icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

joannas
18. okt 2013

@sny idem pozrieť

sny
18. okt 2013

@joannas je toho veľa,veď kukni,hotová dilema...

joannas
18. okt 2013

@sny niečo som už čitala ale nie všetko,juj čo ta to napadlo odnej kupovať ved už v tich spavah klame 😀 čižmy neskušala a už bloček vihodila 😀 krabyca sa jej roztrhala 😀 😀 😀 😀 😀

sny
18. okt 2013

@joannas 🙄 🙄 🙄 no mi vrav,sa mi páčili ☹ a výmeny mám rada,vždy som skoro bola spokojná,...toto som riešiť naozaj nepotrebovala a už sa to ukázalo aj na mojom zdravotnom stave.doslova 😢

joannas
18. okt 2013

@sny to ti verim že si naštvana aj smutna ved ako by nie si jej veci poslala aj korunki a nemaš nič ☹

sny
18. okt 2013

@joannas no snaží sa to teraz neak napraviť,mi ponúka rôzne veci,čo mi má poslať,ale iste pochopí každý,že od nej už po tom všetkom nič nechcem len svoje peniaze naspäť...

joannas
18. okt 2013

@sny no hura aspon niečo,nie nič neber nech pošle čo mala alebo eura na učet

sny
18. okt 2013

@joannas dohadujeme sa....sľúbila som jej,že potom jej meno tu očistím a všetko bude zabudnuté...

joannas
18. okt 2013

@sny zobrala si to čo ponuka?

sny
18. okt 2013

@joannas nie,ani náhodou,som jej písala,že nech to pošle na 2x,síce okolkuje,že jej to bude chýbať na nájomnom,nech jej spustím z ceny na 20eur alebo že na 3xpošle,ale to zas ja nechcem,zbytočne by to zase trvalo...

joannas
18. okt 2013

@sny čo by si mala čo očistovať však si nič neurobyla len si pisala ako ti neposlala a tak ,však keby ti poslala tak nič nepišeš,a bolo to aj dobre že si napisala sem lebo inač by sa nerozhibala,a vidiš že klamala že poslala lebo keby naozaj poslala tak by ti ine veci nenukala

joannas
18. okt 2013

@sny tak 10eur spustiť je vela,nie ber všetko naraz lebo pošle ti 1krat splatku a zasa budeš musiť riešiť vipisovať jej a tak aby poslala zvišok

sny
18. okt 2013

@joannas veď práve...práve mi poslala kópiu,že uhradila 10eur 😝 som jej vravela,že na 2x,ale tak zas robí po svojom,no čo už s ňou...aspoň sa to pohlo a budem mať s ňou pokoj a odteraz si dám bacha na to,čo kupujem...

joannas
18. okt 2013

@sny ved ked tinaozaj pošle každy mesiac tak čo už,možno ju to posurilo lebo som jej napisala či je fakt podvodnička 😀

sny
19. okt 2013

@joannas Ďakujem 🙂

joannas
19. okt 2013

@sny začo dakuješ? 😀 😀 😀

vendi77
19. okt 2013

@sny no moja, natrafila si na podvodníčku....☹ z jej komunikácie a hlavne z jej výhovoriek ktorými sa sama prezradila je to jasné myslím každému,kto si to pozorne všetko prečítal...

sny
20. okt 2013

@vendi77 ahoj,jejda,tak aj na teba som tu natrafila?no vieš,ona to už rieši,svojím spôsobom 🙂no čo už,aj to je risk tu nakupovať 🙂

stanislavao
21. okt 2013

Baby, kdes som nasla v bazari knizku za 12e staru a nova ta ista stoji 4,70. davajte si vsetky velky pozor na to, co kupujete v bazari, lebo niektore predavajuce chcu ocividne len okradat neznalych.

ivett1
21. okt 2013

Tak som sa včera ...pobavila 😅 ... napísala mi jedna neregistrovaná, že ..." dobri mam o vase teniski zaujem dakujem"...(gramatiku neriešim) ... tak som odpísala, tak ako vždy...že stačí poslať uvedenú sumu+poštovné (to som rozpísala...) na účet a po pripísaní peniažkov, posielam na adresu, ktorú mi napíše...a večer odpoveď...že „ospravedlnujem sa za dcerku piše a ja o tom neviem“
takže, nabudúce aspoň viem, na koho to "hodím" keď už niečo nebudem chcieť ...😀

ravaszmarcsi
21. okt 2013

Dobry den mamicky! Pozná niekto maminu lubica137???
Kúpila som od nej viac ako tyzden pogumovanú nepouzítú plachtu,vypaltila som jej 8,45 eur,plachta 7+ postovné! Neozve sa mne,písala som jej viac správ,a nic. Som strasne nervozná. Ked je aktívná,tak nie je náhodou tu na modromkoníku??? Hodnotenia nemá ziadné zlé!

garzonka
21. okt 2013

@ravaszmarcsi Ak svieti "aktivna", tak to znamena ze poslednych 14 dni tu bola prihlasena, nie ze je tu momentalne pritomna. Inzeraty ma aktualizovane pred tyzdnom, je mozne ze teraz tu dlhsie nebola, v kazdom pripade jej skusaj stale pisat bud k inzeratu alebo internu postu alebo sa obrat priamo na admina, aby ti overil ci tu bola prihlasena posledne dni, pretoze balicek ti nechodi a ona sa neozyva.

heeedka
21. okt 2013

Ahojte, tak sa s vami podelím o moju prvú negatívnu skúsenosť s nakupovaním na MK. Pani s nickom @lusita1999 som poslala peniaze (40eur!!!) 7.10. a dodnes nič. Podotýkam, že peniaze musela mať hneď na účte, keďže som ich posielala z rovnakej banky ako má ona. Predvčerom mi po niekoľkých výzvach odpísala, že jej peniaze prišli iba minulý týždeň a že mi balíček poslala a že nemôže za meškanie pošty. Keď som požiadala o číslo podacieho lístka, samozrejme, dodnes žiadna odpoveď.
Náhodou som zistila, že v januári tohto roku sa zaregistrovala pod nickom dianka19, prečítala som si hodnotenia a jasné, že posledné dve boli negatívne. Takže milá pani založila nový nick a hurá podvádzame ďalej.
Nechcem jej krivdiť, má aj pozitívne hodnotenia, ale ja žiaľ (zatiaľ) nemám ani peniaze ani tovar. A nejaký šiesty zmysel mi predtým zasvietil kontrolku a radil, aby som si to dala poslať dobierkou, aj keď som to predtým ešte nikdy nespravila a to som tu už zrealizovala hodne obchodov...nepočúvla som.
Nevie niekto poradiť, ako mi môže pomôcť admin?

nelinka0401
22. okt 2013

@heeedka no napíš mu to čo tu a hod mu aj ten druhý nick na prekontrolovanie

sante81
22. okt 2013

zohánam mikinku bez kapucne, uz som reagovala na 3 inzeráty a asi je to fakt náhoda, ale ziadna odpoved, jedna predavajuca neodpisuje uz 3 tyžden, druha ma ignoruje 11 dni a tuto sobotu som narazila na dalsiu peknu, rozumna cena a tiez ticho, inzeráty aktualizované, v podmienkach odpovedám do 24 hod. fakt je problém sem občas nakuknut, však ked chcem niečo predat, tak sa tomu aj venujem, tiez tu nesedím cely den, ale tych 5 min za den si nájdem. 😠

tothoval
22. okt 2013

Aly Niky Told - vie veľmi dobre oklamať ľudí. Ja som si u nej objednala čierne nohavice. Zaplatila som peniaze na účet. Nohavice mi prišli, lenže nie tie, ktoré som si objednala. Chcela som sa s ňou dohodnúť, aby mi poslala naspäť peniaze, a ja jej tie nohavice, kedže ani veľkosť nesadla, ale ona o tom nechcela ani počuť. Radšej mi poslala zákazníkov, ktorí u nej mali o tie nohavice záujem, ale druhá vec, že nohavice, na ktoré hovorila že sú nové sú vlasnte poškodené, nosené a PREROBENÉ! Takže ja takéto škaredé nohavice jej nebudem predávať, veď pre mňa je to trápne. Peniaze nechce vrátiť, blokla ma, takže už ju neviem vôbec kontaktovať. NEODPORÚČAM!!!!

tothoval
22. okt 2013

Aly Niky Told - vie veľmi dobre oklamať ľudí. Ja som si u nej objednala čierne nohavice. Zaplatila som peniaze na účet. Nohavice mi prišli, lenže nie tie, ktoré som si objednala. Chcela som sa s ňou dohodnúť, aby mi poslala naspäť peniaze, a ja jej tie nohavice, kedže ani veľkosť nesadla, ale ona o tom nechcela ani počuť. Radšej mi poslala zákazníkov, ktorí u nej mali o tie nohavice záujem, ale druhá vec, že nohavice, na ktoré hovorila že sú nové sú vlasnte poškodené, nosené a PREROBENÉ! Takže ja takéto škaredé nohavice jej nebudem predávať, veď pre mňa je to trápne. Peniaze mi nevrátila, blokla ma, takže ju neviem ani kontaktovať. NEODPORÚČAM!!!!

bounties
22. okt 2013

@heeedka mozno by mohlo byt v podmienkach registracie uvedenia mena, adresy a cislo uctu. podvodnikov by bolo urcite menej.

stefit
22. okt 2013

@mardenad absolutna pravda...klame az sa hory zelenaju..

stanislavao
23. okt 2013

za 9e v cine objedna hovoriacu macku
http://www.aliexpress.com/item/Plush-and-Stuffe...
a potom za 28e ju na MK predava
https://www.modrykonik.sk/shops/hracky/k1e6/hov...
biznis baby, biznis./