icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
23. nov 2013

@ma_ta1975 no tak to je smutné...dúfam, že admin pomôže...

haramiova
23. nov 2013

@ma_ta1975 čitala som to hodnotenie čo Vam dala .... nech si prečitaju aj ostatne mamičky.... spravi si nazor každy sam na tu milu predavajucu... svedči to fakt o jej inteligencii. Toto by ma nikdy nenapadlo dať hodnotenie za to že som poslala niekomu zničenu bundu že kupujucej chyba chlap!!!! Fakt choreeeee, mila predavajuca zamyslite sa nad sebou!!! ten chlap asi Vam chyba.....
Dajte si to od admina zmazať, verim že Vam taketo hodnotenie okamžite zmaže.... nema to s obchodikom nič spoločne....

danielllka
23. nov 2013

Tak baby, nie tak dávno som tu písala ohľadom nevydareného obchodu- pani @vandi mi predala poškodenú vetrovku za 20 eur, navrhla vrátenie, no v prípade, že si zaplatím spätné poštovné. Nesúhlasila som, pani ma už ale ignorovala, po pár dňoch som jej napísala ešte raz, do IP, nakoniec súhlasila, nech jej bundu vrátim a pošle mi mnou zaplatené peniažky, plus spätné poštovné.Bundu som jej poslala 11. 11, doteraz nebola schopná si ju z pošty vyzdvihnúť- ževraj je pracovne vyťažená, no nahadzovať nové inzeráty a ďalej predávať a nakupovať čas má. Takže teraz nemám ani bundu, ani peniaze.

matusko22
23. nov 2013

@ma_ta1975 vytrhate moje vety z kontextu v moj neprospech.Do spravy som vam pisala ze vam tie peniaze poslem aby som mala klud.Ale ze tu spravu ste sem neskopirovala ... ??? budete mat spet peniaze a ostane vam aj bunda. Sveci to len o vasej inteligencii .... A dajte mi uz svety pokoj. Dakujem a vela uspechov v zivote vam prajem. Zuzana

ma_ta1975
23. nov 2013

@matusko22 tá správa je tu skopírovaná na konci inzerátu len ked ste zistili že peniaze išli na iný učet tak ste napísali do IP správy presne to čo som napísala...a admin najlepšie povie ked si prečíta či som niečo vytrhla z kontextu o to sa vy báť nemusíte a tu inteligenciu ste predviedli nádherne.... tu vašu špinavu a zničenu bundu určite nechcem ked mi tu nebudete vypisova nebudem reagovať ... čakám na odpoved admina...aj vám prajem vela uspechov.Maťa

martina1703
24. nov 2013

Ahojte tak nie som jedina,ktoru oklamala @jana5369,pisala mi @slawusa27 ze aj ju oklamala peniaze jej poslala a do teraz jej nic neprislo,nekomunikuje s nou ani so mnou.Skoda ze jej nedala hned zle hodnotko,lebo by som si od nej neobjednavala 😠 😠

slawusa27
24. nov 2013

mala :( ale nakolko som asi velmi doverčiva osoba ,som verila ,že mi kabelku pošle ,ale prešiel mesiac a kabelku nemam .

jana5369
24. nov 2013

@martina1703 nie som odkazana na par supiek ..bohuzial mam pracu ktora mi nedovolovala poslat balik skor ...uz som ho poslala ...tak neviem preco ho nemate...poprosim nepiste take kraviny ..nie som ani podvodnicka ani nic take mam 73 dobrych hodnoteni takze neviem o com tu tocite ...nie vzdy sa da balik poslt hlavne ked ste pracovne vytazena ..nesedim doma na zatku ako vy!!!

jana5369
24. nov 2013

@slawusa27 a vy ste peniaze neposlala vlastne mi ich nikdo nedorucil a kabelku mate tak co tu vypisijete somariny ..!!! nemala som vam poslat nic ked mi peniaze neprisli ...ale za 4 eura neschudobnem ani nezbohatnem..!!!

jana5369
24. nov 2013

@martina1703 vy ste asi chora na nervy vypisujete tu sto krat to iste ,este kolko toho chcete pisat ...ja mam 79 dobrych hodnoteni ,,,ja mam pracu kde som velmi vytazena a nesedim doma na zatku...ako vy a nezaoberam sa jednou vecou a nevypisujem ako sialena ...tovar som vam poslala hned ako to bolo mozne...mozno ked budete chodit do prace kde chodite na sluzobky a neviete kde vam hlava stoji tak takisto poslete vtedy kedy budete moct...nemyslim ze ked budete vypisovat sto krat to iste sa nieco zmeni....nikdy som nikoho neoklamala ani neokradla ...mam tu svojich pravidelnych kupujucich a predavajucich ...takze vedia ze som neni ani podvodnicka!!!

macamac
24. nov 2013

@matusko22 keď už sa nejdem vyjadrovať k obchodíku...nedá mi nevyjadriť sa k hodnoteniu pre martinu
nech som si čokoľvek doteraz myslela o obchode medzi vami, svojím hodnotením ako predávajúcej si sa totálne zaradila niekam, kam žiadna normálna žena nepatrí a ani patriť nechce
smutné
prízemné
trápne
pripomína mi to chrobáka ležiaceho na chrbte a urputne kopajúceho okolo seba nohami, čo sa chúďa nevie postaviť na vlastné

martina1703
24. nov 2013

@jana5369 takze, teraz ste sa ozvala,ked sa to zacalo u admina...takze vazena,je mi jasne,kto je tu na hlavu..to ze vam mamicky posielaju peniaze na ucet za tovar a nie je to len tych par centov,ako ste napisala je to 14eur,tak zrejme ste odkazana len NA TAKETO PODVODY NA NIC INE A POTOM KLUDNE VRAJ ODIDETE NA SLUZOBKU,co neverim a tie nedoriesene a vam prosperujuce obchody s kupujucimi?SAMOZREJME PENIAZKY OD OKRADNUTYCH MAMICIEK SA VZDY ZIDU A AKO JE TO MOZNE,KED STE PISALA, ZE VAM 14EUR PRISLO A BALIK STE POSLALA 2.11.OMYLOM DRUHEJ KUPUJUCEJ A NASLEDNE 9.11.STE KLAMALA.ZE STE UZ BALIK POSLALA MNE... .DO DNESNEHO DNA T.J.24.11 STE NEPOSLALA ZIADEN BALICEK,PRETOZE JA SOM OD VAS ZIADALA PODACIE CISLO BALICKA...PRETOZE DOHODA BOLA DOPORUCENE A JA SOM VAM MUSELA ZAPLATIT AJ ZA DOPORUCENU ZASIELKU... OD VTEDY STE NEREAGOVALA NA MOJU POSTU CI,CEZ IP,ALEBO NA BAZARE....SNAZILA SOM SA ZISTIT,CO JE S MOJIM BALIKOM....ZIADNA REAKCIA OD VAS...INZERAT S CIZMAMY ZMAZANY...AKO NAHLE SOM TO ZACALA RIESIT S ADMINOM A ZVEREJNILA SOM NASU SPOLOCNU KOMUNIKACIU...ZE JA SOM V PRAVE A MNA NIEKTO OKRADOL .KEDZE TERAZ,KED VAS ADMIN VYZVAL,ABY STE SA VYJADRILA,TAK MNA TU URAZATE A OBHAJUJTE SA KLAMSTVAMI A POTREBUJETE SA OCISTIT...ZIAL NIE JE AKO, ..JA SOM ZAPLATILA...PENIAZE STE DOSTALA,CO STE POTVRDILA A JA BALICEK NEMAM DODNES A VY TO VIETE,PRETOZE STE ZIADEN NEPOSLALA...KEBY ANO,TAK NIE JE PRE ZIADNU POCTIVU MAMICKU PROBLEM POSLAT CISLO DOPORUCENEJ ZASIELKY...CI ANO??????? AK MI NEPOSLETE TIE CIZMY...TAK SAMOZREJME TO TAK NENECHAM A URCITE ANI OSTATNE MAMINKY,KTORE BOLI OKRADNUTE A PODVEDENE VAMI...MAM O VAS TOTIZ TO ZISTENE VIAC,AKO SI MYSLITE A NIE LEN TO...ZE STE NA HLAVU!!!!!

martina1703
24. nov 2013

@jana5369 jasna klamarka a podvodnicka...moze sa hanbit,ked ziadate od nej svoj zaplateny tovar,tak vas uraza a snazi sa urobit s cloveka hlupaka...Nedajte sa jej oklamat,namiesto vysvetlenia a riesenia,co urobi a ako nahradi skodu,ktoru sposobila..tak klame a vymysla,len aby ona zostala cista.A PRITOM JU UZ VYZVAL ADMIN,ABY SA VYJADRILA,CO S TYM MIENI.
JE TO CLOVEK BEZ CHRBTOVEJ KOSTI A ESTE BUDE URAZAT SLUSNYCH LUDI!!

martina1703
24. nov 2013

@jana5369 a preco mate problem aj s kupujucou mamickou@slawusa27...to znamena,ze ste v poriadku?...asi ste sa spolahla,ze vam vsetko prejde,ked mate dobre hodnotko,ja nechcem od vas nic,iba vratit peniaze,ktore ste odo mna vytiahla!

slawusa27
24. nov 2013

tu nejdem o to či zbohatnete ja som Vám peniaze poslala dokonca 1.triedou ,naša poštarka ku Vám na poštu volala a peniaze tam boli ,dokonca som Vám na email poslala uhradeny šek a kabelku nemam,tak netvrdte že kabelku mám

slawusa27
24. nov 2013

@jana5369 a vidím ,že som nie je jedina komu ste tovar neposlala ja uhradeny šek mam a prečo ste tu kabelku o ktoru som mala zaujem a aj som Vám za nu poslala peniaze vymazala ?

zuzin78
25. nov 2013

ahojte
ja uz fakt neviem co sa tu deje na MK. same podvodnicky tu predavaju veci,len nas oberaju o eura asi si myslia , ze nam nechybaju .ked sa tu ozveme tak nas tu urazaju , osocuju alebo ani nereaguju na nase spravy, na nic. a dalej okradnu .....lebo sa im nemoze nic stat. co ked im admini pozastavi ucet, zalozia si druhy nick a kradnu dalej. hrozne. smutne....
podvodnicky , co tak chcete stale kradnut nase peniaze, co kebyze ste sa trosku zamysleli nad tym,ze aj nam budu chybat. za tie peniaze sme mohli potom nieco ine kupit nasim detom, kebyze Vam chyvaju peniaze, chodte do prace , do banky a tam poziadajte o uver, ale uz nekradnite a neklamte,....za meiasc tu mame najkrajsie sviatky v roku a vy nam ich kazite, vy podvodnicky, co len podvadzate a kradnete.....

ma_ta1975
25. nov 2013

@sanym @macamac @haramiova @matik1 @bounties @zuzin78 @kamonika a ostatné kočky dnes som bola v poštovej banke zistiť či sa nedaju nejak tie peniaze z toho učtu čo mi omylom pani dala vrátiť...a ten šok čo som zažila neprajem nikomu!!! tak ten učet čo mi pani dala kde som poslala 13eur a mala ich na učte 11.11 je skutočne jej!!!! pretože ako ona tvrdí že si pomýlila posledné dvojčíslie taký učet NEEXISTUJE!!!
milá pani @matusko22 môžte toto vysvetli?to čo má toto znamenať!!!

matik1
25. nov 2013

@ma_ta1975 toto sa dalo čakať. Po tovare, ktorý Ti poslala, po tých výhovorkách, čo sme tu čítali a nakoniec aj po tom hodnotení od nej, má macamac v poslednom príspevku úplnú pravdu. Predávajúca sa poriadne strápnila...

kamonika
25. nov 2013

@ma_ta1975 tak toto je uz co za chovanie...nepisala nahodou nieco v zneni,ze si ju urazila...podla mna by jej ine nalozili ovela viac a za toto by si aj zasluzila 😠 a este mala tu odvahu,sa stavat do polohy obete 😠 naozaj,by sa mala mila pani vratit do reality

bounties
25. nov 2013

@ma_ta1975 mna to hned napadlo, ze v tom cisle uctu si vymyslala 😖

macamac
25. nov 2013

@ma_ta1975 🙄
to som si presne myslela
milá pani
@matusko22
sa nehanbíte takto verejne strápniť?
a klamať?
áno,ste klamárka!!!
fuj!
a že podaktoré sú aj matky!
pekne budete učiť svoje deti 🙄
by som sa za seba hanbila, keby si to tu prečítajú raz moje deti, kamošky a rodina!
@ma_ta1975
napíš sem jej adresu
nech ju každý, kto ju pozná, spoznal aj po inej stránke
@martinjasen pozri si to tu a konaj. díky

macamac
25. nov 2013

@martinjasen
poprosím ťa zmazať hodnotenie, ktoré dala @matusko22 neprávom kupujúcej
@ma_ta1975
a ešte prosím zmaž aj reakciu @matusko22 na hodnotenie od
@ma_ta1975
pretože ju @matusko22 len uráža!!!
a klame!!!

a ty sa čo nevyjadríš @matusko22 ???
došli ti už klamstvá?

smutné 🙄

macamac
25. nov 2013

@katarina111 ahoj
ako pokračuješ so @sny?

zuzulka833
25. nov 2013

Dobrý večer všetkým, chcela som sa s vami podeliť o moju negatívnu skúsenosť,kupila som si tovar, zaplatila som ho , ale bohužiaľ som ho nedostala. Predavajúca sa mi už od vtedy ako obdržala peniaze viac neozvala. Mnohokrat som ju vyzývala, aby sa mi ozvala a vysvetlila túto nepeknú situáciu. No na moju smolu už viac nekomunikovala.Po prečítaní jej hodnotení som zistila,že nie som jediná, ktorú oklamala!!!! Len dúfam, že už aj posledná. Preto Vás poctivé mamičky vyzývam, aby ste od predávajúcej MAMINKA25318 v tomto bazári nič nekupovali!!!! Lebo akurát prídete o Vaše peniaze , ale tovaru sa nedočkáte!!!

wieruss
25. nov 2013

Ahojte zienky, neviem uz ako to riesit tak pisem aj Vam sem... kupila som supravicku od predavajucej zuzkamarcus , peniaze jej nabehli minuly utorok, vtedy napisala, ze v stredu posiela, ale odvtedy mi neprisiel ani balicek ani mi neodpoveda na spravy ... hlavne, ze nove inzeraty pridavat vie ☹

11kacenka11
25. nov 2013

@wieruss daj pred jej meno @ tak ju oznacis a jej pride upozornenie 🙂

wieruss
25. nov 2013

@11kacenka11 oznacila som ju v tej druhej teme co je cierna listina

11kacenka11
25. nov 2013

aj tu ju oznac a bude

stanislavao
26. nov 2013

Mamicky, tieto snehulky kupite na MMB za 16,50. Pozor na ceny na MK, lebo niektore mamicky si chcu pekne zarobit.
https://www.modrykonik.sk/market/detska-obuv/b0...