icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
20. nov 2013

@cherry1981 tak tam volaj zas...nedaj sa odbiť, akože sa nedá odsledovať? ved oni majú aj číslo poštárky, ktorá ho doručila. alebo s ním robila, ved všade si poštárky píšu svoje kody, majú karty, ktorými sa prihlasujú do pc a ukladá sa, ktorá poštárka s ktorým doporučeným listom narábala...

cherry1981
20. nov 2013

@jonas17 No neviem, bolo mi povedane , zevraj vedia iba to, ze balik bol odoslany u nas na poste v piatok, a kde sa nachadza uz nevie nik, ze nech idem podat reklamaciu mi povedali a to je vsetko.

caoli
20. nov 2013

@jonas17 no veď len sa smej, ak sa ti žiada, nič proti 🙂 budem ale rada, ak mi vysvetlíš pár otázok, priznávam sa, že v otázke pracovných procesov sl. pošty som laik.

ad1) nasledujúci (prvý) obrázok je o zásielke poslanej 1. triedou. čestne priznávam, že po dni podania nasledoval víkend

ad2) 2. a 3. obrázok sú pre porovnanie - na prvom z nich je presne zaznamenaný pohyb zásielky, všetko ok. O druhom však neviem, čo si myslieť - prevzatá na doručenie bola 5.8. doručená 6.8. - kde teda bola tých 24 hodín? Prečo sa záznamy líšia, ak išlo o rovnaký druh zásielky a rovnaký scenár?

ad3) 4. obrázok - tak ten hádam ani nepotrebuje komentár 😀 dobre si pozri dátumy a záznamy označené elipsou

Všetky tieto obrázky sú z mojich odoslaných zásielok, nie sú vymyslené, ani vytvorené vo fotoshope. Tiež som sa párkrát dobre pobavila, lenže na účet pošty, nie na môj.

caoli
20. nov 2013

@jonas17
sorry, posledný obrázokd som vložila omylom iný, správny je tento:

caoli
20. nov 2013

@jonas17 do kelu, tak ešte raz 😀

jonas17
20. nov 2013

@caoli 😀 no nič, majú tam bordel ? 😀 nevidím poriadne hodiny podania...u nás a chodí pre poštu len raz denne. čiže ked preberie pošta balík, až po zatvorení pošty príde auto a všetko vezme. nič u nás neostane. to isté ráno. príde auto s debničkami, rozdelí sa pošta podľa rajonov, doporučená pošta sa čísluje, eviduje, doručovateľ odchádza von a stol má prázdny...ak by niečo zabudol, tak si to všimne a zaeviduje a ide až tak...u nás...no možno inde, to nechá na stole? no, ale nech nebudem múdra, minule sa mi stalo, že som doporučený založila omylom medzi obyč poštu, všimla som si to pred jeho domom. tak som to " potajomky" doniesla späť a na druhý den zaúčtovala až tak doručila...tak viem ja, čo sa mohlo tam stať?

victoria11
21. nov 2013

@19ninka27
dobrý večer, mám taky problém objednala som synovi tepláky inzerát znel citujem "prédam teplaky, je ich 8 ks..všetky nositelne,niektore ako nove,len na adidas je diera .ostatne super,do školky,nepoškodene niesu flakaté." ked som rozbalila balík tak tam v podstate boli 1 tepláky nositelné tie jedny adidas nerátam tie boli popísané, na dalších troch su zodraté kolené prikladám foto, a na jednych dve diery a jedny rozpárané, ked som pani napísala ze tovar nezodpovedá popisu ze chcem vrátit peniaze ze nie som spokojná, ved tepláky v takomto stave nemozu byt niektoré ako nové a to uz nehovorím o to ze vhodné do školky, tak mi napísala ze ona mi peniaze nevráti ze nemoze zato ze som náročná, ja odtialto objednávam uz dlho ale toto sa mi este nestalo. ved ona porušila pravidlá ked neopísala danu vec v akom je skutočne stave či? nafotené su tak ze tie kolená ani nieje vydiet ked som jej to povedala tak ma vysmiala, a ze uz nebude reagovat na moje správy, dala som zato 18e a to nieje málo, nechcela som to riešit takto ani som nechcela písat zlé hodnotko ale ked ona hned namna ze mi peniaze nevráti tak to inač asi nejde, napísala so aj adminovi neviete dokedy by sa mal ozvať? dakujem

minny11
21. nov 2013

@victoria11
Teplaky som videla v skutočnosti sú naozaj dierave a vysuchane ale asi som aj ja potom náročná kedže mi neprisli ze by vyzerali skoro ako nove ja by som ich neobliekla ani na doma nieto do škôlky🙂

bounties
21. nov 2013

@victoria11 ja taketo vyhadzujem, v ziadnom pripade by som nepredavala, jedine snad darovala k nakupu-tak to tiez robievam, ked mi je nieco luto vyhodit. neprijemna skusenost, drzim palce nech ti admin da za pravdu.

victoria11
21. nov 2013

@bounties aj ja hovorím, ale pani by ich dala aj do školky keby tam bolo aspon napísané na doma na donosenie tak nepoviem no čo uz každý sme iný 🙂 dik

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27 to že vymažete inzerát nič nevyrieši, aj vy tu možete povedat svoj názor nie pred všetkým utekat tym len dokazujete ze ja mám pravdu!

zuzin78
22. nov 2013

holky tak ja som s @martinamatejkomimo nic nevyriesila☹ nikde nereaguje, a nereaguje na nic. mam jej adresu tak jej idem napisat list a idem napisat aj starostovi ,nech ma hanbu, ked nie je ochotna vratit moje peniaze..☹ jej meno je Martina Szolarova z Velkych Loviec pozor na nu, ma este aj iny nick presne neviem aky....ale zistim si to 🙂 takze nas tu moze pekne spehovat....jej druhy nick sa nejako zacina na chantal.....a dalej neviem ( to mi povedala jedna holka odtialto ) vylucili ju aj zo skupiny o darovani veciciek..aj tam klamala...na fb na ucet,ale nereaguje ani tam.....
takze pozor na dotycnu...... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

bounties
22. nov 2013

@zuzin78 ironicke je, ze ke ju das do googlu aj s mestom, tak ti vyhlada casopis krestanskej mladeze ☹

bounties
22. nov 2013

@zuzin78 a tu mas nieco dalsie, dokonca pod tym nickom na fb: https://www.facebook.com/martinamatejmimo.kaplo...

zuzin78
22. nov 2013

@bounties narovnako sme to poslali 🙂

zuzin78
22. nov 2013

@bounties na ona odomna aj spravy na fb a aj jej preiatelia ale nik nereaguje.... 😠

bounties
22. nov 2013

@zuzin78 to neviem, co by s tym jej priatelia asi robili...staci toto ze si sem napisala, hadam kazdy pozrie, este ju daj na ciernu listinu, nech si daju pozor hlavne na adresu, lebo pocitam, ze nickov bude mat uz hodne vela.

zuzin78
22. nov 2013

@bounties priatelia s tym mozu jedine urobit to ze jej odovzdaju a ukazu spravu a spytaju sa jej co je to. a kedze to doslali vsetci, tak uz nemoze klamat.

bounties
22. nov 2013

@zuzin78 moze povedat, ze je to spam

zuzin78
22. nov 2013

@bounties samozrejme moze.... podvodnicka sa vzdy vykruti

martina1703
22. nov 2013

Ahojte pridavam adresu dotycnej @jana5369,ktora ma oklamala poslala som jej peniaze na ucet za tovar 2.11 jej dosli.Pisala ze balik poslala,no od vtedy nereaguje na moje spravy.Pisala som jej oficialnu ziadost no ani obraz ani zvuk.JANA TOTHOVA,NOVE KOSARISKA 671/122,OSADA BARTOS,DUNAJSKA LUZNA 900 42.Pisala som aj adminovi,bazar este nema zablokovany.

ma_ta1975
22. nov 2013

ahojte prosím poradte ako mám postupovať objednala som si bundu pani napísala"poškodenia žiadne nosená jednu sezonu"to čo prišlo no hrôza zips nefunkčný nemám čo strčiť do bežca je to zodraté alebo ja neviem ešte som sa nestretla s takým niečim,rukávy mali byť biele su doslova šedé zafulane tá špina je zažratá, špinavý čierny flak,napoly vypáraný nápis,v predu mastný flak...no hrôza!!!predávajuca až včera zistila že mi dala nesprávne číslo učtu tak peniaze išli niekomu inému ešte 11.11 o 15.10hod teraz tvrdí že nemá peniaze ja mám bundu a hotovo!!!vyhráža sa mi že ked jej narobím problém na MK ona si platí DAS-ku a nenechá to len tak...poradte či tu môžem zkopírovať inzerát ktorý rýchlo zmazala! +IP správy+reálne foto bundy!dakujem pekne za pomoc...

cherry1981
22. nov 2013

@ma_ta1975 No nech sa nehneva, ale urcite by som sa nedala nachytat, je jej problem , ze dala zle c.u , ak vobec dala zle cislo uctu, vyssie sa nieco podobne stalo
@zuzin78 , tiez poslala "omylom" peniazky na iny ucet, nedaj sa nachytat. A ak aj ozaj hovori dotycna pravdu, je to jej problem, ze zadala, zle c.u. Mala si ho skontrolovat.

zuzin78
22. nov 2013

@ma_ta1975 ahoj
never dotycnej ze ti dala zle cislo uctu. doplatila som na to aj ja . ak pojdes do banky a budes ziadat o vratenie penazi, banka ti bude uctovat poplatok 16,50€ a nic nevyriesi. neposle ti spat peniaze, iba posle majitelovi uctu list v ktorom ho ziada o vratenie penazi. ale ak majitel uctu nereaguje, pojdes znova do banky a spises dalsiu ziadost a banka ti poskytne len adresu majitela uctu . na peniaze nemoze siahnut. mas moznost potom podat trestne oznamenie na dotycnu co ti nevratila peniaze. ....ale policia sa s tym nebude zaoberat ,.. mame super zakony. takto som ja prisla o peniaze . martina Szolarova mi tvrdila ze jej neprisli penaize, a potom mi poslala ine cislo uctu. kebyze viem, tie informacie ake viem teraz ,tak nikdy do banky nejdem, a neziadam, lebo tych 16,50 vyletelo do neba... tal ako aj moja dlzna suma 17.85€ tak doytcna si uziva moje penaize a okrada dalej. mame velmi zle postaveny zakon, ze banka nemoze dat ziadost o vratenie penazi, ked sa clovek preukaze ze to tam poslal.

ja by som na tvojom mieste napisala admini, a aj to ze sa ti vyhraza...neviem co je to Das-ka 🙂 a nechsa ti aj admini vyjadri. to trosku trva,lebo teraz ako vidim sa to tu roji s podvodnickami 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

zuzin78
22. nov 2013

@victoria11 " super " kupa. no hroza. co niektore dokazu predavat 😠 ja taketo teplaky hadzem rovno do kosa. nie su na nic ine vhodne. ani na dvor a nie to este do skolky. hroza.

ma_ta1975
22. nov 2013

@cherry1981 @zuzin78 baby poviem pravdu neverím že išli peniaze na iný učet...už som písala admini lebo nemôžem zverejniť našu komunikáciu ked ona nesuhlasí a kedže sa mi vyhráža nebudem riskovať ...baby neviete či admin môže pozrieť ked zmazala inzerát+IP našu komunikáciu?samozrejme idem pridať foto to môžem a budem čakať čo odpíše admin...

zuzin78
22. nov 2013

@ma_ta1975 podla mna moze admini pozriet....pockaj si na admini ale podla mna foto mozes dat aby sa ti tu holky vyjadrili..... a nedaj sa zastrasit vyhrazanim, ty mozes tiez na oplatku, ze ju udas ze sa ti vyhraza.... 😀

cherry1981
22. nov 2013

@ma_ta1975 urcite sem mozes pridat fotky, aj ju oznacit aby sa aj ona vedela vyjadrit o danej situacii a nedaj sa vystrasit vyhrazanim takeho tu uz bolo 😉 😉 😉

ma_ta1975
22. nov 2013

tak toto je bunda čo ste skontrolovali ževraj opratá pred rokom a za ten rok v skrini ostala v takomto stave a zips bol v poriadku tak mi poradte čo mám strčiť do bežca!!!nech sa páči pani @matusko22 môžte sa vyjadriť!!!