icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

tehula
16. okt 2013

A uz iba dodam, ze prilis vela nepeknych nahod, ze odrazu sa stratili 2zasielky tykajuce sa jednej osoby, aj tu co odoslala, aj tu, co mala obdrzat.
Bud mas @vevuska1990 "vzorovu" pobocku posty, o ktorej treba informovat ustredie, alebo bude problem niekde inde.

sanym
16. okt 2013

@vevuska1990 veď si pôvodne písala, že si ho poslala a následne si ho vyžiadala späť, čo pri obyčajnej zásielke nie je možné, zrazu ho poslal priateľ obyčajne... 😠 To by už bola aká náhoda, aby sa stratili obidva balíčky. Už som písala sny, že môj manžel sa na to zajtra skúsi pozrieť - teda dúfam že sa mu podarí zistiť či ti niečo prišlo a či si niečo poslala.

macamac
16. okt 2013
vevuska1990
16. okt 2013

@macamac s ničim sa neusvedčujem keby som klamala tak neodpisujem a neriagujem na spravy od sny ale asi tu je dakto nechápavý nebudem sa tu natahovat ako 5 ročna píšte si čo chcete ohovárajte si kolkko chcete mám to už na háku nebudem sa rozčulovat koli jednej klamárke čo sa tu hra na anjela a pritom odrbava 🙄 🙄 🙄

tehula
16. okt 2013

@macamac co som zle pochopila?

sny
16. okt 2013

@vevuska1990 ale čo?nová verzia?že ja mám tvoje čižmy?to si sa riadne zamotala....najprv ja som neposlala,potom som ja tá klamárka a neviem čo ešte a potom mám tvoj tovar do daru?tak to nie moja zlatá,zajtra idem na políciu a udám ťa za spreneverenie alebo odcudzenie cudzieho majetku,ktorý už podľa tejto dohody tu napísanej z tvojej IP je platný.papa

macamac
16. okt 2013

@vevuska1990 ty si jednoducho tá 5-ročná tu
nechápeš??
aj teraz odpovedáš vyhýbavo, odpútavaš pozornosť od seba ohováraním vevusky a hádzaním špiny na ňu
pochop, že si sa sama prezradila- veď viac báb ti to tu píše 😅

ty asi nevieš čítať s porozumením 🙄
klamstvá, klamstvá, klamstvá
a potom sa zamotávaš
😝

macamac
16. okt 2013

@tehula prepáč, už som sa aj ja zamotala 😀
a odpovedala ti zle-tak som radšej mázla 😉 🙂

vevuska1990
16. okt 2013

ona klame klame a klame a vy jej to žeriete všetko čo ona napíše ale ja už enmám na to nervy mate sa a pekne si tu ohovarajte lebo nič iné neviete bay

macamac
16. okt 2013

@vevuska1990 nuž krásavica, neujdeš 😀
@sanym ako čítam, je správny človek a chce zistiť pravdu a pomôcť
to sa až potom budeš čudovať, čo všetko sa dá zistiť 😀
keď sa dá a chce 😉

sny
16. okt 2013

@macamac tak chápeš ju?vraj ona mi ich darovala...hahaha 😀 a jej nová verzia?že ich mám teda ja doma,no sila fakt...záhadne sa stratia oba balíky,ani jeden doporučený....a ešte v IP mi najprv píše,že ona nemá navyše peniaze,tak reku chápem,veď bývaš na ubytovni....ona zato vraj nemôže,že nemá kde bývať....a potom,že ona má dosť na to,aby si kúpila,nie ako ja,že ona serie na môj balík...no pochop ju,aspoň sa pobavíme na niečom,keď mám nervy v ťahu 😠

macamac
16. okt 2013

@sny jaaaj, škoda slov- veď vidíš 😖

sny
16. okt 2013

@vevuska1990 no tažko môžem klamať,keď tu máme celú našu konverzáciu...mám pridať aj ostatné?to si oni samy majú právo utvoriť vlastný názor podľa toho,ako to celé medzi nami prebieha...keby som klamala a mala sa čoho báť,tak čuším a ľutujem potichu,že som niekoho neoklamala a neriešila to tu v svoj neprospech,aby ma odhlalili...to ty čušíš a nechceš to riešiť,tak sa spamätaj a vráť čo mi patrí!!!

tehula
16. okt 2013

@vevuska1990 ja by som navrhovala prestat tu so zbytocnym osocovanim. Je iste, ze niekto tu klame, ale to je teraz nepodstatne. Na vyriesenie problemu staci to, ked si priznas, ze z tvojho konania vzniklo riziko, ktore sa zial naplnilo a preto musis znasat za to dosledky.

Pisala som to vyssie. Ked ziadas nieco si poslat ako obycajnu zasielku, odosielatel NIKDY nezodpoveda za stratenu zasielku. Strati ju posta a nikdy nedokaze ani jedna strana, ci bola dorucena, alebo nie!!!!!!!!
Mala si si priplatit par centov navyse za podacie cislo.

SNy ziadala doporucene postovne, no zial ty si tam poslala priatela, o ktorom tu uz padlo, ze bol lenivy vypisovat podaci listok, alebo nevedel, co a ako....to je fuk, ty si v tomto vymennom obchode a nie tvoj priatel, Pohnojilo sa to zial a ty znasas dosledky.
Preto by si mala bud "stiahnuty balicek" Sny odoslat a vyrovnat si ten doplatok, alebo poslat jej sumu za stratenu zasielku na ucet. Do buducna budes vediet, ze na niektorych veciach sa neoplati setrit.

sny
16. okt 2013

@tehula nič si asi zle nepochopila,len toľko,že tu si nikto neplatil z nás za balík,išlo to po dohode.ona chcela obyčajne,tak som jej to zaplatila+pridala 10eur do balíka hodnoty 23eur a ona mala poslať na svoje náklady doporučene,ale ako tu teraz vypisuje,že žial nemá kde bývať,že je na ubytovni,tak teda na ten balík predsa len nemala a predpokladám,že ani čižmy,čo tu mala byť tá výmena jej nepatrili,....

sny
16. okt 2013

@macamac
@tehula do IP som jej poslala číslo účtu,že mi to môže poslať aj na 3x,budem ústretová,ale ona mi nemá prečo platiť,ja som zchybila vraj sama....takže jedine polícia...mám tam známeho,aj keď to nie je trestný čin,nájde sa na ňu iný paragraf,ako na zlodejov...
@tehula ja by som prestala veeeeľmi rada,ver mi,ale slečna to riešiť nechce..a čítala si jej fotoblog?akú polopravdu si tam hádže,ako to jej vyhovuje?no sila a vraj nestrácaj nervy,vŕŕŕŕ

zuzla2
16. okt 2013

baby uz to pochopte...vsetky ste tu "blbe" lebo verite "klamarke" ...a ak sa aj admin prida na stranu "klamarky" tak az to bude gol 😀 😀 😀 😀
zamotava sa tak do tych klamstiev,ze to az boli....a je smutne,ze podla jedneho zleho hodnotenia ide sudit (hlavna vec,ze ona ho ma tiez)...lebo vsak obycajny balicek sa nikdy, ale nikdy nemoze stratit 😀 😀 😀 😀 😀 ha..to potom neviem,ze kde zije....

tehula
16. okt 2013

@sny rozumiem a vzdy sa nad takym "osudom" pozastavim, ze asi ako dobre, ze ten internet je ZADARMO!!!.
Admin si prejde vasu komunikaciu z IP a resume uz asi pozname vsetci.
Pokial niekto tuzi do toho tahat policiu a zbytocne obstrukcie si robit na ubytovni, aj to je riesenie.

sny
16. okt 2013

Pridaj k obľúbeným Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výmenný obchod Dnes o 21:07

fotoportrét

vevuska1990

Príjemcovia: sny

tebe drbe chod sa liečit a daj pokoj jasne mám ta už plne zuby odrbavaj si tu inych nie mna

sny
16. okt 2013

@zuzla2 pozoooor,zhováraš sa s klamárkou 😀 😀 😀

sny
16. okt 2013

@tehula inteligentka sama o sebe....čo o nej viac dodať?tie peniaze z nej vytiahnem,aj keby som ju mala ísť osobne vyzliecť na ulici do naha 😀 😀 😀

zuzla2
16. okt 2013

mimochodom...ak idem posielat balicek doporucene a moj priatel/manzel alebo neviem kto je neznaly v tejto problematike...tak si podam zasielku cez internet...a dotycnemu uz len supnem do ruky balicek s papierikom,kde je cislo...a az potom mozu "mudrovat" pracovnicky na poste...
ale tak co...vyhovarat sa je lepsie,ze ano?! 😖

sny
16. okt 2013

@tehula
@zuzla2
@macamac jej pravda o celej veci z jej fotoblogu,kde narieka a žiada pomoc:

vevuska1990 Aktívny
Páči sa mi to •

Všetko
Albumy (2)
Krátke správy (15)

vevuska1990
Už sa vám stalo že vám pani chcela poslat doporučene no vy ste to chceli obyčajne čakate tyžden a stále vám balík neprišiel? ako ste to riešili lebo dotyčná klame že mi ho poslala a že ja ho mám a klamem ju že som ho nedostala neviem už fakt ako sa mám brániť ja som nikoho neokradla mám dobre hodnotenia len o na mi dneská napísala že som klamarka ine veci pordte mi prosím :(

sny
16. okt 2013

@zuzla2 ale aj na pošte majú rozum a podľa mňa hneď automaticky volia tú drahšiu formu podania,a nie radili,aby poslal obyčajne,jedine,žeby ho chceli sami potiahnúť...no neviem,všade u nás by mu radili iste doporučene,lebo to aj mne vždy vravia,že sa nedá sledovať a tak...

zuzla2
16. okt 2013

@sny 😀 😀 😀 😀
mimochodom...mne chodi vsetky baliceky posielat manzel...a uz som teda toho naposielala dost..aj,ked sa nedalo poslat cez internet...a zaujimave,ze nikdy nic nedoplietol..vzdy poslal vsetko ako mal....

sny
16. okt 2013

@macamac
@zuzla2
@tehula toto som tu našla na nete,asi sa podľa toho budem držať,keď to ona riešiť nechce,lebo ma už z nej hlava bolíííí 😢
, ťažko posúdiť, či išlo o podvod, ako sa ty domnievaš, lebo nevieme posúdiť všetky okolnosti. Ale ak podľa tvojho tvrdenia si utrpela škodu 17 €, mohlo by ísť o tzv. priestupok proti majetku podľa zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch, ktoré prejednávajú Obvodné úrady. Stačí teda namiesto "trestného oznámenia" napísať tzv. oznámenie o priestupku, kde opíšeš, na koho oznámenie podávaš a opíšeš skutkové okolnosti, prípadne pripojíš všetky listinné dôkazy a pošleš to na Obvodný úrad. emoticon

klincek
16. okt 2013

@sny tak uz je vsetko jasne 😉
plny suhlas s prispevkami od tehula a macamac, plus jeden postreh..ak balik podaval priatel a naozaj slo o BALIK /teda zasielka nesla ako list/, tak len tolko, ze o podani balika VZDY existuje doklad, aj ked sa posiela druhou triedou. proste bez podacieho listku sa balik podat neda!!!
a ak sa aj tovar posielal ako list, pricom bol poslany obycajne, hoci ty si chcela doporucene, tak zodpovednost je na vevuske, lebo ona spravila chybu..pekne to tu uz napisala tehula. tak fakt neviem, co treba este riesit, to jej fakt tych 33 eur stoji za tu hanbu?!

sny
16. okt 2013

tak som sa z fotoblogu milej slečny dozvedela,že zbiera vecičky pre chudobné kamošky a sama ďakuje za milodary pre svoju sestru....tak odkiaš takáto berie 56eur na čižmy?-vraj toľko stáli....a ešte sa chce so mnou naťahovať?ja milodary nepotrebujem,len svoje peniaze...alebo tovar,čo mi patrí..

sny
16. okt 2013

@klincek tak vidíš,asi nevychodila školu,keď si to nevie prečítať slečinka....ale najprv sa hrá na chuderu,čo nemá kde bývať a teraz som našla,že zbiera milodary a potom mi píše,že si mám "posrať"celý balík,ona má dve roboty,ona si vie dovoliť kúpiť nové,ona nie je na mňa odkázaná....žial,ja na ňu teraz v tejto situácii som,lebo mne sú prvoradé deti a za 10eur si asi ťažko kúpim nové čižmy...

matulikmamulik
16. okt 2013

CHcem nahlasit sarinka2008 je nespolahliva prebrala peniaze a tovar ziadny nekupujte od nej aj je vas viac ozvyte sa podam to na policii