icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monickapd
29. aug 2013

@pasteleria ja vas nepotrebujem presviedcat o nicom..a netreba posudzovat fotky, ale skutocnost.. a to, čo som vyfotila mobilom je skutočný výzor..bohužial..

anatalia77
29. aug 2013

a tak pekný sviatok to mohol dnes byť ☹
no nič vytvor otázku,daj foto,a ktorý názor bude mat najviac lajkov,tak ten bude správny 😀

monickapd
29. aug 2013

@anatalia77 presne tak. Ja tu nepoznám nikoho, neoblubujem slepičince 😝 tak len nech si držia spolu..aj keby prišiel súdny znalec a napísal že mám pravdu, písali by, že to nie je súdny znalec, ale ja s inym nickom.... 😕 😀

pasteleria
29. aug 2013

@monickapd no takze mobilom...a sme doma.
a nepotrebujete ma presviedcat? ved vy ste dala fotky, aby sme sa vyjadrili, tak som sa odvazila vyjadrit svoj nazor, prepacte 😒

@anatalia77 len ten nazor bude spravny, ktory sa monicke najviac bude pacit ☹

monickapd
29. aug 2013

@pasteleria ste sa do toho nejako zapojila, tak nech sa páči fotky fotené kvalitným foťákom..kedže ja foťák nemám, odfotila mi to suseda..videla ich na vlastné oči. Viac nie je čo dodať 😔

anatalia77
29. aug 2013

pane bože ženy už prestanťe,!!lebo ja keď niekde uvidím čižmu,tak sa osypem a pozvraciam 😢

monickapd
29. aug 2013

@anatalia77 😀 😀 už som ticho. ale musela som, ved to chceli, pýtali si kvalitnú foto. 🤐

mirage
29. aug 2013

@monickapd Pre boha, najdite si niekoho s dobrym fotakom, chodte na denne svetlo, von, nech si ich syn obuje a odfotte ich.

anatalia77
29. aug 2013

@mirage správne...postupujte VŠETCI podla tohto návodu,na poradí nezáleží,a keď už budete vonku tak si to užite,a sem sa už nevracajte!!!! 😀

monickapd
29. aug 2013
monickapd
29. aug 2013

@mirage áno a na čele mám napísané "čistý blázon" 😀

mirage
29. aug 2013

@monickapd
@anatalia77
Ciernemu humoru ironii a sarkazmu rozumiem 😀 Ale zla fotka je zla fotka.Aj ked tie posledne su celkom slusne.. Co sa o tych topankach povedat neda.

monickapd
29. aug 2013

@mirage vďaka.

xxxstanka
29. aug 2013

@mirage som vďačná pani susede za prvú foto ktorá len dokazuje,že to čo som napísala v inzeráte,že v skutočnosti sú krajšie ako na mojich foto ktoré som mala v ponuke a ja vkladám fotky na ktoré sa ulakomila ukrivdená pani http://static0.asmira.com/image/66-396366-1600/... a tiež to dokazuje,že sú modré, predstavte si záhadu rozlúštila až suseda a možno nebude od veci ich dať pofotiť ešte zopár susedkám aby to bolo už 100% ,,a čo sa týka tých ktoré riešia či sú tie topánky ,,,,krásne,,,,nikdy som nenapísala,že sú krásne a s tým na bazár ani neboli vkladané išlo o ich funkčnosť,ten škaredý tvar o ktorý tu v podstate ide má svoj význam,,, ja sa čudujem,že si za tie štyri dni kým som je poslala číslo účtu nevšimla,že aký majú tvar a aké sú šedivé,,alebo som jej asi držala zbraň pri hlave aby ich kúpila????alebo to poviem inak - keď si princezná ze mlejna objedná červený traktor nech nečaká ružové Ferrari,,,,a každá čo ma chce kritizovať nech sa pozrie na seba či má v bazáre len samé úžasné veci

sisaha
29. aug 2013

@xxxstanka zacinas zvysovat agresivitu..a to sa tu nenosí...

xxxstanka
29. aug 2013

@sisaha a v čom som agresívna konkrétne......

xxxstanka
29. aug 2013

@sisaha keď som nereagovala tak som podľa Vás hrala mŕtveho chrobáka a keď reagujem som agresívna???

traktor
29. aug 2013

@monickapd
@xxxstanka po pozreti foto + komunikacie napisem k tomu tiez svoj nazor..uz podla foto predavajucej sa dalo predpokladat,ake tie topanky v skutocnosti su, kedze v inzerate je viacej fotiek, kde vidiet aj farbu, aj stav..mne osobne sa teda ani na jednej foto nepacia 😅 , ale zas je to vecou vkusu..a teda k samotnemu problemu, myslim, ze nakupujuca nema narok ziadat spät svoje peniaze a ja by som ju asi tiez neriesila..ale, to neznamena, ze sa obe strany musia teraz urazat a pod.vzdy sa to da riesit slusne..tak vam drzim palce, nech to poriesite bez hadok, aj ked ako ja pisem,som na strane predavajucej

jonas17
29. aug 2013

viete čo? táto stránka je super, ked sa radí a pomáha obom stranám dohodnúť sa, vyriešiť problém...ale také vysmievanie sa z "krásy - nekrásy" nejakých topánok, mi príde trápne od dospelých žien. je to úroveň detí na základnej škole. každému sa páči niečo iné, každý má iný vkus. veľmi by ma trápilo, ak by niekto začal rozoberať peknotu mojich vecí v bazáre. ved o to tu vobec nejde.

linduska_
29. aug 2013

@jonas17 To sú ženy - závisť, faloš a staranie sa do všetkých len nie do seba... Netreba riešiť 😉

monickapd
29. aug 2013

@jonas17 suhlasim..ale ja nepisem o peknote..pisem, ze som kupovala modré topánky v skutočnosti ešte krajšie a prišli mi vyšedivené skoročierne "baganže". Ak je toto v poriadku a nemá sa na to upozorňovať pri uverejňovaní, v tom prípade len nemo mlčím...... 😔

jonas17
29. aug 2013

@monickapd ja som nemyslela teba, ty si ich predsa kúpila, vlastne obhajujem aj teba..
aj mne sa podarilo kúpiť mikinu, ktorá na fotke vyzerala dobre, dokonca bolo pri nej napísané, že nemá žiadne známky nosenia a prišla mi miesto krásnej čiernej ošumtelá, vyblednutá, síce nie potrhaná, ale farba otrasná..s poslednou večerou na rukávoch....už sa na nákup cez bazár pozerám ako na loteriu, po otvorení obálky čakám, či budem milo, či nemilo prekvapená. či všetko sadne...ale aj tak mi to nedá, je to asi závisloť, že stále dačo hľadám...a ked sa seknem, tak moja chyba...nechcem tým povedať, že teraz fandím predávajúcim, ktoré podvádzajú, ale nikdy nevieš, na aké človeka na druhej strane natrafíš..ja som nadabila aj na také, ktoré mi po mojom nemilom prekvapení vrátili časť penazí, ale aj na také, ktoré hrali mrtveho chrobáka...

monickapd
29. aug 2013

@jonas17 no asi tak.... 🙄 keby som mala na druhé zimné topánky, tieto hned zahodím...

jonas17
29. aug 2013

ešte mi napadlo, neviete sa dohodnúť trebárs na tom, že predávajúca vráti určitú časť penazí a topánky ostanú kupujúcej? možno by stačil nejaký sprej a poslúžili by...a obe strany by mohli byť spokojné a podať si ruky...hm?

babatenko
29. aug 2013

@monickapd @xxxstanka
Dobrý večer želám, som tá suseda, ktorá prišla k Monike, a keď som topánky uvidela, šla som domov po foťák, lebo som dúfala, že zachytí stav, v akom topánky sú. Bohužiaľ, ani ten najkvalitrnejší fotoaparát nezachytí skutočný stav topánok, topánky sú úplne vyšedivené, po modrej ani stopy a ten vrch okolo členku, čo na Vašich fotkách je biely je v skutočnosti žltý. Pani predávajúca ,je mi ľúto, ale na Vašej fotke vyzerajú topánky statočne do modra, pričom píšete, že v skutočnosti sú krajšie, NIe sú. Sú vyšedivené a vhodné tak akurát maximálne okolo domu, čo ste tiež mohli spomenúť v inzeráte, že sú už len na donosenie. Protetika, neprotetika, topánky v takomto stave sú hodné max.5€ aj s poštovným. Topánky zrejme nechcete dať vrátiť, pretože ste veľmi jednoducho prišli k peniazom, akých topánky hodné nie sú. Ja osobne veci príjmam späť, pretože pokiaľ raz človek nie je spokojný a kupuje len cez net, nemôže na vlastné oči vec vidieť, je ľudské to pochopiť, vec si nechať vrátiť a poslať peniaze späť. A @xxxstanka Moniku poznám narozdiel od Vás osobne, a nepoznám lepšiu matku a rovnejšieho človeka, tak si osobne vyprosím, aby ste sa tu v prostredí hyperreality tvárili ako Rambo a písali o nej, že je špekulatnka a je trápna s tým, že vyplakáva pre 13€ ... to sú Vaše slová z predošlej strany a ak niekomu patria, tak jedine Vám.

monickapd
29. aug 2013

@babatenko ďakujem..presne ako som písala, stačí sa prísť pozrieť osobne 😔

anatalia77
29. aug 2013

@babatenko som rada,že ste vniesla tak túžobne očakávané svetlo

nikolca
29. aug 2013

@xxxstanka tie topanky su otrasne ja by som za ne nedala ani 2 eura 😠 😠 by som sa hambila toto dieťaťu obuť a pokial bolo aj uvedene že ešte krajšie ako na foto ja si myslim že už toto je zavadzajuca informacia nakolko su otrasne a nie je absolutne pravda že su krajšie ako na foto 😠 😠
@monickapd tak dufam že admin spravodlivo rozhodne a predavajuca ti platbu+spätne poštovne vrati 😵

xxxstanka
29. aug 2013

@babatenko no tak neviem ale asi by nebolo na škodu zajtra obvolať mojich 5sestier a všetky kamáratky či by sa do tejto debaty nezapojili a nezačali ma tu vychvaľovať aký som človek a ak je rambovstvom to,že som si dovolila sa ohradiť ako predávajúca proti označeniu klamárka tak to ste ma určite neurazili a dosť by ma zaujímalo kde som Moniku označila ako zlú matku,poprosím aby ste mi nevkladali do úst slová ktoré som nikdy nepovedala a ja sa pýtam prečo stále nikde neargumentujete týmito fotkami podľa ktorých vyberala http://static0.asmira.com/image/66-396366-1600/... alebo touto http://static1.asmira.com/image/66-396366-1600/... http://static1.asmira.com/image/66-396366-1600/... je mi jedno či tých 10eur beriete ako môj ľahký zárobok,,pani dobre videla všetky fotky a predsa si to objednala,,,u mňa ide o princíp,,,,, ak chcem niečo vrátiť odpustím si osočovanie predajcu

xxxstanka
29. aug 2013

ale nie nebudem nikoho obvolávať,myslím,že sa dokážem obhajovať aj sama