icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

macamac
8. nov 2013

@sny a nezabudni hrať mŕtveho chrobáka 🙄
veď obchod uzavretý a basta 😖
a spíš kľudne 😝
tak čo riešiť 😅 🙄

traktor
8. nov 2013

@macamac a smutne, ze si to este lajkne.. 😕 😠

macamac
8. nov 2013

@traktor ved pozerám 😝

sanym
8. nov 2013

@sny no teda 😕 😠 Minule som ti pomáhala, ale toto ma fakt dorazilo. ☹ Možno nakoniec neexistuje ani sestra, ani teta... Dnes už človek nemôže veriť fakt nikomu.

sanym
8. nov 2013

@sny som rada, že sa ti môj príspevok páči. Myslím, že tentoraz si môj manžel dá tú námahu a cinkne na vašu poštu a zistí, kto prevzal balík. Som si takmer istá, že starká to nebude. 😝

zuzla2
8. nov 2013

clovek bez chrbtovej kosti...este aj prispevky bude lajkovat.... 🙄

ale ide robit na postu, tak uz sa jej naisto stracat baliky nebudu...alebo????

nikolca
Odpoveď bola odstránená
bencur
8. nov 2013

Ja som mala nasledujuce skusenosti so slecnou SNY.
Objednala u mna supravu najprv sme sa dohodli,ze postovne budeme platit obaja aby vyslo co najlacnejsie.Potom som spravila chybu,ze nezbadala som ze ona este raz pisala ze potrebuje doporucene poslat/vtedy som mala viac zasielok naraz poslat a ponahlala som na postu a preto som nevsimla./Tak poslala som ako VZDY obycajne s 1.trd- este s tym nemala ziadny problem, ze by zasielku nedostali.O par dni pani pisala ze nedostala balik,a chcela naspat peniaze.ja som neposlala naspat peniaze,lebo nebola som ista ci nema naozaj ten balik a nevyuzila tu chybu co som spravila./aj kvoli tomu,ze som zysitla ze uz mala viac takyto problem ze vraj nedostala obyc.zasielky/.Ja som chybu priznala a navrhovala som ,aby ona vybrala namiesto supravy nieco ine za taku hodnotu.Ona to ziadnom pripade nechcela /lebo nechce namiesto noveho tovaru pouzivany tovar/,ale ja som navrhovala tiez nenoseny tovar co bola aj ta suprava co kupila.Aj nadalej chcela len peniaze.Potom uz vyhrazala,ze bude to vyriesit po svojom.Dala negativne hodnotenie a poslala vyzvu na vratenie peniaze.Ale teraz na tejto stranke citam,ze aj iny mali taketo skusenosti.A takto som pevne ista,ze tie "nedorucene zasielky" ona ma doma.

bounties
8. nov 2013

baby, vy si uvedomujete, ze ten problem co mala s @vevuska1990 a my sme tu vsetky pritakavali-ze to mohlo byt aj inac?!? obabrala nas vsetkych 😒

skriatocek
8. nov 2013

@patricia1992 aj odomna pytala kompletik na 3-6 mesiacov, ked som jej napisala ze prepacte potrebujem aj ja peniazky ale ked chce nech mi necha adresu v IP a poslem jej nieco pre nu a pre deti ked budem mat a popytam sa este kamaratiek , tak ona nato ze ona mala zaujem iba o toto!!! podla mna je to obycajna klamarka, neverila by som jej ani nos medzi ocami. ludia ktorí su v nudzi prijmu kazdu pomonc a nevyberJU SI!!! mamicky ktore jej nieco dali zadarmo lutujem uprimne

cherry1981
8. nov 2013

@sny Fuj takto klamat a zavadzat ludi by som sa hanbila co len zapnut MK , ze Ti hanba nieje 😠 😠 😠

vevuska1990
8. nov 2013

@zuzla2 tak a vidite ja som snou mala tiež problem ešte sa mi vyhrážala že ma pojde udat že som jej neposlala balík čo som poslala ona tvrdila že mi poslala do dnešného dna nevidím balík ešte ku tomu som jej ja krava poslala 10€ na učet a ešte píta dalšich 20€ tak teraz ako veru pochybujem že jej ich poslem ked mam potvrdené že klame a že mala zablokovany učet a somnou sa tu všetky hadali že ja som klamarka ano pochybila som tym že som balík dala poslat priatelovi a ten to poslal obyčajne ale priznala som si chybu no prečo mam nekomu posielat ešte 20€ ked vydim že to bolo klamstvo a balík skotočne nebol poslani ako by ste to riešili baby poradte 😖

vevuska1990
8. nov 2013

@bounties no vidite to teraz že ste mi krivdili :(

cherry1981
8. nov 2013

@vevuska1990 nic by som jej neposlala nech je vina na neviem ktorej strane z Vas, ja by som jej nic neposlala, kde mam zaruku , ze jej balicek ozaj neprisiel? Pravdepodobne co citam, vsetky balicky jej prisli a ona este pytala aj peniaze. No to je otras 😠 😠

vevuska1990
8. nov 2013

ja som pochybila iab tým že som to dala do ruk priatelovi prišla som o dráhe čižmy :( bola som hlúpa ☹

vevuska1990
8. nov 2013

@cherry1981 ale je to fakt zaujímave že sa záhadne jej neprišli balíky a stále do okola tá ista pesnička je mi to už na smiech :D ako niekto môže takto klamat a ešte aj žobrat potom peniaze a vyhrážat sa že vás uda ak jen okamžite nepošlete peniaze je to choré

macamac
8. nov 2013

@vevuska1990 takže
keďže aj ja som bola zapletená do vašeho probléme a verila som SNY, tentoraz - aj keď jej možno budem krivdiť - musím priznať, že už jej neverím, takže pravdu viete vy dve, ALE:

už jej NEPOSIELAJ žiadne peniaze!!!!!

nech je pravda kde chce, ak by aj bola na jej strane, tak nech aspoň pekne pocíti, ako to je, keď jej niekto nechce poslať peniaze 🙄
tak, ako ona teraz nechce vrátiť panej na dôchodku

a fakt by bol neskutočný hyenizmus z jej strany, ak by tvoj balík mala doma a ešte +10eur 😠

no...ale každému sa raz raz všetko vráti
a ZLÉ veru aj stonásobne 😝

vevuska1990
8. nov 2013

@macamac keby som jej balík neposala tak by som to mala na haku ako sa povie no poslala som preto som sa snažila očistit si meno čo mi ona pošpinila :( no každopadne som sa pekne nechala oklamať už mám ponaučenie aká som mlada taka som sprosta :( preto už od vtedy obyčajne neposielam už nič všetko doporučene

katarina111
8. nov 2013

Babulky, dnes moja mama zisťovala kto presne prebral balíček...a čuduj sa svete...žiadna teta, ani starká, ale samostná SNY. Dnes to mame potvrdila pošta v Šahách...akože fakt nechápem načo tu predáva 😠 😠 a potom aj vedome klame...

sny
8. nov 2013

Dobrý večer mamičky,nemamičky...
Na vašu radosť tu reagujem naozaj naposledy,nakoľko nemám čas pri deťoch iba trčať tu a odpovedať na vaše krásne ódy na moju adresu.tak po poriadku...
Ja sama som zverejnila komunikáciu medzi mnou a kupujúcou-neregistrovanou.keby som bola špina,nič som nemusela dať a tvrdiť,že ide o omyl.pani katarína nemala odkiaľ mať konverzáciu.Išlo to z mojej hlavy,lebo situáciu som riešiť chcela,aj keď sa to druhej strane zdalo nelogické,že kabát si môžu predať ďalej samy-moc pohodlné.Nespáchala som trestný čin,tovar som poslala v novom stave,odoslaný bol,nepripravila som nikoho o nič.riziko nákupu cez internet číha na všetky strany.
Je pravda,že ste mi tu v minulosti viaceré pomohli,za čo som bola vďačná,ale vyťahovať staré veci?čo koho do toho,že mi neprišli neaké obyčajné balíky..na to je tu aj téma,že sa balíky z pošty strácajú,stratil sa mi aj doporučený balík a všetky balíky,ktoré mi neprišli,boli poslané na moju zodpovednosť obyčajne,preto som ich nikdy ani neriešila.riešila som tu posledné dva prípady,kedy mi tovar naozaj neprišiel,keď som si zaplatila a keď som sa nechala oklamať pri výmene.žiadne iné som tu nespomenula.takže tieto veci vás trápiť nemusia,iste sa to stalo nie jednej z vás-pozrite si tému o pošte.
ďalej k tomu,že vyťahujete,že som mala viacej nickov.ako vidíte,stále som tu bola,aj som,žiadne zlé hodnotenia som nemala a celá situácia okolo toho sa za pomoci adminov vyriešila,moja nevina sa dokázala a všetky,ktoré boli neak poškodené sa dočkali môjho ospravedlnenia.nikoho som nikdy vedome nepodviedla alebo neobrala o peniaze.kľudne sa kontaktujte o mojej nevine s adminom.
Ďalej k pani @bencur,ktorá mi akože poslala balík.ona je jediná(okrem tej výmeny),ktorá mi z vlastnej nezodpovednosti neposlala tovar tak ako sme sa dohodli.a to ja nemám také isté právo na vrátenie peňazí???to ona môže podvádzať,pripraviť ma o tovar aj peniaze a ospravedlňovať sa tým,že si to "náhodou nevšimla"?každý raz v živote spraví chybu,ale ona je tak isto zodpovedná a keby mi balík od nej prišiel ako aj od ostatných mamičiek,čo ich nebolo málo,tak som spokojná a poďakujem sa.Kľudne dávajte takýmto navrch a háďžte všetku špinu na mňa,nech sa to tu takýmito len hemží a aj sami to potom pocítite.A prečo by som od nej brala tovar,čo nám nepasuje,veľkostne nesedí alebo obnosený,keď som mala zaplatený nový?
Ďalej k slečne @vevuska...tam sa podvod pri obchode dokázal,reagoval na to aj admin a neriešil ju len z dôvodu,že som ho upozornila,že slečna si vinu priznala a chce chybu napraviť.nakoľko vtedy ste boli iného názoru a vina sa jej dokázala to teraz beriem,že sa mi chcete iba pomstiť,ale neva,slečne s tým nepomôžete,lebo admina poprosím o znovu prešetrenie situácie pri podvode pri výmene.A ona môže tvrdiť,že nemá môj tovar,čo popísala bludy a sama sa prezradila.,.,ok,môžme to riešiť ďalej,ja sa tak isto nedám.Situáciu vo svoj prospech je ľahké využiť.a keď máte čisté svedomie,prečo sa bojíte zodpovedať pred súdom a bojovať o svoju pravdu?kde je vaše svedomie?
Veľmi ma mrzí jediná vec,že ste tu všetko žienky,čo ma nepoznáte,do každého sa tu obúvate,keď je neaká príležitosť,ale či sa snažíte naozaj pomôcť a druhú stranu pošpiniť-fakt neviem a nechápem.čo z toho máte?Hľadajte si tu také,čo podvodníčkami naozaj sú,ja si nenechám pošpiniť moje meno kvôli chybe,ktorá nastala a je riešiteľná.Skúste sa chvíľu zamyslieť,či ste všetky také dokonalé a súce na to,aby ste niekoho súdili.Alebo to tu všetko ide podľa sympatií?Nie som konfliktný typ,nemám rada takéto naťahovačky,keď sa jedná o mňa a moju rodinu a niektoré to už naozaj preháňate.
Svoje práva a povinnosti poznám,nemám problém sa zodpovedať pred súdom,ale ozaj nie pred vami...kľudne ma rozoberajte,aspoň viem,že žijem a som pre vás niečím zaujímavá...veď každá búrka raz prehrmí,situácia ustane,vy si nájdete novú obeť na rozoberanie a ja si tu budem zase pohodlne nakupovať a zbierať iba spokojné zákazníčky.
Mrzí ma,ak som niekomu ukrivdila,ublížila alebo sa dotkla,som tiež len človek čo občas robí chyby,ale svoje dôvody na to mám,tak vás upozorňujem,že len tak svoje meno špiniť nenechám.nechajte to teda na adminov a keď je niekto,koho som NAOZAJ podviedla neakým spôsobom,nech sa kľudne hlási.
Prajem vám príjemný večer,ktorý budem radšej tráviť so svojimi deťmi ako takýmto imaginárnym svetom,kde je každý statočný a do očí by nikto ani necekol.Pritom adresu máte,kľudne vás privítam,som radšej diskusii zoči voči 🙂
Ešte raz pekný večer a dovidenia.

matik1
8. nov 2013

@vevuska1990 ani ja by som jej už nič neposlala. Vtedy som sa do Vášho problému veľmi nemiešala, práve preto, že o sny ako o predávajúcej aj ako o kupujúcej mám od istého času pochybnosti. Ale teraz je namieste otázka, či naozaj Tvoj balík nedostala.

katarina111
8. nov 2013

@sny keď si taká super žena prečo si si vymyslela tetu? Veľmi rada by som ešte na podnet viacerých sem pridala tvoju komunikáciu so mnou...

macamac
8. nov 2013

@sny zase si nenapísala nič k veci
len si odvádzala pozornosť a písala všeobecne o veciach, ktoré nikoho nezaujímajú
a o tej podstatnej - že si KLAMALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s tou tetou, tvoja adresa, ty si prebrala tovar- o tom ani slovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takže tvoj dlhý príspevok bol riaaaaaaaaaadne odveci a nič nerieši

takže:
prečo si KLAMALA?????????????????????????????????
a vymýšľala si o nejakej tete, chorobách,...

keď balíček si prebrala ty?????

noooooooo?????
máš svedomie odpovedať???

a my ťa súdiť nemôžeme a ty môžeš súdiť koho chceš????

sa zamysli nad sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙄

macamac
8. nov 2013

@sny a času máš dosť, tak nehraj na city, že nemáš čas a nesedíš tu

lajkovala si všetky príspevky, hneď, ako boli napísané

tak zase NEKLAM!!!!!! 😝

macamac
8. nov 2013

@katarina111 a dúfam,že sa nedáte ani vy!!!
aj iní vedia bojovať za svoje práva, nielen ty @sny 😉
vieš? 😉 🙂

lenocka123
8. nov 2013

ja by som jej spravy poslala vsetkym jej znamym na fb,az by od hanby zozelenela 😀

dadka232
8. nov 2013

@sny ja nezvyknem reagovať na príspevky, ale tentoraz mi nedalo. Jednoznačne nemáš pravdu a ešte aj zavádzaš a klameš!!! Hádam ani sama neveríš tomu, čo si tu popísala, celý ten tvoj posledný príspevok je na smiech, ved len odvádzaš pozornosť od skutočnej veci a to je tá, že prečo si si vymyslela imaginárnu tetu, ked sama si prebrala ten balík a peniaze prišli na tvoj účet? Teraz odpovedz!!! To čo si ty za človeka, že za účelom vlastného obohatenia sa neváhaš vymyslieť si chorobu v rodine a ešte aj onkologickú? Zapamätaj si, čo dáš, to dostaneš, božie mlyny melú pomaly, ale isto, o tom som sa už velakrát presvedčila, takže nepochybujem, že aj na teba raz príde, to si môžeš byť istá. Potom si spomen na@katarina111, lebo ona je tentoraz jednoznačne v práve!!!!!!!!!

matik1
8. nov 2013

@katarina111 skopíruj to, čo Ti písala do IP. Nech baby vidia...

vevuska1990
8. nov 2013

píš si čo chceš už vedia že klameš a podvádzaš mna si tu nazývala klamárkou a podvodníčkou a teraz vyšla pravda na povrch že jedine kto klame si tu ty

katarina111
8. nov 2013

Dnes mi poslala o 11:38 toto:
takže milá pani....nakoľko sa veci pohli až nepekným smerom vás chcem upozorniť na pár vecí:
volala som s právnikom,nedopustila som sa žiadneho trestného činu,ani ničoho iného,takže ma nezastrašíte...
ďalej som obchod neuzavrela s vami a nemám dôvod s vami tieto veci riešiť...čiže odteraz budem komunikovať iba cez mail s vašou mamou,ale nie s vami...
ďalej ste porušila niekoľko zákonov,hlavne práv týkajúcich sa zákona o ochrane osobných údajov,čo určite nenechám bez povšimnutia.ďalej sú tam aj iné veci,napr.verejné ponižovanie a urážka na cti.dávam vám na zreteľ,že tieto veci budem riešiť,ale tým ublížite iba svojej mame,nakoľko mám len jej údaje.
nemyslite si,že takýmto spôsobom zo mňa tie peniaze vymôžete,to teda nie.poznám svoje práva a tie vaše môžu odznievať iba tu,ale ak na vás podám trestné oznámenie tak uvidíme,kto bude v práve.Nech sa páči,rozoberajte si ma,hláste ma adminovi,ale ten bude vedieť,že som vec riešiť chcela a mrtvého chrobáka som nehrala.ak ma blokne,predávať môžem aj inde...ja nie som odkázaná na peniaze vašej mami,ale moje dôvody už nebudem rozoberať,že prečo som od obchodu ustúpila a prečo som konala,ako som konala.a čo píšem je tiež len moja a moja vec!obúvate sa do nesprávnej osoby.tie peniaze,čo by som vám mala akože vrátiť radšej vrazím do právnika a svoju nevinu si presadím,ak to chcete.
toto je moje posledné stanovisko,čo sa týka vás.ďalej komunikujem len s adminom a vašou mamou,ak sa mi ohlási na mail.a radím vám vymazať moje osobné údaje,ktoré som si už preskenovala ako dôkaz,inak to bude mať následky len pre vás.
ďakujem za váš drahocenný čas(ja ho navyše nemám,radšej sa venujem deťom) a prajem všetko dobré.Ďakujem za pochopenie