icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mnariana
16. okt 2013

Ahojte,

nezasielajte tovar Dana Lenghartová, Michal nad žitavou PSČ 941 61 č. d. 118 - neregistrovana - pise z e-mailu j.lenghart@azet.sk

Pisala viac krat, ze zaplatila, tak som to nakoniec poslala a samozrejme, ze nic nezaplatila - takze som jej darovala nenosenu koselu za 15 Eur. Fakt parada. Ak ju poznate, alebo mate viac info, dajte mi prosim vediet,

danielle37
16. okt 2013

pridávam @usmievava zatial mi neprišiel od nej balík na výmenu ale admin už zablokoval u nej všetko hlavne pritom mala pozitívne..... čo už poučená už len v svojom okrese na osobnú donášku 😠

matulikmamulik
16. okt 2013

ze vraj sarinka 2008 je aj henika 777 ziadne pravidla predaju hodnotenia ziadne registrovana 2 tyzdne poyor na nu zlodejku

kvetinqa
17. okt 2013

Ja pridavam, hoci nerada @janulikf . 7.10. som jej poslala peniaze za mikinu, ktorej som sa ale doteraz nedockala. Predavajuca nekomunikuje...

robkooo
17. okt 2013

@sny mala som podobny pripad na svadbe...ked som posielala obycajne a pani tvrdila,ze ziadny balicek nedostala...je pravdou ,ze posta bola trocha pomalsia...ale som podla adresy zisttila na ktoru postu patri...a to bolo v Blave...volala som na postu potom na dorucovatelku...lenze pani uz bola tak netrpezliva ,ze som jej nakoniec poslala naspat peniaze...ale balik sa mi pekne nakoniec vratil....a bolo to obycajne poslane...vsetky balicky posielam obycajne a este a mi nikdy nic nestratilo...takze naozaj len trpezliost a musis si to sama zistit...

robkooo
17. okt 2013

chcela by som sa podelit o skusenost s meri1968@azet.sk - maria benakova (neregistrovaná/ý) adresa je maria benakova.... bezovce340 okr.sobrance 07253...10 teho mi napisala ,ze mi posiela peniaze na ucet a uz caka netrpezlivo na balik...potom mi napisala 11 teho ,ze podala peniaze ...a ked som jej napisala 15 teho ,ze este stale nemam peniaze na ucte tak ma este poriadne zjazdila,ze preco klamem ked mam jej peniaze a neposielam jej balik...a odvtedy mi vypisuje aka som ja klamarka a neposielam jej balik...nie som rasista ale nie je problem zistit na azete kto to je a podla jednania usudit s kym mam tu cest....
meri1968@azet.sk - maria benakova (neregistrovaná/ý) - Včera o 20:41

pani zlata pocuvajte ma dneska som bola v banke a pitala som sa ci uz ste dostali peniaze na ucet ona mi povedala ze uz davno ste mali dostat..... tak ma neklamnte ze ste nedostala....

takze maminky dajte si uz aj pozor na to s kym sa date do reci🙂

usmievava
17. okt 2013

@danielle37 ahoj, neviem prečo tu o mne píšeš nič nemám zablokované, balíček je poslaný, môžem poprosiť vysvetlenie?

sny
17. okt 2013

Ahojte,takže moja milá slečna "klamárka"sa hrá na mŕtveho chrobáka a prestala komunikovať,admin je asi zaneprázdnený niečím dôležitejším,ako riešiť okradnuté mamičky....no neviem teda,koľko ich ešte musí podviesť,aby sa niečo robilo,ale tak nech,idem to vziať do vlastných rúk,nech sa milá slečna ponaučí....

tanyja
17. okt 2013

odo mňa jedna neregistrovaná chcela papučky, ktoré mám grátis, požiadala som ju o zaplatenie poštovného a následne že jej papuče pošlem, tvrdila, že peniaze poslala, samozrejme neposlala a ako som zistila,registráciu má, ale neviem z akého dôvodu registráciu nepoužíva.......zatiaľ hodnotenia nemala a ani nemá

marhulka13
17. okt 2013

@usmievava mas bloknuty bazar, ziadne inzeraty tu od teba nie su

sny
17. okt 2013

@robkooo no krása,čo všetko sa tu nedeje...lenže tu ide asi o iný princíp,slečna už nekomunikuje a máme toho na ňu až moc,čo svedčí proti nej a jej osobe...takže nie som žiadna charita a so slečnou si to vyriešim určite po svojom... 😉

sny
17. okt 2013

@danielle37 no krása,takže sme už zase dve....a tebe ju aspoň stopli,po akej dobe?lebo na mňa admini neak kašlú a hentá si robí zo mňa dobrý deň...paráda,nervy jak šlak 😝

sny
17. okt 2013

@klincek
@zuzla2
@tehula
@macamac
@sanym ahojte kočky,takže moja slečna už so mnou nekomunikuje,čo už...znovu a znovu píšem adminom,no stále žiadna odpoveď.ale počúvajte,na čo prišla @mardenad:
vevuska má vo svojom fotoblogu,že zbiera šatstvo pre neakého chlapčeka,môže byť aj pre dievčatko,lebo im otec zomrel...ale nemá ich adresu,nech posielajú na adresu jej priateľa,lebo ona tam ešte nemá trvalý pobyt...lenže nakoľko je to ubytovňa,trvalý pobyt tam mať ani nemôže,čiže ďalšia lož?a ďalej tam ďakuje jednej mamičke za kabátik pre jej 9-ročnú sestru...takže si tu z toho asi urobila biznis a dáva posielať na svoje konto ako pre charitu kopu šatstva,lebo sa ich pár našlo,čo jej poslali a ktovie,či neaký chlapček existuje,keďže ich neak nepozná a nevie,kde bývajú...no sila,čo poviete???

klincek
17. okt 2013

@sny pozrela som to, je to v komentaroch k prispevku z 10.7.2013. vo mne teda slecna doveru nevzbudzuje. veci po detoch daruvam takmer vsetky, takze uz mam kadejake skusenosti s prijemcami, a jej by som neposlala nic

sny
17. okt 2013

@klincek No tak práve,a ona tu ide mňa prezentovať ako úbožiačku,čo nemá 35eur na čižmy...by som chcela vydieť,ako by som dopadla,keby som jej ich bola vyplatila,no hanba je na jej hlave,keď ona má čisté svedomie,nech,ja ho budem mať tiež 😉 😉 😉

usmievava
17. okt 2013

@danielle37 dakujem velmi pekne za očiernenie, fakt super to poteší, pokiaľ viem balík poslaný 2.triedou ide dva dni a pre upresnenie kopirujem zo sledovania zasielok na www.posta.sk
15.10.2013 08:40 Zásielka podaná na pošte Sobrance, Kpt Nálepku 1, 07301 Sobrance 17.10.2013
08:40 Zásielka prevzatá na doručenie 17.10.2013
14:28 Zásielka doručená adresátovi
Nejaké vyjadrenie?

denae
17. okt 2013

@sny
@sny išlo to na poštu Bratislava 34, Bratislava-Rača, časť Krasňany

denae
17. okt 2013

@sny išlo to na poštu Bratislava 34, Bratislava-Rača, časť Krasňany

sny
17. okt 2013

@denae Ďakujem pekne 🙂

danielle37
17. okt 2013

@usmievava neuveríš ale ešte to nemám nemám dôvod ti klamať..... ešte pôjdem ráno ku švagrinej či náhodou neprebrala balík ona, ja som cely den nebola doma !!!!!

danielle37
17. okt 2013

@usmievava
a tu je re čo som písala ja a dole info admin
Mala mi poslať balík zatal ho nemám ani sa mi neozýva, ako postupovať dalej?
Daniela

Pekný deň!

Informujem ťa, že používateľ usmievava porušuje pravidlá. https://www.modrykonik.sk/blog/usmievava/

Napíš viac, o čo sa jedná:
1. Ak máš s používateľom problém v obchode, opíš ho a vlož link inzerátu, kde prebiehala komunikácia.
2. Ak používateľ uráža alebo provokuje, vlož link na jeho príspevok.
3. Ak máš iný problém, napíš o tom viac.

S pozdravom

denae
17. okt 2013

@sny no a, predpokladám, že aj z tej istej pošty to bolo "posielané" tebe. Tá Hagarova 9 je naozaj ubytovňa Meopty, takže v tom, ale asi jedine v tom, tá dáma neklamala. No ale keďže najmenej jedna z tých dvoch zásielok (tá druhá je asi stále ešte v ubytovni, nezabalená a neposlaná) išla obyčajne, dohľadať sa to nedá, jedine, ak by došlo k nejakému dokazovaniu, tak ostáva jedine svedectvo pracovníčky pri prepážke, ale zas len v prípade, že by teba alebo dotyčnú poznala osobne a mohla podanie balíčka(ov) dosvedčiť. Pošta Bratislava 34 môže urobiť len jedno a to opýtať sa doručovateľa, ktorý ma vo svojom rajóne aj Hagarovu 9, či si nespomína, či doručoval nejaký balíček na konkrétne meno na konkrétnu adresu v konkrétnom čase. Môžeš si vyhľadať na nete kontakt na túto poštu a skúsiť sa informovať.

sny
17. okt 2013

@denae Ďakujem ti veľmi pekne,už sa mi na to jedna mamina pozrela,takže všetko viem,že čo a ako,aj ohľadom balíka,aj priamo z pošty mám info,ostáva už iba vyzvať našu milú slečnu,nech splní svoju častť dohody alebo mi uhradí sumu 33eur na účet,ktorý som jej dala 😉

denae
17. okt 2013

@sny o.k. ...tak to ti držím okrem všetkých palcov aj všetky ostatné prsty... 🙂 a daj potom vedieť... 😉

sny
17. okt 2013

@denae jasné,dám vedieť,no ružovo to nevyzerá....ale pre ňu 😀 😀 😀

bounties
18. okt 2013

@usmievava preco mas zrusene inzeraty?

valika_val
18. okt 2013

@sny ahoj, tak len zo srandy som sa informovala u nas na poste. ze balik/list sa da stiahnut u nas v KE napr. do pol piatej, kym neodide prva trieda. a potom este do siedmej, kym neodidu ostatne veci. v kazdom pripade mas podane cislo a existuje o tom zaznam. za stiahnutie sa platia cca 2€.

rainee
18. okt 2013

Ahojte, v poslednej dobe sa mi par x stalo ze reagujem ako zaujemca na inzerat, pripadne ziadam doplnit rozmery. a predavajuce ani bu ani mu, neodpovedaju (su na MK lebo aktualizuju inzeraty) alebo rovno inzerat zmazu. Myslim ze trosku slusnosti aspon napisat ze" vec je predana alebo nechce sa mi to merat" by bolo vhodne...

sny
18. okt 2013

@rainee tak by si sa čudovala,koľkokrát sa to isté stáva aj mne za posledné mesiace...proste žiadna slušnosť a aj keď mám záujem,žiadna odpoveď a potom ak som aj bola prvý záujemca je to zrazu fuč,zmazané...otras... 😝

rainee
18. okt 2013

@sny jasne moze sa stat ze to predaju cez iny bazar aj ked tu si 1.zaujemca, ale cakala by som aspon napisat ze vec je predana. nie mat inzerat dalsi mesiac v ponuke a akutalizovat ho, fakt otrasne jednanie 😝 zatial mam ale stastie viac na slusne seriozne maminky 🙂