Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@kikuska6685 to ozaj vyzera ako adidas, no ale to sitie na spodku, vidno, ze je to nekvalitne
@monickapd v konverzacii jej kikuska slusne navrhla, ze si chce vratit peniaze a ona hned na nu, ze je klamarka, atd. toto sa mi nepacilo, az protivilo, i ked nie je klamarka a doslo k omylu, tak preco peniaze nechce vratit? lebo fakt je, ze na tej supravke zarobila 10 eur-tak preto....
@nikolca ja by som to tu uz ukoncila..suprava bola predavana pod ina znacka, overit si to vie nakupujuca aj u admina, nie si povinna jej vratit peniazky a supravku zobrat spät..je uplne jedno, kolko stala, kde sa da kupit lacnejsie a pod. to vôbec nieje podstatne, ty si ju ponukala za taku sumu za aku si ju ponukala, nakupujuca suhlasila, vyplatila..nikde nepises, ze je to original, ..koniec, bodka..viac by som tu nepisala, lebo je to nekonecny pribeh,..ak tak, jedine by som pockala na vyjadrenie admina, ci si upravovala znacku v inzerate, ako tvrdila nakupujuca..inak nic viac.. 😉
@macamac ide aj o prachy
@monickapd dodanie nie je podstatné
@monickapd ja som ani raz nenapisala ze klame!
@bounties presne
@traktor takže sa necháme inymi okradat . Dobré. A že nech si ľudia pomáhajú. Toto je fakt svet o ojeboch a prachoch
@kikuska6685 to ani nepatrilo Vam 😀
@traktor UKONČILA? ? ?
@traktor okay, ak aj podla pravidiel nespravila chybu predavajuca, ale nemala by sa zachovat kazda z nas aspon trosku ludsky a tovar prebrat naspat, ked sa kupujucej nepaci? predavajucu to nevyjde vobec nic a kupujuca pride o obe postovne. uz aj tak ju neznackova supravka vysla dost vela.
@bounties PRESNE NIEKTO ZAROBIL A JA BY SOM AJ BEZ SUPRAVY IBA PREROBILA
@kikuska6685 opytaj sa admina aj na to, ci moze takto navysit cenu o 10 eur, daj mu link na tu stranku, som zvedava.
vies, napr. ja som predavala mikinu ktora ma vysla cez 20eur za 3,50. mala som ju na sebe mozno 10-krat, ale nebolo vidno vobec ze bola nosena. takze aky rozdiel dole a ona nahor, tak neviem, ci to je koser....
@kikuska6685 proste, ked sla nahor, lebo predavala nenosenu, tak pre mna je to profesional
no...a uz nech mi prsty odpadnu, ak este sa budem do tejto temy starat 😀
@kikuska6685
@bounties je to riziko predaja cez bazar..pokial predavajuca supravu opisala, riadne ju oznacila, nemusi riesit..neurobila ziadnu chybu.. a k tomu, ze niekto zarobil..nikto vas nenutil kupit, mohli ste hladat inde a kupit lacnejsie,,,vy ste sa rozhodla nakupit prave u tejto predavajucej, neokradla vas a ani nic podobne..len dala inzerat, pridala fotky a vy ste suhlasila, zaplatila..ak sa vam suprava nepaci, tiez ju môzte nahodit do bazarika a predat.. 😅 😉
@bounties Zlata
@bounties nemam uz nervy
@traktor to je ok
@bounties
@kikuska6685 ludsky to nie je v poriadku...ale podla pravidiel MK je v prave predavajuca,aj ked ona vie co robi,kedze si uz dlhsie vsimam veci co predava/pozor,nerobi to vo velkom/,je to tovar objednavany za ucelom dalsieho predaja,napr.bundicka z George/mala tam min,dva ks/kde nakup je 10 libier,tzn.cca 13 e a predava za 22,vela veci uz ma predanych,vsimla som si to este na jar , je to tazko dokazatelne 😒
takze si tak vylepsuje rodinny rozpocet,na com by nic nebolo,ibaze uz potom by mala byt zaradena v Pro,to je moj nazor 🙂
treba si dat pozor,u koho a co nakupujete,a skor nez objednate,prejst vsetky ponuky
@simisi SMUTNE
@simisi LUDSKOSZ UZ ASI VYMRELA...
@traktor ale tuna uz skorsie to bolo riesene, ze ona stadial nakupuje
akoze, hoci kupujuca uz svoje peniaze asi neuvidi (spravila chybu, ked si nevsimla znacku) aj tak pre mna predavajuca nejednala pekne v dvoch veciach:
1,vobec sa nechce bavit o vrateni, hoci by postovne preplatila kupujuca
2, predala neznackovu supravu o desat eur drahsie nez ju kupila (podnikanie bez oznacenia PRO)
je to diskusia a to je moj nazor. som rada, ze sa to nestalo mne 😖
@simisi ano tu bundicku som si tiez vsimla 😉 treba na to asi upozornit admina, ci ako?
@kikuska6685
@nikolca podľa mňa si neurobila žiadnu chybu. Ak je to tak ako hovoríš, že súpravka bola označená pod inou značkou a kupujúca si to nevšimla, nie je to Tvoj problém. Je nenosená, tým, že to nie je originál a trčia tam nitky a šitie nie je v poriadku, ako tvrdí predávajúca, je dosť možné, že tá kvalita nie je taká, aká sa očakávala. Nie je to originál, tak sa nedá čakať, že to bude 100%. Bohužiaľ, nakupujúca si nevšimla značku, potom by sa bola pýtala, či sú tam nejaké takéto nedostatky. Ty za to však nemôžeš a myslím, že nie si povinná peniaze vracať. Ak sa tak rozhodneš, je to len na Tvojej dobrej vôli....
@kikuska6685 mrzí ma, že ste prišla o takú sumu. Pre mamičku s dieťaťom nie je zanedbatelná, ale sama ste sa rozhodla pre kúpu. Každý nákup bez možnosti vyskúšania a obzretia si tovaru je riskantná. Rovnako, ako v tomto prípade. Vy ste však kupujúcu obvinila, že klamala v značke. Zatiaľ ste nedokázala, že to tak bolo. Som zvedavá na rozhodnutie admina....Ak to bude tak, že nikolca neklamala a Vy ste si len to označenie nevšimla, nebudem sa čudovať, ak kompromis nespraví...
@simisi
Ty aké konšpirácie dávaš. 😅 Pokiaľ to sledujem, ty si zverejnila, že predávajúca kupuje veci a predáva ich ďalej omnoho drahšie.
@bounties sa tejto konšpiračnej teórie tak chytila, že jej pomaly začalo unikať, v čom tkvie podstata sporu.
Len by ma zaujímalo, čo chcete nahlásiť adminovi? Že pani občas predáva veci, ktoré neboli použité? A že predáva napr. budničku svojej netere (teda kúpenú pre ňu a nepoužitú, ako uvádza v popise?)? Vám sa nikdy nestalo, že ste mali doma nádherné veci, čo ste kúoili a akosi nestihli dieťaťu ani raz obliecť? Lebo ste sa sekli vo veľkosti, alebo pridlho čakali? Mne áno. 😉
A že pani pravdepodobne na súprave zarobila? Hm, to viete ako? Boli ste pri tom, keď ju kúpila? Že aj viete odkiaľ ju kúpila... Hm.
Myslím si, že veľmi trefne to zhrnula @traktor v jej príspevkoch. Potvrdenie admina o úprave značky, resp. o jej neupravovaní bude iba poslednou bodkou.

@bounties no super 😉 len dodanie tam je 60dni ked sa nemylim 😀