Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@vierka8 pozor, ale ja som nepisala, ze suhlasim s jednou alebo druhou stranou, len , ze aj ked je udana velkost, treba si dat veci premerat, u mna poucenie tiez z vlastnej chyby 😝 😉
ak si ale udala evidentne zlu velkost, ak je na stitku 14m co je 14 mesiacov, tak to rozhodne nie je velkost 80 co je u nas 9-12 mesiacov.
Takze snazila by som sa na tvojom mieste s kupujucou dohodnut napr. na vrateni sumy za bundicku a jedno postovne a obe by ste mohli byt spokojne 😉 ale to uz je na vas ako sa dohodnete 😉
V kazdom pripade ale treba udavat spravnu velkost a na druhej strane si treba davat vsetky veci premeriavat 😉
@sante81 tu nejde o znacku ked citate pozorne. Tovar nema taku hodnotu aku som zaplatila a je chybny
@nikolca
@kikuska6685
Ak nezverejníte "dôkazy" - inzerát, fotky, konverzáciu, čokoľvek, stále to bude pre ostatných iba tvrdenie proti tvrdeniu. 😉 A váš spor sa môže ťahať aj 20 strán. A to by sme asi nikto nechceli. 😉
Alebo si to vyriešte cez IP. Alebo spravte to, že si dáte hodnotenia a budete žiť ďalej.
Inak, aj admin si bude pýtať konverzáciu, o.i.. 😉
Nerobi mi to problem ukazat konverzáciu adminovi. Len mi to pomoze.
@nikolca tu supravu nechcem uz len z toho dovodu ako ste sa voci mne zachovala. Nikdy som zo zžiadnou mamičkou problem nemala iba s VAMI!
@nikolca
Tak to asi skončí pri tých hodnoteniach. 😅
Inak, ty pokojne môžeš zverejniť tvoj inzerát, aj fotky, ako súprava vyzerá. Tie, čo si mala nafotené a uverejnené.
A ak zverejníš konverzáciu tak, že jej repliky prekryješ, aby bol dôkaz, že si ju nezavádzala? Ani to sa akože nesmie? 😕
@nikolca skončila som s vami , vy nemáte ziadnu uctu a o vrátenie peňazí nechcete zjavne ani počuť. PEKNE
@kikuska6685 možem zverejniť komunikaciu?hm?už pri prvej sprave ako vam tovar došiel ste ma obvinili že tovar bol zaradeny pod značkou adidas,čo vôbec nie je pravda
@nikolca uz koncite... stacilo ako sa tu sama ociernujete
@nikolca ZVEREJNITE!!!
@heni79 vas tu bavi asi viac vecí ale mňa nie... ste z Pezinka kludne donesiem súpravu niekam ukázať aby ste pochopili že žiadna mamička by taky materiál svojmu dieťaťu neobliekla...
@bounties neviem čo tu splietate o cene,cena bola udana,kupujuca potvrdila kupu a tym že potvrdila kupu tym suhlasila aj s cenou,ja som teraz pred nedavnom reagovala na jedny tenisky cena bola okolo 21euro predavajucej som napisala či je možne sa dohodnuť na cene vratane pošty ,nno žial sme sa nedohodli cena sa mi zdala dosť takže som tenisky nekupila 😒 ,je na kupujucej či kupi alebo nekupi pokial sa jej zda vela nereagujem na inzerat ale hladam inde,či sa mylim?
@kikuska6685 aky material??????pytali ste sa ma nebodaj na zloženie materialu????,vy ste mi napisala že mate o supravu zaujem,ja som vas do kupy nenutila ☹ 😒 dnes rano som oslovila administratora nakolko ste ma aj obvinili že je vec poškodena,ja som vam bola ochotna poslať aj email kam mi mate foto pripadneho poškodenia zaslať a nato ste mi odpisali že mi nič nepošlete,prajem pekny den 😔
@kikuska6685
😀
Áno, smejem sa. To nesmiem? Lebo keď niekto píše nezmysly, je mi na smiech.
Ale pozor, ja nijako nesúdim, či je reklamácia opodstatnená, alebo nie. Nemám na základe čoho. Ja som sa pýtala na to, či bol popis veci jasný, či tam bolo niečo o značke, aké boli fotky a pod.. A ešte raz opakujem, hoci vás to hnevá, tá cena bola jasná hneď od začiatku, nie? Ak prišlo k zavádzaniu, je jedno, či šlo o 5€, alebo o 20€ . Ale oháňať sa výškou sumy teraz nie je argument! A ak k zavádzaniu neprišlo, tak niet o čom.
Tiež čakám, či bude konverzácia zverejnená. Však ak s jej zverejnením súhlasíš, môžeš ju zverejniť aj sama. Máte k nej prístup obe a obe ste verejne povedali, že ju dáte von.
Tak neviem o čo sa teraz naťahujete.
@bounties
Choď na odkaz Môj bazár. V sekcii moje nákupy sa pohodlne dostaneš k inzerátom, na ktoré si reagovala. Máš tam všetky zrealizované, aj nezrealizované obchody, kde si bola ako kupujúca. A ak aj bol inzerát zmazaný predajcom, stále je tam, aj s konverzáciou. vyskúšaj to. 😉
Vieš, ja chápem predávajúcu, ak teda ozaj nepochybila, že sa vráteniu peňazí a tovaru bráni. Ak teda celý spor naozaj vznikol iba preto, že kupujúca si sama mylne domyslela, že súprava je adidas. Ak bol kameň úrazu v niečom inom, tak to je iná káva. Ale to bez dôkazu nik nezistí.
@heni79 okay, ja sice neviem ako, nerealizovala som ziadne nakupy zatial. tak teda
@kikuska6685 prosim, zverejnite inzerat, nech sa pozrieme.
ok, ak je teda na vine kupujuca, ze si to zle vsimla, co vyzera, ze ano, podla mna predavajuca keby bola ferova, nemala by problem vziat tovar spat, ved ona vobec nic nestrati.
a dalsia vec je, ze ak sa potvrdi, ze tovar bol kupeny cez ten aliexpress.com, co jedna pani spominala, tak tam by malo byt PRO pri jej bazari, lebo ked na kazdej veci zarobi par eur, no...nie je to koser, podla mna
preto to chcem vidiet a porovnat, vsetci cakame, tak prosim o zverejnenie
@nikolca
@kikuska6685
@nikolca nie s cenami inych, ale s cenami novymi-tak s tymi porovnavajte, prosim 😀
neviem, ci ste ma pochopila, chcela som vediet kolko ste vydelala 😀
ale vidim, ze mate velky dovod, preco mi odpovedate namiesto pridania inzeratu. ved dajte inzerat, potom ked nemam pravdu, tak si to priznam, no ale mne to pride, ze asi mam pravdu...
tak teraz uz konecne pride inzerat ci dalsia vasa vyhovorka?
kikuska6685 - - 20 hodnotení od predajcov - 11. septembra o 21:07
Je aktualna?
kikuska6685 -- 11. septembra o 22:54
Ak ano
Ja - 12. septembra o 06:43
dobre rano,ano je volna,budete mať zaujem?
kikuska6685 - - 12. septembra o 07:10
Ano. A je nova ako píšete?
kikuska6685 - Kristína Slimáková - 12. septembra o 07:10
Ano. A je nova ako píšete?
Ja - 12. septembra o 08:09
ano suprava je uplne nova nenosena ak mate zaujem tak vas poprosim uhradiť 18 euro+1,45 spolu 19,45eura na č.učtu .......,poprosim adresu kam balik poslať,dakujem a prajem pekny den
kikuska6685 - - 13. septembra o 12:03
Poslane peniaze
Ja - 13. septembra o 12:13
dakujem za info,poprosim poslať adresu kam balik zaslať,dakujem
kikuska6685 - - 13. septembra o 12:49
adresu som vymazala....
Ja - 17. septembra o 12:45
dobry den,zasielka vam bola dnes odoslana,dakujem a prajem pekny den
kikuska6685 - - 19. septembra o 11:20
Dobry den balik prisiel,som nespokojna a ziadam o vratenie penazi.Suprava bola zaradena ako ADIDAS ked som ju nasla a to co ste mi poslali je fejk s fakt ylej kvalitz.Je mi to luto.
Ja - 19. septembra o 11:24
dobry den,suprava bola zaradena pod ina značka/pozrite sa hore/,nikde nebolo uvedene že je to adidas tovar a ani na štitku nie je uvadzany adidas
kikuska6685 - - 19. septembra o 11:26
Ale ked som vam prvy krat pisala tovar bol pod znackou ADIDAS pretoze ja ine suravy nekupujem...
kikuska6685 - - 19. septembra o 11:29
A ked sa lepsie pozriem nohavice su uplne zle site na mikine trcia nitky,takze nie je hodna takych penazi...Za taku sumu kupim ADIDAS NOVU v obchode...
Ja - 19. septembra o 11:32
dobry den,suprava bola pod inou značkou hned ako som inzerat zadala,môžete si to dať preveriť administratorovi ten vam to vie zistiť či tam bolo zaradene pod značkou adidas alebo pod inou značkou
kikuska6685 - - 19. septembra o 12:42
Ok, nechce sa mi naťahovať. Poprosím vás o vrátenie peňazí a súpravu vám posielam spet.
Ja - 19. septembra o 12:47
z mojej strany k chybe neprišlo,suprava nebola uvedena pod značkou adidas,tak neviem z akeho dôvodu klamete a pišete že ked ste mi prvy krat pisali tak suprava bola uvedena pod značkou ADIDAS a pritom pod touro značkou som ju vôbec neuvadzala!dobuducna pokial budete chcieť kupovať značku adidas stači tuto značku zadať do vyhladavača a vyhlada vam všetky supravy značky adidas,prajem pekny den
kikuska6685 - - 19. septembra o 12:51
Prave že som hladala iba značku Adidas, neklamem, ale bohužiaľ som neni zo súpravou celkovo spokojna , materiál ani sitie. Je mi to luto ale takýto problem som ešte nemala.
Ja - 19. septembra o 12:55
dobry den,neviem prečo klamete,pokial by ste hladali značku adidas tak vam moju supravu nevyhlada nakolko suprava bola hned od začiatku uvedena pod ina značka a nie ako ste vy pisali že bola uvedena pod značkou adidas,napisala som vam že stači si to dať preveriť administratorovi a ten vam vie prezistiť,prajem pekny den
Ja - 19. septembra o 12:56
nedovolim sio uvadzať tovar pod znamou značkou pokial je inej značky
kikuska6685 - - 19. septembra o 12:56
Takže mi odmietate vratit peniaze???
kikuska6685 - - 19. septembra o 12:57
Ja tu teraz nepíšem len o značke. .
kikuska6685 - Kristína Slimáková - 19. septembra o 12:58
Ale aj o kvalite. ..
Ja - 19. septembra o 13:02
na začiatku ste pisali len o značke kde ste klamali že som to vadzala pod značkou adidas!!!a samozrejme po mojej reakcii na vašu nespokojnosť ste začali so šitim s kvalitou a pod,tovar bol novy nenoseny tak ste mali au uvedene,predavala som ho z dôvodu nesadnutia velkosti,nakolko na tu vel.ktora bola pisana suprava bola menšia,inak by som ju neposuvala keby nam sadla
Ja - 19. septembra o 13:05
myslim si že ide o značku!!!sama ste sa vyjadrila že vy kupujete len adidas že ine supravy nekupujete a žial to je ten problem že suprava je inej značky a nie adidas
kikuska6685 - - 19. septembra o 13:11
Proste je tu viac problémov a žiadam vás o vratenie penazi.
kikuska6685 - - 19. septembra o 13:12
A v prvej správe je písané že kvalita je ZLA...Čítajte pozorne
kikuska6685 - - Včera o 14:13
...... peniaze pošlite na toto c.u.
ospravedlnujem sa za medzere ale tak mi to dkopirovalo a tuto spravu čitajte od spodu
Ja vam nic neposlem. Supravu nechcem a nemiem vam stale do oklola pisat moje dôvody. Ziadam o vratenie penazi a koniec. Som myslela ze sa s vami da normalne dohodnut ale velmi som sa sklamala a zistili to aj ostatny.
nikolca 2013-09-20 22:40:14 píše:
--------------------------------------------------------------------------------
posielam vam môj email ............ poprosim foto kde su chybne lebo ja som ich prezerala a nič som si nevšimla 🙂 😉dakujem,nechcem sa s vami doťahovať 🙂 😉

@nikolca podla mna ide o cenu, lebo kebyze je to 5 eur a 20 je velky rozdiel