Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@slniecnica alebo skus pozriet na tejto listine neregistrovanych ci tam nezbadas jej meno.. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bazar-pozitivne-hodnotenia-spolahlivych-neregistrovanych/
nie tam jej mailová adresa ani ani jej normálna adresa...ja neviem,čo mám robiť...
@slniecnica tak sa s nou dohodni na tom, ze ti peniazky da dopredu na ucet, resp. 50% dopredu ako zalohu na ucet a zvysnych na dobierku 🙂 mozno to za pokus stoji 😉
ja som ešte nikdy nič neposielala,a ked balík poistím...vo veľkej sume...na dobierku...prídu mi peniaze za balík?
@slniecnica aj ked bude balik poisteny a ona ho nepreberie, tak zaplatis aj za spatne dorucenie, cize by si bola stratova na postovnom + spatnom postovnom. Preto je dobierka riziko, ze namiesto zarobenia mozes prerobit.
Poistenie je dobre len na to, ze pri pripadnej strate ti posta zaplati sumu, na ktoru bol balik poisteny.
@slniecnica ja by som na dobirku neposielala naozaj🙂ak ma kupujuca vazny zaujem tak jejnebude robit problem zaplatit ti na ucet..ja som uz predavala aj kocik za 190eur a tiez mi pani poslala peniazky na ucet...mne osobne sa vratila dobierka uz 5x a bola som natom naozaj dost stratova,pricom som musela zaplatit vzdy dvojite postovne☹dobierku neodporucam☹a tu pani ani nepoznam☹mne zase pisala jedna ze chce kupit vsetko moje striebro,ze mi posle i mailom papier ze poslala eura a ze ci potom jej to poslem☹no ja som trvala na tom ze pockam kym mi nabehnu eura na ucet a potom jej poslem balik....potom sa uz len vykrucala a nakoniec sa neozvala☹chcela ma jednoducho obtiahnu t o striebro a znackove trycka☹fuuuj hnus...hnet vam aj napisem meno
dnes som jej písala,a povedala že balíky pošlem na 1O krát...zajtra posielam jednu,ak prídu peniaze potom pošlem druhú...atd.lebo všetko oblečenie čo chce 243 eur.najprv pošlem veci okolo domu...a tak nové...!...jjjoojjj pajinka,to je svinstvo čo robia ľudia!!!..dobre,mapíš mi mená ak si pamätáš ktorí ťa podviedli... ☹
@slniecnica moja kukni si ciernu lstinu tam najdes vsetky nespolahlive nakupujuce 🙂
@slniecnica inak myslim si ze v tom bude nejake klamstvo☹ale takto ako pises by somto tiez asi nerobila☹cakaj na platbu a ak ti posle peniaze posli jej to naras🙂pitala si udaje k platbe?
aké údaje adresu..? áno adresu mám,aj tel.číslo...aj som ju dala preveriť na polícii..nemá žiaden záznam...
nie na dobierku,lebo kupovala veci cez bazár,poslala na učet peniaze a tovar jej neprišiel...no uvidíme po prvom balíku... 😉
@slniecnica aj tak sa moze stat, ze prvy balik prevezme a dalsie nie .... Ja som asi prilis podozrievava 🤐
Mozno by riesenim bolo, keby ti poslala na ucet sumu rovnajucu sa dvom postovnym a zvysnu sumu by vyplatila na dobierku pri prevzati baliku. Tak by si mala aspon istotu, ze ked balik neprevezme, tak nebudes stratova na postovnom a ju to bude motivovat balik prevziat, kedze v tom uz bude mat peniaze
@slniecnica Keby to naozaj tak bolo, že vezme skoro všetky veci, tak to by si mala super. 😉 😉 Daj šancu, netreba hneď všetkých podozrievať. I keď je to teda prinajmenšom čudné, tak obrovská objednávka. 😕 😕 Daj info, či prebrala.
@domeenika sorry,nezastavam sa ani jednej,ale ak niečo predavaš,maš tu v pouke na mk mala by si vedieť kde to doma skladuješ 😒
alebo si tej kočke mohla aspoň napisať,sorry neviem ju najsť 😒
mna by to tiež trošičku naštvalo 😅 nedala by som preto hodnotko ani by som to tu nepisala,ale 😒
su tu matky ktore maju v bazariku aj 700 inzeratov a nieje problem 😒
PIšEM TU LEBO DO čIERNEJ LISTINY SA DAVAJU LEN NICKY 😉
@slniecnica no takto ta sa neregistrovane,vyhovaraju bezne.len aby nemuseli platit do predu....je to vela penazi🙂tak ak risknes tak mozno to vide🙂prajem ti to🙂len si daj velky pozor🙂lebo velky balik na dobierku stoji aj velke postovne a ak sa ti vrati neprebraty spet zaplatis dvojnasobok,ktory uz ti nik nevrati☹ale prajem veela stastia🙂napis potom ako to dopadlo🙂
@domeenika pisem tiez sem,lebo tu sa komunikuje o predavajucich... 😉 po takej dobe uz naozaj nemam zaujem o vasu stratenu ciapku,bola som nutena za taku dobu najist si ciapku od inej a spolahlivejsej predavajucej....vy ste naozaj nepochopili o co vlastne ide ?Nejde vobec o ciapku ,ale o vas celkovy pristup ,ze vymazete inzerat a nemali ste ani tolko slusnosti ma kontaktovat?Ked som vam napisala negativne hodnotenie to uz ste ma vedeli kontaktovat?a preco som vam dala negativne hodnotenie?ked nikdo nebude davat predavajucim negativne hodnotenia,tak sa nikdo nedozvie, ze predavajuca nie je az taka doveryhodna....
@pajinka23 dakujem pekne...celý balík vecí jej nepošlem..najprv pošlem staré veci okolo domu....a tak uvdím,zajtra posielam prvý balík za 35 eur,a ked preberie tak dobre,ked nie nepošelm jej už nič a hotovo...🙂balíky budem posielať ak bude preberať aj na 10 krát..nie naraz všetky veci v hodnote 243 eur.
@slniecnica tak daj teda vediet ako dopadne ta balikova telenovela 🙂 🙂 🙂 drzim ti palce nech ti to vyjde a nech ta kupujuca neoklame 😀
dakujem pekne...zajzra posielam...hned budem písať ak mi prídu peniaze...alebo balím späť... 😀
smreko3 mne je jedno o com Vam ide.. preboha bavime sa o ciapke v hodnote 3 eur!!! kurnik normalne ma uz stvete.. nech sa prihlasi hocikto ja mu ju dam.. niesom nejaka chudera, co tu bude zaraba na detskych veciach.. vzdy dam viac ako treba.. to opakujem... vzdy! podla mna nemate co robit... ja ked som bola na materskej, tak som aspon viedla duchaplnejsie obchody a nie vpisovala mamickam, co boli momentalne v praci a faaaakt este posledny krat sa mozem ospravedlnit, ze nemam cas hladat tu ciapku.. ja som tu ciapocku dneska nasla!!! darujem ju mamicke, ktor bude za nu vdacna.. vratane posty

@slniecnica skus sem napisat jej meno a adresu a mozno ju niekdo bude poznat a da blizsie info,len v ziadnom pripade nedavaj na dobierku ...