami, prípadne ak na nich žiadne žmolky nie sú, potom nárok na negatívne hodnotenie nemáš. Ale všimla som si v tvojom bazáriku, že to nie je prvé negatko ktoré si dostala.
@beatkab25 predávajúci je povinný pravdivo popísať stav predávanej veci, nielen ju odfotiť. A čo majú spoločné iné negatká s týmto? Len to, že v mojich očiach sa predávajúca s viacerými negatívnymi hodnoteniami stáva nedôveryhodnou. Bolo by fér uviesť tu nick kupujúcej, aby sa aj ona mohla vyjadriť.
@sanym cena bola 0,80€, neviem, kto ma vysoke naroky, ci ja ci kupujuca, nech sa paci @orchidea123, ma meno ako kvietok, fakt, krasny kvietok to je 😀 😀 😀
@beatkab25 to ako reagujes tu sa mne osobne nepaci..a ja by som po tomto u teba radsej nic nekupila 😅 😉 ..ale ok.. nakupujuca sa mohla opytat na stav, kedze o tom v inzerate nieje ziadna zmienka..tak isto ako ty ako predavajuca si mohla opisat stav veci..a cena v inzerate nie je vôbec podstatna..ak viem, ze ma tovar daku chybicku,zmolky atd. tak to opisem..aby sa predislo tomuto..

@nelinka0401 sama tomu neverim,uvidime ,teraz sompisala ako to vyzera,tak som zvedava,uz aj profilovu fotku stiahla🙂