Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor navyse, dotycna @orchidea123 mala slusne napisat cez IP a nie drzo hodit negatko. Tebe by sa take spravanie pacilo? Asi ano, ty stale stojis na strane nepraveho. Pekny vecer.
@beatkab25 mrzi ma, ze ti je zo mna zle , skus nadych, vydych 😉..toto je verejna tema a môzem sa vyjadrit ku vsetkemu, co je tu napisane..tak som aj napisala a ano, nepaci sa mi ako si o nakupujucej napisala o18:21 ...v negatku ta ani neuraza a ani nic podobne ..je to len akesi konstatovanie, ze ocakavala nieco ine..a ako som napisala ..keby sa ona opytala na stav veci a keby si ty opisala tovar tak, ako je..nemuselo sa toto stat.. nestojim na ziadnej strane..ale ty si zrejme ocakavala , ze kazda ti da zapravdu. a tiez ti prajem pekny vecer 😉
Taky se přimlouvám za to, aby se stav věci popsal i slovně.. přece jenom já jsem chodila na net přes mobil nebo netbook a tam je vidět hůře...když jsem narychlo něco potřebovala, často jsem se zklamala,.... podle ceny někdy člověk taky nepořídí.. Ty hlášky "cos čekala za tu cenu" mě taky můžou dojmout, jsou to věci nošené, vlastní děti už je neoblečou, normálně by to člověk dal kámoškám nebo vyhodil...tak přece jen ty ceny by tomu měly být uzpůsobené.
..jo člověk se může zeptat..ale přijde mi lepší to rovnou napsat do nabídky, než pak dvacetkrát odpovídat..a taky ne vždycky člověka napadne všechno, nač by se měl zeptat. Já dostala věci s takovýma vadama, na který by mě ve snu nenapadlo se ptát🙂.
dakujem za naozaj podnetne komentare, nabuduce radsej vecicky vyhodim do kosa, ako keby som ich mala predavat tuna mamickam, kt. za 0,80 € cakaju nove veci. Je to ubohe. Naucte sa skromnosti, mile damy.
A Ty se nauč, že ne vždy s Tebou budou všichni souhlasit a přitakávat. Nikdo nečeká za ty prachy nové věci, ale snad enní takovej problém napsat aspoň "hodně nošené" nebo tak něco. Ale asi nemá cenu už něco řešit.
Ale snad Tě potěším tím, že když se toto stane mě jako kupující, neřeším to a beru jako svoji blbost, že jsem se nezeptala na 1050 věcí ohledně stavu věcí.
@beatkab25 nabuduce jednoducho napis do textu to co vidis volnym okom, bez ohladu na to, ci to na fotke je vidiet alebo nie. A za takmer 0,80 eur sa da uz kupit aj nove tielko.. Tu nejde o to, ci niekto za tu cenu caka nove alebo nie. Treba popisat skutocny stav. tot vsjo.. Ak by si mala byt ferova, tak by si jej mala navrhnut nejaku kompenzaciu, ci uz vratenie casti penazi, alebo to vziat späť..Ale to by ti na nej ako nakupujucej muselo zalezat.
@beatkab25 mozno sa mohla ozvat cez IP, ale takisto si ty ju mohla oslovit s tym, ze ta mrzi, ze je nespokojna a navrhnut kompenzaciu a ona by zmenila hodnotenie..
@dana_l nie vzdy nosene znamena nosene so zmolkami. Dieta to moze mat oblecene 5x (teda je to uz nosene), ale nemusi to vykazovat ziadne znamky nosenia. Preto treba napisat v akom je to stave. Neda sa spoliehat iba na fotky.. Tie niekedy riadne skresluju
@beatkab25 Ja ti rozumiem. Na tvojom mieste by som si do podmienok predaja napisala, ze ak niekto nie je s tovarom spokojny, nech ta najprv kontaktuje a nech "necapne bez upozornenia negatko" , lebo inak ta to nazlosti a tento problem budes rozoberat v tejto teme....ako "uzasne negatko od este uzasnejsej osoby"
(slova v uvodzovkach su tvoje)
Inak, co ti brani v tom, aby si jej ty PRVA napisala IP a chcela to s nou doriesit?
dievčatá máte niektorá skúsenosť s touto kupujúcou?? katy1903@azet.sk - Katarína Macáková (neregistrovaná/ý)
chcem sa spýtať na názor - dlhšie zháňam jednu vec, včera som ju našla na MMA a krátko na to aj tu na MK za rovnakú cenu, ako bola aj vyvolávacia cena na aukcii. Tak som napísala predávajúcej, že mám určite záujem a ukázalo sa, že aj druhý inzerát je jej. Teraz chce, aby som si tú vec vydražila, čo aj chápem že dostane viac peniažkov, ale zdá sa mi to trocha neseriózne, keďže tu predávala danú vec za pevnú sumu 😒
má niekto skúsenosť s touto kupujúcou? kylie15@centrum.sk - Veronika Šamajová(neregistrovaná/ý) - ďakujem....
@aksniteb Podla mna je to zavadzanie. Tu na MK sa nedrazi a teda ak dala inzerat aj tu, ma sa toho drzat a nevymyslat s drazenim. To potom nech taky inzerat radsej vymaze. A nema ta co nutit do aukcie.
Inak by ma zaujimalo, ako ste sa dostali k tomu ze to iste ma aj na MMA a ze mas sa zapojit do aukcie....ona vedela ze vies o jej aukcii alebo ta sama presmerovala?
@garzonka nie ja som potvrila najskôr aukciu, potom som prechádzala bazár na MK a našla som tu podobný inzerát, tak som predávajúcej napísala. Mám rovnaký nick aj na MMA, takže sa ma hneď spýtala, či som to ja, čo som potvrdila aj aukciu. Ak by to aj nebola ona a ja by som získala vec aj na MMA za vyvolávaciu cenu a aj tu na MK, vedela by som to využiť pre neter, preto som neváhala a reagovala som na oba inzeráty. Nechcem robiť nikomu problémy, len sa mi to zdá neseriózne z jej strany.
@aksniteb Aha, tak potom to je uz len na nej, ako to preda...bud z aukcie alebo z inzeratu. I ked na jednej strane chapem, ze ak chce zarobit, bude trvat na aukcii, na druhej strane naco dava inzerat s pevnou cenou, ked teoreticky je to nepredajne...alebo sa len poistila, ze keby aukcia nevysla?
@aksniteb ja mam tu napisane v podmienkach okrem ineho ...* POZOR- mam vecicky aj na inych bazarikoch a niektore veci su vlozene aj v aukciach...tak sa môze stat , ze aj ked prve odpoviete, vec je uz predana alebo sa priklepla na aukcii, vtedy vam ju uz neviem predat...tak sa prosim nehnevajte.... 🙂)) *...uz sa mi stalo, ze mi pani napisala na inzerat tu, ale vec bola v aukcii, pokial nie je potvrdena, davam vzdy prednost tej, ktora sa ozve..cize, som ju predala pani tu a aukciu som zrusila s tym, ze som tam napisala, prepacte, aukcia zrusena, vec je predana..ak sa aukcia potvrdi, tak automaticky tu inzerat mazem..naco tovar ponukat, ked je uz akoby predany...ale uz sa mi stalo, ze bola aukcia potvrdena a medzitym mi napisala pani aj na koniku, tak som sa ospravedlnila, vysvetlila jej co sa stalo a inzerat som vymazala..cize za mna poviem..ak uz si jej tu pisala a jej odpoved bola, ze je tovar v aukcii, tu uz ho nema ponukat, inzerat ma vymazat..alebo, ak nie je potvrdeny na aukcii nikym, ma ti ho predat..inak to nie je ok
TAK MI PORADTE....PROSIM....OBJEDNALA SOM SI TOVAR OD PREDAVAJUCEJ "MRAZULA" , TOVAR NEDODALA, PENIAZE NEVRATILA , NEREAGUJE NA MOJE SPRAVY.....! CO MAM ROBIT? A MOZE S TYM SPRAVIT NIECO ASPON ADMIN CI NIEKTO?
DAKUJEM
@annalili ona ti na správy ani reagovať nemôže, pozrela som si jej profil a je zablokovaný, kontaktuj admina
a nepíš, prosím, veľkými písmenami, zle sa to číta
IP pošli na martinjasen alebo sa kontaktuj na baby, ktoré jej napísali negatívne hodnotenie, ak sa zozbierate viaceré, môžete na nu podať trestné oznámenie
dakujem
pa
baby posielate na dobierku ak kupujucu posle postovne vopred na ucet?
@beatkab25 poviem len toľko,treba rešpektovať pravidla MK...je tam napisane,nestači iba odfotiť vec,treba ju aj realne v inzerate popisať..a čo sa mi nepači je,že ste nahnevana,že vám napisala negativne hodnotenie,a pritom vy ste jej to vratila,že ste jej tiež napisla negativne hodnotenie/take ,,,že nech ide k očnemu??/čo je samozrejme proti pravidlam Mk.,lebo bolo napisane v hneve z pomsty?To je podľa vas v poriadku? Pani @orchidea123 skuste požiadať admina o vymazanie hodnotenia,lebo mate ho len z pomsty,hnevu...ak sa nedohodnete s predavjucou,že vam ho sama vymaže ...Pekný večer všetkym...
Vcerajsodnesna skusenost z MK negativna. 19:59 pisem ako prva zaujemkyna predavajucej a ziadam rozmery, nakolko neboli uvedene. Medzicasom som si dovolila ist navarit,upratat a potom som sla spat.
Rano som sla do prace a hned ako som zapla PC som skontrolovala postu 8:15. Bola tam odpoved z 23:25 o rozmeroch.
pisem predavajucej, ze hned ako pridem z prace, skontrolujem rozmery aby neboli saty nahodou prilis dlhe, ale inak ich urcite beriem a prosim teda o strpenie do 17tej, kym domov dorazim.
O 12:25 dnes odpoved, ze saty uz predala.
V podmienkach nema nic uvedene o tom, ze noste si notebook aj na wc, lebo ked neodpisete do 2minut, tak posuvam inej zaujemkyni. Dost ma to vytocilo, lebo je to neseriozne jednanie a akoze usla mi moznost len preto, ze vkuse nesedim na konovi cely den. Tak mi treba 🙄

@beatkab25 len škoda mohla si uviesť stav tielok, pri zadavaní inzeratu je fakt dôležite opisať pravdivy stav veci aby sa predišlo problemom.