icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

kucminka
23. okt 2013

bože kočky,aj vám to už lezie na nervy,za posledný týždeň sa mi na bazárik ozvalo kopec ľudí ,jedna mi dokonca napísala aj adresu,že si to určite zoberie,ja jak taká koza som to zabalila,odvážila,lebo je to balík 6.5kg,a ona sa už viac neozvala.Lezie mi to už na nervy,všetci len odmerajte,premerajte,ešte toto si prosím a už sa neozvú,mám také nervy na to,to je také tažké napísať-Ďakujem ,nemám už záujem. 😠 😠 😠

ewwe
23. okt 2013

@kucminka balicky bal, az ked mas peniaze na ucte a miery pis uz do zadania inzeratu, nebudu ta otravovat, ked si to precitaju, ale este ti mozu vypisovat aj tak, ci JE to aktualne??? a potom ani obraz ani zvuk 😀 😀 😀

kucminka
23. okt 2013

@ewwe presne tak,napíšu,ešte je to aktuálne a viacej nič,ozaj mi takéto kozy lezú na nervy.ale svedčí to o ich charaktere.Tento balík som zabalila,lebo som ho mala v pivnici,tak som musela poň ísť,aby som ho mohla odvážiť a napísať cenu na poštovné,inak by som ho ani nebalila.achhh..... 😖

nelinka0401
23. okt 2013

@stanislavao no ja som si toto všimla už dávno,nie len hračky ale aj oblečenie tu tak predávajú.prirážku aj o 200% nahodia.

stanislavao
23. okt 2013

@nelinka0401 presne tak. keby si nahodili par e, tak nepoviem, ale 100% prirazka je poriadne vela.

nelinka0401
23. okt 2013

@stanislavao ja už som si odtial aj sama objednala a vyšlo to teda oveľa,oveľa lacnejšie 😉

kuka221
23. okt 2013

Tak mám aj ja jednu skúsenosť, kúpila som si tu na MK zimné čižmy, podľa predávajúcej málo nosené a žiadne poškodenia nemajú. Ma moje veľké prekvapenie, na oboch je teda značne popráskaná podrážka a čižmy podľa mňa nie sú vôbec nositeľné. /foto v mojom albume/.
Predávajúca na moju správu reagovala, že ona čižmy nenosila, ale boli v poriadku. Mám ich poslať naspäť a keď jej príde materská peniaze mi vráti. Materská nabehla ale ja peniaze nemám. Lebo zasa že ona mi nemôže zaplatiť aj poštovné, lebo by jej to veľmi chýbalo. To ale nie je moja vina, že mi poslala poškodené čižmy. Čakám 3 dni na vrátenie celej sumy, potom riešim s adminom.
Predávajúca je @melania116

smejko
24. okt 2013

@risalka prosim o odpoved na moju reklamaciu. Na zaciatku oktobra som si od predavajucej risalka kupila nohavice, pri ktorych bolo napisane, citujem z inzeratu :
Predám športové nohavice veľ.104 zn.cherokee-sú podšité bavlnenou látkov, sú bez poškodení ako nové, oblečené maximálne 4x.Pôvodná cena 12eur. Teraz 7eur.

A teraz co sa stalo - aby ste videli prikladam fotku : na nohavici zrejme mastne flaky. V den dorucenia som bez toho (blba som bola ja) aby som otvorila obalku napisala hodnotenie, ze vsetko ok. BOla som v casovom strese, nemyslela som na to, ze ma niekto moze oklamat .... Dna 14.10. den po obrdzani posty, ked som nohavice vybrala a videla flak, informovala o tom, ze nie som spokojna s tovarom a ze ziadam vratenie tovaru a penazi. Na co mi ona odpisala, ze nechape, co od nej checm, ked som jej napisala do hodnotenia, ze vsetko ok ... na to som ju opatovne slusne vyzvala k dohode, bud k vrateniu tovar u a penazi alebo k zlave z ceny s tym, ze si tovar ponecham a pokusim sa skvrny na vlastne naklady odstranit. Na tuto spravu, zo dna 14.10. uz nereagovala. Vidim, ze predava tovar dalej, maminky jej pisu hodnotenia, ja som bola jedina ktora sa ozvala, ze nie je spokojna... Ok, mozno si nevsimla ... ale ozvat by sa mohla, vsak @risalka ???? Dakujem za odpoved.

bounties
24. okt 2013

@smejko ozvat by sa mala urcite, ale poradim ti-daj si na to jar a daj to prat. uvidis, ze mastna skvrna uplne zmizne 🙂

sante81
24. okt 2013

@smejko pokial je tam len táto mastná skvrna, tak na to stačí dat trochu vanisu a hodit do prácky.

bounties
24. okt 2013

@sante81 vanish by som kvoli tomu nekupovala, volakedy som spravila hlupost, ze som za to dala peniaze a nepustili ziadne skvrny s tym-na mastne som neskusala, lebo ja uz mam odskusanu nasu jar.
neda mi nespomenut este jednu skusenost: ked som robila v UK, tak som dala na mastnotu tiez take co tam oni maju na umyvanie riadu. a zostal mi len biely flak potom, asi obsahoval bielidlo, alebo savo alebo neviem. cize len a jedine jar na mastne skvrny odporucam 🙂 🙂 🙂

sante81
24. okt 2013

@bounties mne vanish zabral uplne na všetko, vrátane tych mastnych skvrn, a aj na koberec, myslím ze by v kazdej domácnosti nemal chybat, ak nie tato značka tak niečo podobné. 100 ludí 100 chutí,

bounties
24. okt 2013

@sante81 ved jasne, mozno niekomu vyhovuje, ale ja nepoznam nikoho, komu by zaberal a kupoval by to pravidelne. ked viem, od coho je skvrna, tak vyhladam aj na nete, ako sa toho zbavit. inac, vanish mi vtedy nezabral uplne na nic, sorry za nazor, pre mna to boli vyhodene peniaze.

evka32
24. okt 2013

😖 😖 😖 😖 Tak toto mi prislo od predavajucej @kittylea..doteraz na moje vyzvy nereaguje a pritom si aktualizuje ,kazdy den fotky..suma za 3ks bola -6,50eur +4 eur postovne..predavajuca s avobec o tom ani nezmienila.. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 poprosim o vyjadrenie @kittylea

smejko
24. okt 2013

@bounties napisala mi len ze nechape, ze ked som raz napisla ze ok, ze preco sa teraz stazujem ... ano, beiriem, je to moja chyba, nemala som jej pisat, kym som to neotvorila ... Preco by som to mala prat ? Nestalo to malo penazi, 8€ s postovnym je dost na to, aby tovar prisiel v bezchybnom stave ..

smejko
24. okt 2013

@sante81 dakujem za radu, ale kupovala som neposkodeny tovar, preco by som ho mala ja davat do stavu, v akom mal prist ?

bounties
24. okt 2013

@smejko no ano, to mas pravdu, ze mal prist v poriadku, ale pokial sa ti tovar inac paci a s kupujucou sa nebudes vediet dohodnut, tak to preper v tej jari a bude pokoj 🙂

bounties
24. okt 2013

@evka32 to si robis dufam srandu 😒

smejko
24. okt 2013

Dievčatá, predávajúca @risalka uvádza, že si nie je vedomá toho, že na oblečení bola škvrna. Ja som si to na tej fotke tiež nevšimla, ale dnes som si to lepšie kukla a škvrna tam bola .... vidite ju aj vy ?

bounties
24. okt 2013

@evka32 s tebou ma dve negativne hodnotenia a tri hodnotenia, v ktorych je uvedene, ze prisiel chybny tovar. takze pred tebou uz styri kupujuce nemali dobru skusenost...preco si od nej teda kupovala, nechapem ☹

evka32
24. okt 2013

@bounties no vidis ,som doverovala a takto to dopadlo..bohuzial.. 😢

bounties
24. okt 2013

@evka32 tak toto je fakt sila. to patrilo davno o smeti, neuveritelne! kontaktovala si admina?

evka32
24. okt 2013

@bounties tak to ano..a ani nereaguje

nice202
24. okt 2013

@smejko prepac, ale ja na fotke nevidim ziadnu skvrnu. kde konkretne?

smejko
24. okt 2013

@nice202 lava nohavica, ked si fotku rozliknes, tak zhruba v strede obrazovky, je totozna ako ta, co som odfotila ja tu : http://static0.asmira.com/photo/48/4548/forum/3...

nice202
24. okt 2013

@smejko aha, uz vidim. je tam

monulicka
24. okt 2013

Zienky, dlho som tu nebola, tak si idem po radu....tento tyzden pani odo mna kupila supravu....prilis sme ju neponosili, aj tak som ju predavala skoro o 50% nizse oproti PC...dnes mi pani pise, ze je sklamana, bo ze gate su obnosene a vyprate, pritom sme ich mali oblecene a aj prane boli asi 2x...boli kupovane nove,,,tak chce supravku vratit....co teraz? Mam to akceptovat, kedze s jej tvrdenim co sa tyka stavu nohavic nesuhlasim? Zaplatila mi nizsie postovne, ako som ziadala s tym, ze potom mala doplatit rozdiel (kedze potovne bolo vyssie), nemozem si pomoct, ale mam taky pocit, ako keby si teraz nasla dovod preco ten rozdiel nezaplatit resp.ziskat este zlavu na celu supravu... 😔 takato situacia sa mi este nestala, vzdy si stojim za tym, aby stav veci zodpovedal popisu, takze z jej popisu ze vysedive a vyprate som nemilo prekvapena... 😒

matik1
24. okt 2013

@evka32 to čo je??? takto to prišlo? to akože načo má slúžiť? Vidím dobre?

evka32
24. okt 2013

@matik1 ma to slizit na hracky,to su boxy..ale nepouzitelneee.. 😢

kuka221
25. okt 2013

@melania116, dobrý deň, peniažky prišli ale o 1 eur menej