Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
VY SA HRATE NA OBET A MATE AJ PENIAZE A MOZNO AJ TOVAR JA SKADIAL MAM VEDIET KDE JE KED MI NEPRISIEL PENIAZE SOM POSLALA HNED A ESTE VY SA TU HRATE NA OBET JE TO UBOHE JAA NA TOM NIESOM FINANACNE ZLE A 5EUR SOM VYDELA AU SA TU NEBUDEM ROZPISOVAT LEBO STE TRAPNA CHCELA SOM SVOJE PENIAZE KEDZE NEMAM TOVAR AA TO VY STE SPROSTO NAPISALA JA SOM VAM NAPISALA ZE AK DO ZAJTRA MI NEDOJDE TAK ZIADAM PENIAZE A VY STE SA ZACALA VYHRAZAT TAK SA NEHRAJTE TU NAA CHUDERU HODNOTENIE SI DAJTE JA MAM CESTNE A CISTE SVEDOMIE NEMAMA ANI PENIAZE A ANI TOVAR DAKUJEM
@luciahamzova je mi luto, ale ak si chcela poslat balicek obycajne, zodpovednost je na tvojej strane a predavajuca ti nema preco poslat naspat peniaze. Vzdy je lepsie priplatit si za doporucenu zasielku
@luciahamzova žiaľ ak si niekto vyžiada poslať zásielku obyčajne, je to na jeho riziko s tým, že pošta nie je 100%spoľahlivá.
@vefi89 ANO ALE JA SOM PANI NAPISALA ZE AK DO NZAJTRA MI NEPRIDU TAK BUDEM ZIADAT PENIAZE A ONA TU NORMALNE ROBI KOMBOJKU NECH SA JEJ DARI UZ MA TO NEZAUJIMA A AK NAHODOU MI TO DOJDE TAK JEJ TO POSLEM NASPET ABI BOLA STASTNA A MALA ZAROBENE HRA SA NA OBET A OBETOU SOM JA DAKUJEM
@luciahamzova tu nejde o to, kedy zásielka príde, a či vôbec. toto bolo na tvoje riziko, že si chcela obyčajne poslať, t.z., že nemusí doraziť vôbec, ak sa zatúlala na pošte
@vefi89 OK UZ TO NERIESIM NECH JE PANI STASTNA NEZBLAZNIM SA
@luciahamzova sama máš bazár a nechápeš, čo je obyčajná zásielka?
to je list 2. triedy, bez DOPORUČENIA
to znamená, ak zaplatíš poštovné na obyčajnú zásielku, tak preberáš zodpovednosť za ne/doručenie poštou
lebo zásielka bez doporučenia, bez podacieho čísla, v prípade nedoručenia-straty sa nedá vyhľadať
takže to máš na svoje triko, risk, že možno prídeš o peniaze
chápeš?
@luciahamzova Pani Lucia ale to vy ste tá ktorá sa neustále vyhráža a uráža ma ! A povedzte mi, čo by som asi stým tovarom robila? Ja nemám dôvod tu niekoho klamať a šporiť si negatívne hodnotenia. V prvom rade sa chcem zbaviť vecí ktoré už nenosíme. Som rada, že ich môžem aspoň za pár šupov predať. Ešte raz... ja som súpravu odoslala.... v ted deň ako sa mi pripísali peniaze na účet, som strávila pol hodinu na pošte v nák. centre s nervóznym skoro troj ročným dieťaťom, spotená jak myš, len aby ste to mali čo najskôr doma. A keď s tým súhlasíte ja sem môžem pridať kópiu našej diskusie a nech si už každý vydedukuje z toho svoj názor, kto sa komu vyhráža...
@sanym
@katustek
@sanym
JA SOM POVEDALA ZE CAKAM DO ZAJTRA A TAK TO BUDEM RIESIT A VY STE TO TU ZACALI RIESIT DARMO PODATE REKLAMAACIU MUSITE CAKAAT 18DNI A VRATIA VAM LEN POSTOVNE LEBO HO NEMATE POISTENY UZ TO NERIESIM JA SOM POVEDALA ZE CAKAM DO ZAJTRA A AZ POTOM TO BUDEM RIESIT PISTE CO CHCETE ASPON JE CO CITAT
NEMAM TOVAR ANI PENIAZE TAK PISTE
@luciahamzova príspevok ohľadne reklamácie som písala celkom inej mamičke a nijak sa ťa netýka. 😕 Obyčajná listová zásielka sa reklamovať vôbec nedá, keďže odosielateľ nemá doklad o odoslaní a takéto zásielky sa v systéme vôbec neevidujú. Skús si prečítať podmienky obchodovania v bazáriku, snáď ich pochopíš.
kombojka.... ja asi umrem 😀😀😀 ...... ale to ostatné už na smiech veru nie je
@luciahamzova haloooooo
prečítaj si môj príspevok tebe dnes o 19.01
a čítaj pomaly!
chápeš?
zajtra nemáš čo riešiť
ani pozajtra,...ani nikdy 😉
@katustek VY STE MI PRVA NAPISALA HODNOTENIE AJ NAPRIEK TOMU ZE ESTE NEMAM TOVAR A CAKAM TAK
@luciahamzova a ako môže ísť reklamovať zásielku, ktorú ste si vy vyžiadala poslať OBYČAJNE!, to znamená bez dokladu, bez čísla, len s poštovou známkou. Nechápete jednoduchú vec, že keď ste vzali na seba riziko, že sa zásielka stratí, nemáte najmenší nárok požadovať od predávajúcej vrátenie peňazí??? Prečo by to mala robiť? DOKÁŽTE, že vám zásielku neposlala, som veľmi zvedavá ako to urobíte.
@caoli A NECH ONA DOKAZE ZE POSLALA NECHAPEM OCO VAM IDE JA ESTE CAKAM A DUFAM
@luciahamzova a prečo ste teda nečakali do zajtra ? A začali ste mi hneď vypisovať, že Vám mám vrátiť peniaze ? Vy mňa obviňujete a ani neskúsite ísť na tú poštu sa spýtať ja som tu s vami diskutovala slušne. To nie je môj problém, že Vám nedali oznámenie o zásielke. Ja som bola ochotná volať ešte aj na poštu nemám náhodou pricestovať z Nitry do Košíc a ísť tam osobne sa pýtať ?
toto mi napísala @luciahamzova na moju reakciu, po tom, čo žiadala späť peniaze
luciahamzova - Lucia Krajnakova - Dnes o 18:03
tak to uvidime vy si reklamujte na poste a ja peniaze dostanem od vas ak mi nedojde balik uz som take riesila a peniaze som dostala naspet tak nevyhrazajte sa ja vam tie peniaze nenecham ak nemam tovar to tak okradate ludi ste potom natom velmi zle asi zadrhnite sa s 4,80eur vydela sm aj uvidim ja netrpim ale vy asi ano nech vam padnu na uzitok ze tak okradate ja zato nemozem ze mi to neprislo
Ja - Dnes o 17:59
Dobrý večer, takže milá pani Lucia ja nemám dôvod Vám vracať peniaze za niečo čo bolo riadne odoslané dokonca som platila za poštovné viac ako 0,80 centov bolo to presne 1,40 eur ale nechala som to tak, nakolko mal balíček viac ako 0,5 kg. Z mojej strany nedošlo k žiadnemu pochybeniu. Fakt si skúste skočiť na tú poštu, či to tam nemajú.... dnes som ja na vlastné náklady telefonovala na poštu ale pani mi povedala, že tam práve nemajú doručovateľku, vraj je najlepšie volať okolo 8,00 - 8,30 .... a vy si odo mňa pýtate podacie číslo? Máte tolko hodnotení a to neviete, že pri obyčajných listových zásielkach sa nevypisuje podací lístok ? LEN PRI DOPORUČENÝCH ZÁSIELKACH. Až dnes som zistila, kde je Krásna prečo ste mi nenapíasali aj MESTO KOŠICE ? To si mám ja zisťovať cez net kam posielam zásielku? či čo? A kludne si píšte aj na čiernu listinu aj zlé hodnotenia. Ja sa nemám začo a prečo hanbiť. Takže len tolko ku tomu. Pekný večer.
luciahamzova - Lucia Krajnakova - Dnes o 18:18
Nová správa
ziadam vas okamzite zmazat to hodnotenie lebo ked ja vam napisem tak to nerozdychate vy ste urazena ja nemam ano tovar ani peniaze tak drzte ............................. a zmazte to lebo to je drzost
tak nech sa páči, skopírujte čo som Vám napísala
@luciahamzova
@katustek už na ňu vôbec nereaguj, je jedno či zásielku dostane alebo nie, ty za to nenesieš žiadnu zodpovednosť keďže ju sama chcela poslať obyčajne. Už sme jej viaceré radili, aby si naštudovala pravidlá obchodovania v bazáriku, asi im nerozumie čo sa pri štýle jej písania dá pochopiť. Keby sa ti naďalej vyhrážala, kontaktuj admina.
@luciahamzova kombojku :D

dňa 6.11 ma kontaktovala pani s nickom
@luciahamzova mala záujem o vec v mojom bazáriku tak som sa jej spýtala najskôr ako to chce poslať či doporučene alebo ako obyčajnú zásielku , hneď mi napísala, že mi poslala 4,80e ani sa nespýtala kolko bude poštovné, no nechala som to tak, reku, že keď to bude ťažšie tak to doplatím, podotýkam, dobalila som ešte darček ako väčšine... 7.11 som to bola poslať na pošte ako si pani Lucia priala obyčajne poštovné som platila 1,40 e nie 0,80 e ešte v ten večer som jej dala info, že to je odoslané .... 11.11 som ju kontaktovala, či jej došiel balíček, no balíček vraj do dnešného dňa nedorazil, poradila som jej nech sa ide spýtať na poštu či tam na jej meno nemajú nejakú zásielku, z vlastnej skúsenosti aj mne sa stalo, že mi nedoniesli žlté oznámenie nakolko to nebolo doporučene... samozrejme bolo to na pošte... dnes som na vlastné náklady telefonovala na poštu prislúchajúcu jej PSČ no vraj mám skúsiť zajtra ráno... kupujúca sa mi vyhráža, že jej mám vrátiť peniaze ale ja som nijak nepochybila... vypisuje mi výhražné správy... a osočuje ma tak nech sa tu verejne pani Lucia vyjadrí.... dostala odo mňa negatívne hodnotenie ... a určite ma to neteší, že tento obchod dopadol takto ešte sa mi to nikdy nestalo... 😔