Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@joannas juj,vlečie sa to dva týždne,ja som jej poslala minulý pondelok,ona najprv nestihla,že až vo štvrtok,potom vysvitlo,že až priateľ v piatok,potom,že to stiahla z pošty,lebo jej neprišiel môj balík a nakoniec,že to priateľ poslal obyčajne.ja som sa dožadovala doporučene!!!čiže zodpovednosť nesie ona...
@joannas neviem,nestalo sa mi to ešte,buď prišiel vždy načas alebo potom vôbec....preto som hneď tušila koľká bije a chcela dať poslať doporučene,mala to rešpektovať,predišlo by sa problémom...a ona sama si nechala zaslať obyčajne,nie ja som jej kázala...teraz nechce niesť zodpovednosť...a neexistuje,že sa naraz stratia dva balíky podané v rôzny čas....
@vevuska1990 a čo iné som vám navrhovala ja,ako riešiť to inteligentne...prepáčte,je okolo toho veeeľa otáznikov a váš balík stále nemám.poprosím píšme si tu
ja si nechcem písat tu chcem to riešit iba SVAMI
@vevuska1990 mala si jej poslať ako ona tebe ,alebo čo si fakt podvodnička?
@joannas no veď práve,mám to potvrdené od jednej z mamičiek z jej hodnotenia,že urobili výmenu a mali poslať doporučene,ale slečna aj po priatí zásielky jej tvrdila,že nič neprišlo,ale mamička bola dosť múdra,odložila si podací lístok,zistila že je to prebraté,slečna sa spamätala,poslala jej balíček a boli spokojné obe...neboj,ja zisťujem všetko...a až teraz prichádzam nato,koľko ochotných sa tu nájde na pomoc...
NIE som podvodníčka len si chcem snou písat osobne to vyriešit mne je luto že si pani myslí že som podvodníčka ☹
@vevuska1990 ale ked jej nevady že to budu aj ini čitať tak čo to vady tebe?????len pekne piš tu,
@vevuska1990 kedy si jej poslala?
@vevuska1990 to ale bude treba dokázať,prepáč,ale je tu veľa toho proti tebe vďaka našej konverzácii,čo si popísala...a ja potrebujem rady ako postupovať aj od iných,aj keď mi je to už nič platné,všetko mám nachystané 😉

@vevuska1990 Dobrý večer,týmto vás verejne naposledy vyzývam,aby ste splnila časť svojej dohody ohľadom nášho obchodu.Myslím,že ak ste dospelá a inteligentná žena a máte dosť rozumu,tak si tu nebudete robiť väčšiu hanbu a to,čo medzi nami prebehlo bude dokončené.v opačnom prípade mám už všetky podklady k vášmu udaniu.Ďakujem za skoré vyjadrenie