icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ma_ta1975
22. nov 2013

@zuzin78 ja sa nemusím vyhrážať ked si admin prečíta všetko tak pochopí...nebudem sa tu hádam strápnovať...počkám si čo odpíše...dík

matusko22
22. nov 2013

ked som vam posielala bundu zips bol v poriadku, ja som sa vam nevyhrazala a celu dobu som s vami pekne komunikovala.Vy ste ma v prvej sprave oznacili za klamarku,podvodnicku a ste sa mi vy prva vyhrazala ze mi na koniku narobite problemy atd...Po tomto vasom ataku som napisala ze ak mi budete robit taketo problemi ja si platim DASku.to bolo vsetko. Bunda je mozno trochu ufulana ale vsetko sa da vyprat.S tych fotiek co ste sem dali vy je jasne vidiet ze je zips silovo vytrhnuty... vsetky spravy skopirujem a sem vlozim nech ostatny vidia ... s takym jednanim som sa este nestretla.Bundu som neprala s toho dovodu ze vzdy po takejto kupe si ju kazdy preperie.Poprosili ste ma aby som ju poslala co najskor.V piatok po obede som ju poslala prvou triedou,kedze sme na dedine posta isla az v pondelok.Vy ste to chceli doporucene ale to by dlhsie trvalo preto som sa rozhodla prvou triedou poslat aby ste to mali co najskor.Za toto ste ma oznacili za klamarku.Pre mna ste jednoducho zla zena.... Potrebujete sa asi vyvysovat nad niekym a to vam robi dobre.Ja som za ale neklamte pri tom a nerobte zbytocne zle lebo vsetko sa raz vrati.a este k tym peniazom ... pisala som vam vsetko cez android tak som sa zmylila ....
prajem vam pekny den a vela uspechov na konikovi aj v zivote

19ninka27
Odpoveď bola odstránená
19ninka27
22. nov 2013

@victoria11 victoria11 Zdravím Vás ,ja pred ničím neutekám ,nemám pred čím,skor ako ma začnete očiernovať sa trošku zamyslite..Tak po 1. Za tepláky ste mi nezaplatila 18 eur ako píšete ..Ja poštu zadarmo neposielam.Po 2. poslala som vám 8ks teplákov,stoho jedni deravé o čom ste vedela,nesnažte sa tvrdiť že nie,lebo sem kludne možem preposlať konverzáciu.Mate pravdu že neboli značky Hm,ale boli značky NEXT,prepáčte v tom som sa pomýlila. Vy ste sem nahodila,aj mne do emailu poslala 10 ks fotiek,stým že boli pofotené dvoje teplkáky viac krát..A ostatných 6 ks ste nepofotila. !!Ja som vám jasne písla že veci do školky, a niektoré ako nové,a to tie čo ste mi aj sama napísala že su nositelne,len tie..o čom mám aj správu . a tie zvyšne ste nepofotila,a tvrdite že su všetky derave,sietkové,a kadejake..Nemám dvovod tu klamať,a vymýšlať..!!!! Tak ma láskavo neočiernujte a nehadžte všetku vinu na mna .!!! Kupovali ste tepláky stým vedomím,že su vhodné do školky.. a jasne som mala napísane v inzeraté že nosené,,ale stále ešte nositelné !!! Viac sa ktomu nemám čo vyjadrovať.Píšem vám len preto tuto správu,lebo mám dosť vašich obvinovaní..a pritom sama dobre viete že to tak nieje..Prajem vám pekný zvyšok dňa.

ma_ta1975
22. nov 2013

@matusko22 prosím vás ja som silovo vytrhla zips???ja si mám prať bundu?taká je hnusne špinavá že to nezíde ani chemickým čistením v čistiarni toto je bunda nosená jednu sezonu???tak dokonca aj za to že ste napísali zlé číslo učtu môže android a nie vy že ???všetci su zlí len vy nie...takže tymto mi dávate suhlas s prekopírovaním inzerátu +IPsprávy to som potrebovala od vás...ušetrím vás práce nemusíte nič skopírovať...dakujem nech si všetci prečítaju...
Bazár > Bundy, vetrovky, kabátiky

Pridaj k obľúbeným

Bunda - 170

oranžová

Iná značka

Chlapčenské

170

veľmi teplé / zimné

Bundy, vetrovky

matusko22 • okres Trnava • 119 inzerátov
11 hodnotení

nepremokava , zateplena , ladvinovy pas , zachovala , zn: yannick snouwboarding

28. okt 2013
Zobrazení: 273 • Záujemcov:

12 €

Podmienky predaja užívateľky matusko22

Na cene sa aj dohodneme a pri odbere 5 a viac kusov platim postovne ja .... tovar spat neberiem , radsej sa aj 10 krat spytajte a ja vam velmi rada odpoviem ... pekny dnik

Zobraz celé podmienky

Konverzácia s predávajúcou

Si 8. záujemca Nemáš žiadne nové správy

Ja - 28. októbra o 20:58

dobrý večer,poprosím rozmery a su nejaké poškodenia...dakujem Maťa

Predajca (matusko22) - 30. októbra o 09:48

ahoj , dlzka je 69cm , sirka pod pazuchami je 2x 57cm ,
dlzka rukava od od krku- kapucky je 68cm , ak budete
este nieco potrebovat velmi rada zmeriam, poskodenia ziadne nosena jednu sezonu

Ja - 30. októbra o 22:01

ahoj,zatial dakujem objednala som jednu zajtra ju bude predvajuca posielať a pod pazuchami je širšia uvidím ked príde ako sadne...potrebujem ešte jednu a čo si skušal pod pazuchami 55cm bola uska...nabuduci týžden sa ozvem dakujem zatial... 🙂

Ja - 5. novembra o 14:18

dobrý den,tak bunda prišla je ešte troch velká tak vaša bude dobrá podla rozmeru...poprosím číslo učtu a presnu sumu doporučene 2 trieda dakujem Maťa

Predajca (matusko22) - 10. novembra o 20:07

dobry vecer prepacte ze tak neskoro ale nemala som pristup na net , ok sumu presnu neviem ale poslem vam ju doporucene ako list , zbytok doplatim ja takze 1 € a c. uctu je 38/6500 dakujem krasne a poprosim adresu , krasny vecer

Ja - 10. novembra o 21:30

dobrý večer,moja adresa: dakujem a tiež ešte pekný večer Maťa

Ja - 12. novembra o 21:58

dobrý večer,peniaze vám prišli balíček ste už posielali?dakujem Maťa

Predajca (matusko22) - 14. novembra o 21:18

dobry vecer , ucet je postova banka, kazdy den chodim na postu a pytam sa ci peniaze nabehli
ale este nie , zajtra vam ju poslem , urcite nabehnu ak nie zajtra tak do pondelka by mali prist

Ja - 14. novembra o 22:10

Ok,peniaze som posielala hneď ...bundu už nutne potrebujem riadne sa zozimelo...ďakujem

Predajca (matusko22) - 15. novembra o 13:26

to vam verim , aj ja som uz vytiahla zimnu bundu a este tam neboli ale do pondelka urcite nabehnu.
Bunda je poslana a potom sa mi ozvite ked pride :o)

Ja - 19. novembra o 11:20

poviem vám taky šok čo som teraz zažila ked mi prišiel váš balíček som ešte nezažila a to tu kupujem a predávam už dlho!!!!najskôr šok dala som si poslať doporučene!!!prišlo obyčajne písali ste 15.11 poslaná odoslaná bola 18.11-včera!!!ale zrejme ste čakali na peniaze takže to chápem aj ked ste ma oklamali...ale ked som zbadala bundu doslova som pred infarktom!!!!prečítajte čo ste mi napísala poškodenia žiadne nosená jednu sezonu!!!naschvál sa vždy na to pítam aby som mala dôkaz!!!ešte som však nepotrebovala nič riešiť s ADMINOM bohužial teraz budem musieť !!!ako som vonala bundu ste oprala a tie rukávy čo maju byť biele totál zadubené v zadu pri tom odpáranom nápise ten čierny flak tiež zrejme dole nejde v predu asi od mastneho prsknuté ale najvedčí problém ked sa zapína zips polovica chýba do toho bežca!!!!ako to tam má aspon jednu sezonu vydržať je otázka času kedy sa to urve celé a to nehovorím ako sa to zle zapína teraz!!!to takuto bundu akože mám synovi obliecť do školy!!!!!ste sa zbláznili kôli tomu zipsu ani na doma sa nedá nosiť!!!!tak vám navrhnem riešenie aby som nemusela písať hodnotenie+reklamu aj s fotkami ako bunda reálne vypadá na čiernu listinu samozrejme vás označím +okamžitá žiadosť Admina o riešenie problému!!!!dufam že takto to nechcete riešiť tak navrhujem pošlete mi peniazena učet+poštovné doporučene2trieda!!! akonáhle peniaze prídu posielam balíček budem mať podacie číslo ako dôkaz že som balík poslala ja som neni žiadna podvodníčka tak sa nemusíte báť...moje číslo učtu:/0900 poštovné je 3,05eur ale vy prirátajte 2eurá ostatné prežijem aj ked ste ma oklamali 14eur pošlite čakám do konca týždna ak nenabehnu peniaze idem to riešiť!!!!

Ja - 19. novembra o 13:55

a ešte čo sa týka vašich podmienok pýtajte sa 10x lebo naspeť veci neberiem-ja som sa pýtala raz "nejaké poškodenia?"vaša odpoved:poškodenia žiadne nosená jednu sezonu...táto bunda určite neni nosená jednu sezonu a o tom zodratom zipse čo polka chýba na strčenie do bežca nehnevajte sa na mna určite ste to museli zbadať!!!syn ešte neni doma zo školy a ani mu ju už neukážem hned som ju zbalila prípadne podla vašej reakcie pofotím a budem to riešiť!!!

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 16:05

dobry den , aby neprislo k omylu , mam jedneho syna ktory rastie , bundu mal jednu zimu zn.yannic v hodnote 43€. Nie som ziadny podvodnik ako ste ma oznacili.Ak by som bola nepytam si za bundu v takej hodnote smiesnych 12 €.Bundu som kontrolovala a nic jej nebolo , take chyby ako ste opisali vy som vobec nenasla. Som vzdy ochotna sa aj dohodnut a vo vasom pripade som vam poslala bundu skor ako mi nabehli peniaze ktore mimochodom do dnesneho dna neprisli !!!! bundu som vobec neprala,pretoze si ju aj tak operiete , mam ju po synovi odlozenu vyse roka v skrini, cize ak si ju operiete vsetko zide dolu!! Ked ste chceli novu bundu ste mali ist do predajne a kupit si ju a nie kupovat obnosenu bundu ZA SMIESNYCH 12€ A ESTE SA STAZOVAT!!! ako ste dosli na to ze som ju prala ?? pre boha a u vas v skrini to nevoni ???

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 16:08

peniaze mi este nenabehli , ak nabehnu sa vam ozvem ako to budeme riesit !!!!!

Ja - 19. novembra o 16:21

Mna nezaujíma koľko bunda stala !!! Keby stala aj 1€ podľa váš 13€ neni peniaz????a peniaze určite máte inak by ste ju nepodľahli podotýkam včera q nie v piatok ako ste písala zajtra behnem do banky pre potvrdenie...a to nemyslíte vážne ze ste bundu špinavú poslali a ešte ju aj máte takú 1rok v skrini!!!to si srandu robíte ...nič čakám na peniaze do piatka hneď potom budem tento obchodík riešiť tak ako som písala samozrejme aj s reálnymi formami...dúfam ze sa dohodneme a nebudeme to riešiť pred celým Modrým konikovi...

Ja - 19. novembra o 16:47

a ešte len tak na okraj jasne som písala poslať doporučene...písali ste pošlem doporučene a bác bunda prišla obyčajne už len tu ste ma oklamali, prečítajte si čo som vám napísala ešte raz ani jedným slovom som nenapísala o vás že ste podvodníčka stále verím že došlo k nedorozumeniu a vec sa vyrieši...

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 18:33

este raz , bundu som neprala a poskodenia ziadne som nenasla ako opisujete vy.Pisala som ze JE NOSENA cize u nas v trnave to znamena ze je nosena a neni cisto nova.Veci ktore mam po synovi v skrini neprepieram kazdeho pol roka len tak zo srandy az k takym puntickarkam nepatrim.Bundu som posielala v piatok poobede 1 triedou aby ste ju dostali co najskor kedze ste pisali - co najskor lebo sa zozimilo.Posta ma stala 2,30€.Ak by som ju posielala doporucene este stale by ste ju tam nemali.Preto som sa rozhodla radsej prvou triedou ako doporucene.Ak uz ste ma oznacili za klamarku.Ja vas neurazam a ani neobvinujem.A naposledy peniaze nemam .Mozno vas aj chapem ze riesite to rafinovane, jednemu dietatu kupite a druhe to donosi .Ak chcete neposkodene veci tak kupujte v predajni a nie v bazare.

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 18:36

Normalny clovek si domysli ze ak neni poskodena a je nosena tak logicky je obnosena a znamena to aj to ze je zips ako vy pisete nepouzitelny.... a nie je to pravda

pekny vecer

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 18:39

pre boha ziveho preco by som vam posielala bundu s pokazenym zipsom ??? preco klamete ??? ked som vam ju posielala som vsetky zipsi kontrolovala a nie su nefunkcne ... mam jeden inzerat s pokazenym zipsom je tam upozornrnie ze je pokazeny zips.Ak by to bol aj tento pripad by som pisala ze je pokazeny .

Predajca (matusko22) - 19. novembra o 18:53

dohodneme sa takto , zajtra pojdem na postu sa pozriet ci mi nabehli vase peniaze. Vratim vam tolko kolko ste mi poslali a milu bundu vrazte do kosa!!!!! Ja sa nepotrebujem hadat a pred celym svetom ukazovat svoju inteligenciu koli 12tim euram.

Ohodnoť predávajúcu

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27 vy stale meliete dookola to iste tie tepláky su proste neni v takom stave ako ste mali v popise tie adidas deravé som ani neriešila to som aj napísala!!! a neviem čo stale riešite tu poštu odomna ste pýtali poštovné 2,50 čo som aj zaplatila a to že to bolo drahšie zato ja nemožem mne ste otom nič nepovedali ked som sa pýtala či ste mi už balík poslala tak ste napísali ze ano ale nič o tom ze bola pošta drahšia, mali ste tam proste milné informácie v popise 3 tepláky maju vyšuchané kolená 1 deravé a jedny rozpárané dvoje uplne dožmolkované, max 1 nositelné a za tie som akože dala 18e nebudte smiešna ja proste chcem aby ste mi vrátili peniaze, vy ste porušila pravidlo bazáru lebo tepláky neboli opísané ake v skutočnost su bolo tam ze su niektoré ako nové, super do skolky ja nepochopím ako by niekto mohol niečo takéto obliect svojmu dietatu do školky!!!! a napísala som že jedny s tých 8kusou su nositelné takže by ste mali pozornejšie čítat čo píšem!!!!!!

19ninka27
22. nov 2013

@victoria11 tu su moje fotky,na kt,jasne vidieť že niesu vstave ako ich pred každým tu opisujete. !!!!! stači si fotky detalne približiť.!!!!! Nezabudnite si ešte vymyslieť,že som vám tu dieru na teplákoch adidas nespomenula. !! Lebo už fakt neviem čo od vás čakať,netušila som že spravite všetko ,len aby ste ziskali spet peniaze.Ja som v obchodovani nepochybila,jasne som všetko opísala,a to že nereagujem na vaše správy neznamená že máte pravdu vy.!!Ja si totiž to nemusím tu dokazovať a počitať kolké mamičky mi daju za pravdu,ja viem tu vlastnu a to mi stači .A nechápem skade ste potom nafotili tie vaše fotky. .ale to je už v podstate jedno,všetko idem do detailou poposielať aj adminovy,odpisať na správu...Nech sa darí .

19ninka27
22. nov 2013

@victoria11 Je to vaše slovo proti mojmu. ..Zrazu su už aj žmolkové,ešte čo budu o chvilu ???prosím šak to su už vaše vymysli,len aby ste si dokazali,že mate pravdu. Vedeli ste dobre čo kupujete...Tak viac nemám čo riešiť. Ja som vám všetky opísala tak akom stave aj su .Dalej to svami riešiť nebudem ..Viac na vaše správy nereagujem,nechám to na admina.Pretože svami sa nedá,stále niečo nové napíšte. Až sa nestačim čudovať,mám ovela doležitejšich veci riešiť než vaše vymysli .

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27
tak to nemyslíte vážne tak nakoniec som tam tie vyšuchané kolené urobila ja? aj tie diery na tých next, jasné ze nieje vydiet predraté kolená ked su pozakrívané ja to zajtra pofotím pri dennom svetle každé zvlášt so zrkadlovku tam to bude lepšie vydiet toto som fotila večer s telefonom, a tie adidas NERIEŠim vy ste slepá už ma začinate s.... stale dookola, a určite nepochodíte ani u admina lebo ste tam nemali napísané ze maju vyšuchané kolená a deravé ste tam mali napísané len adidas a ja som tam nasla este dvoje s dierami, mozno keby ste tam mali napísané nadoma na donosenie tak to neriešim ale do školky? taketo tepláky?????

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27 to niesu výmysli ale fakty ja tie tepláky mám, a niesom slepá ale vydím ze meliete si svoje stale dookola tak to necháme na admina

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27
vy ste uz asi fakt neni normálna tak aspon teraz vydím ako stale vymýšlate tak adminovi napíšete že tie fotky čo som fotila som fotila tie adidas co ste mali spomenuté ze su deravé tie som ani nebrala do uvahy asi by ste sa fakt mali naučit čitat!!!!!!!!!!!!!!

sanym
22. nov 2013

@matusko22 doporučená zásielka, rovnako ako obyčajná, sa dá poslať 1. aj 2. triedou.

victoria11
22. nov 2013

@19ninka27 tak toto je skutočný stav teplákoch, @19ninka27 ich mala pofotené pekne sak preto som si ich aj objednala ze to na fotkach vyzeralo dobre aj popis bol dobrý ale skutočnost bola uplne iná!

sanym
22. nov 2013

@19ninka27 je jasné, že na vašich fotkách sú tepláky naschvál poukladané a pokrčené tak, aby vyzerali pekne a aby poškodenia nebolo vidieť.

matusko22
22. nov 2013

@ma_ta1975 nehovorim ze za to moze telefon ,nechytajte ma za slovicka,je to moja vina co sa tyka penazi,ved to vam vobec nevytykam.Mne vadi ze takto verejne klamete.!!!!!!!!!!!!! Ta bunda bola v poriadku ked som ju posielala.A tie fotky co ste sem dali to je loz.Ten zips bol v poriadku. Keby ze mi napisete normalne ze nesedi podla rozmerov, ok berem ju spet bez namietok, ale ako ste sa ku mne spravali ??? Pre boha ved si to precitajte a dajte to aj svojmu muzovi precitat, jedna frigidna zena!!!!Asi ste dlho na materskej mali by ste sa zamestnat a mal by z vas aj vas muz radost......Vam chyba 12eur ku stastiu ????Vam ich poslem aby vam naaahodou nebolo luto !!!!!! Dajte mi uz pokoj ... toto sa mi snad len sniva ...

kamonika
22. nov 2013

@matusko22 tak to su uz akeslova??? nazvat niekoho frigidou,to co uz je? tak teda neviem,ci je normalne vyjadrovat sa o niekom,koho nepoznam,takto ☹ apropooo...aj ja predavam,ale niektore veci nosene mojimi detmi,su krasne a ak mam nieco znicene,pisem to...realne,bez prifarbovania....ale celkom ma pobavilo vase vyhlasenie ,ze bunda stala v skrini a zaroven,ze neni vyprana...to bezne ukladate do satnika znecistene veci?

ma_ta1975
22. nov 2013

@matusko22 dakujem že ste mne a všetkým vysvetlili čo je vlastne tomu zipsu!ja som sa ešte s takým niečim nestretla takže je to vytrhnuté aha už to chápem....a to čo píšete svedčí o vašej inteligencii mamičky si spravia názor aj samé ja ho už viem dávno...pekný večer

matusko22
22. nov 2013

@kamonika veci ktore ukladam do skrine su ciste , castym prehadzovanim sa ufulaju to berem, tej pani co som poslala bundu bola v poriadku a zips vobec nebol pokazeny.Na foto ktore sem dala je silovo vytrhnuty, ona prva zacala na mna pouzivat slova ako klamarka,podvodnicka atd.Nemam chut sa snou uz o tom bavit.Potrebuje si dokazat ze je uzasna.... Nemam co dodat

matik1
22. nov 2013

@matusko22 treba vedieť priznať chybu, môže sa stať, že niečo prehliadnem. To čo píšete o častom prehadzovaní vecí a ich "ufúlaní" nebudem komentovať. Z fotiek je však jasné, že bunda je špinavá, fľakatá a s pokazeným zipsom. Naozaj nevidím logiku v tom, že kupujúca dostane bundu, podľa Vás čistú a v poriadku a vytrhne si zips. 12€ nie je málo, preto kupujúcu chápem, že nie je spokojná s tým, čo za tých 12 € dostala. Bolo by namieste vrátiť peniaze, vziať bundu späť a prestať tu urážať. Maminky čítajú diskusiu a naozaj si tu netreba robiť "zlé meno", nestojí to za to. Verím, že si to vysvetlíte a dospejete k obojstrannej spokojnosti.

zuzin78
23. nov 2013

@ma_ta1975 jasne ze nemusis ale ked sa niekto vyhraza nejakou Daskou tak treba trosku aj pritvrdit, dala si foto tu tak sa dotycna pani moze vyjadrit

ma_ta1975
23. nov 2013

@zuzin78 šak ona sa vyjadruje necitala si ?a nestihame sa všetky čudovať ... ;)

kararinka
23. nov 2013

@ma_ta1975 neviem koho zaradujes pod pojem vsetky, ale podla mna keby si sa aj ty vyjadrovala slusnejsie a menej konfrontacne viac by si toho vyriesila

bounties
23. nov 2013

@ma_ta1975 len nechapem, ze co tu riesite, ked predavajuca napisala, ze vam peniaze vrati? ci vam ich stale nevratila, ci ako? len sa pytam, nechce sa mi to citat od zaciatku...

garzonka
23. nov 2013

@19ninka27 Milá pani, POVINNOSŤOU (áno, dobre čítate - POVINNOSŤOU ) predavajúceho tu v bazári MK je stav pravdivo opísať. Prečítajte si pravidlá bazára MK! Uvádzať, kde všade je vec nositeľná je velmi subjektívna vec, keďže niekto aj deravé nosí doma alebo dáva deťom do škôlky a niekto to rovno vyhadzuje do smetí. Váš popis , ktorý bol pri inzeráte (mimo iného tam stálo "nepoškodené" ) nezodpovedá skutočnosti !!! Z fotiek ktoré tu dala kupujúca je to očividné. Vy ste zodpovedná za popis a ak nezodpovedá pravde, je to vaša CHYBA a musíte byť za situáciu zodpovedná. Je úplne zbytočné sa dohadovať kto by čo nosil a nenosil v takomto stave, jednoducho vec nebola pravdivo opísaná , takže ste povinná zobrať všetky tepláky späť a vrátiť plnú sumu + spätné poštovné kupujúcej !!

Ak sa toho ujme admin, som si na 100% istá že dá kupujúcej @victoria11 zapravdu.

ma_ta1975
23. nov 2013

@kararinka ja sa tu vyjadrujem neslušne a konfrontačne?

ma_ta1975
23. nov 2013

@bounties nie nevrátila...čakám na odpoved admina ...

matusko22
23. nov 2013

@matik1 ja si chybu viem priznat ale prva ma zacala urazat obvinovat a vyhrazat sa mi. Ja som sa len branila.Cely cas som sa chovala slusne co sa o nej povedat neda.Nedala sem vsetky spravy iba vybrate a ja tu moznost nemam pretoze som na telefone.Ona to vie a vyuziva to a velmi sprosto.Keby mi napisala ze jej nesedia rozmery vymenim to bez problemu ale zacala ma prezyvat klamarkou a podvodnickou s tym ze tam nefunguje zips.Ked som jej posielala bundu zips som zapinala , fungoval.Viac sa k tomu vyjadrovat nebudem.

matik1
23. nov 2013

@matusko22 nečudujem sa, že bola nahnevaná. Písala Vám, že súrne potrebuje bundu pre syna...Napísala ste, že je nosená jednu sezónu a je bez poškodení. Potešila sa, že nakúpi dobre, rýchlo a lacno. Ale teraz je situácia taká, že dieťa nemá bundu a pani je "ľahšia" o 13€. Musí kúpiť inú, dať za ňu peniaze a stále chýba tých spomínaných 13€. Predpokladám, že pre tieto dôvody Vás v prvých vetách láskavo nežiada o vrátenie peňazí, ale vyčíta Vám, že ste ju oklamala...Sme dospelí ľudia a všetky tri - Vy, kupujúca a aj ja vieme, že veci, ktoré si uložím do skrine, keď aj na dlhšie, sa neušpinia, ani nezničia samé od seba...Nie je mojím cieľom Vás urážať, ani Vám prikazovať, čo treba urobiť...Vyjadrila som sa v diskusii a ako som už písala predtým, pevne verím, že sa rozhodnete správne....

matik1
23. nov 2013

@ma_ta1975 dúfam, že sa dohodnete a bude všetko, ako má byť....

ma_ta1975
23. nov 2013

@matik1 verte mi snažila som sa to vyriešiť hned ako bunda prišla bohužial týžden ma natahovala kôli peniazom admin ked si pozrie naše IP správy tak pochopí...napíšem len pre toho kto má ešte pochybnosti čo mi napísala a z toho som pochopila že to nemá cenu"čo sa týka vás riešte si to ako chcete bundu máte vy,peniaze niekto iný a ja mám velké..... zo svojich vám určite posielať nebudem ".tak čo poviete má cenu to s nou riešiť?a ešte sa vyjadrím k jednej veci pani píše že je na telefone nemôže tu dať správy vymazala inzerát a cez telefon sa k nemu neda dostať a podobne hlavne že hodnotenie pridať vedela...takže ja si už len počkám na vyjadrenie admina