icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

musinka77
27. nov 2013

napisala som jej internu postu s takym formularom, ktory som tu nasla a teraz mi odpisala, ze som ju pekne nasrala atd. ...

macamac
27. nov 2013

@ma_ta1975 myslím, že si poradila dobre 😉
každá predávajúca je vystopovateľná 😉
@musinka77 hoď sem jej nick 😉

ma_ta1975
27. nov 2013

@musinka77 hlavne sa nedaj zastrašiť a poviem pravdu 40eur neni sranda...ked ju bude čakať pred domom tvoj nasratý manžel....fuuuuu... 😠

zuzin78
27. nov 2013

@musinka77 skus aj to co ti radili, napisat aj inym mamickam co od nej nakupovali a potom zistis jej adresu takto som ja zistila skor adresu ako mi ju banka poskytla

musinka77
27. nov 2013

aha, vidis, to ma nenapadlo, napisat inym mamickam, co od nej nieco kupili, alebo co jej nieco predali
Poslala som jej prave odpoved na tu jej reakciu s tym, ze som ju nasrala. Napisala som jej tam, ze mozem jej verit a nemusim a takto dlho sa veci dotahovat nemaju. JA mam chapat, ze je v nemocnici a ona nechape, ze ja chcem svoje peniaze ?

musinka77
27. nov 2013

nick je 01anka01

matik1
27. nov 2013

@musinka77 prečo nemá negatívne hodnotenie? nech si dajú ostatné baby pozor. Napíš oficiálnu žiadosť adminovi... poriadne ťa oklamala, dokedy máš čakať na Tvoje peniaze? označ ju @01anka01, nech sa nám tu vyjadrí...pretože ja nepochopím, ako sa jeden dospelý človek môže takto zachovať...

musinka77
27. nov 2013

vies, ja to najprv vzdy skusam po dobrom a v kazdom cloveku hladam to dobre 😒 . Adminovi som pisala + bol v kopii tej Ziaosti o vyriesenie problemu v obchode. Zatial sa mi vyjadrila len ona - ale teda len tym, ze som ju nasrala a ze mi slubila vratit peniaze ked bude na tom zdravotne dobre a ze nechape, co tu ja riesim.

musinka77
27. nov 2013
stanislavao
28. nov 2013

POZOR na tuto predavajucu
https://www.modrykonik.sk/blog/oblecenie13/
nenoseny svetrik je totalne vyprasiveny, sprany a smradlavy.

sisaha
28. nov 2013

@musinka77 nema sa preco urazat...aj ked nie je zdravotne na tom dobre, tak myslim si, ze svoje zaväzky, ktore ma voci inym instituciam uhradza, takze moze aj tebe. Je to od nej velmi nekorektne.

musinka77
28. nov 2013

baby, snad je to na dobrej ceste, vcera vecer si vypytala cislo uctu

ma_ta1975
28. nov 2013

@musinka77 ja verím že je to nedorozumenie a vaše peniažky budete mať na účte ...potom nám dajte vedieť... ;)

bbalango
28. nov 2013

ahojte dievcence ja som blbo naletela jednej pani ktorej som skor posielala tovar, kym prišli peniaze/KTORE VOBEC NEDOSLI/...najprv mi pisala ze jej brat isiel podat cez postu peniaze, cely týžden nič a potom sa ozvala ze sa ospravedlnuje a ze pošta bola zavreta a jej brat /oslovila ho ze dementny brat/ jej to nepovedal...za to ona doriesi bolo 11.11 ked mi to písala a do dnes nic...aj ked jej pisem tak sa ani neozýva....nechcela som hned písať negatívne veci ale asi budem musit...fakt som nahnevana som zase naletela...posielala som este jeden balik v ten den tak som si povedala ze jej to poslem aby som nemusela chodit na postu 2x a potom takto...a este ona mi pise ze aby som nemala strach ze to zaplati...do teraz nic...jedna sa o pani simona Garazia dolná krupa627 trnava 91965 ... a ma nick simonka0051.....POZOR NA NU...

matik1
28. nov 2013

@ma_ta1975 ty ako "stojíš" s predávajúcou? Máš už svoje peniaze?

ma_ta1975
28. nov 2013

@matik1 nemám ak som tu napísala čo som zistila v banke tak stratila reč...dnes mi admin odpísal a chcel link na ten inzerát a nick predávajucej tak už to začne riešiť...drž palce 😉

matik1
28. nov 2013

@ma_ta1975 neboj, dobre to dopadne. Ozvi sa potom...

stanislavao
29. nov 2013

mamicky, davajte si pozor na predavajucu s nickom " oblecenie13 ". ponuka akoze nenosene, ale pprisiel mi spatny, smradlavy, sprany pulover. a uz sa nehlasi, neodpoveda na spravy, nereaguje. oklamala ma aj o termine odoslania a aj na postovnom na okradla.

anelehka
29. nov 2013

ahoj,davajte pozor na predavajucu natasahc,nic mi neposlala a 9,e v keli 😠

nikolca
29. nov 2013

@zuzin78 no ja som tiež prišla o peniaze,predavajucej na mma som poslala peniaze ešte jedenasteho a baliček nemam dodnes doma 😠 😠 ,kedže mi nechodila tak som ju kontaktovala či mi zasielku poslala i napriek tomu že sa veselo prihlasovala na odkazy nereagovala,zareagovala až ked som jej dala negatrko potom napisala že musela pracovne odcestovať že sa ospravedlnuje že zasielku pošle a ja zas čakala a stale nič,kontaktovala som admina na mma su admini aspon rychly tam rano napišem aky mam problem a pobede mam už aj spravu to nie je ako tu že odpoved pride aj po troch či štyroch dni no zrejme maju toho vela ☹ ☹ a takuto odpoved som dostala od admini ja no zrejme nevedia že mna to vyžiadanie od banky bude aj nejake poplatky navyše stať čo si za služby zaučtuje banka 😖 😖 ,no predavajucu dnes aj blokli a pribudlo jej dalšie negatko,dalšej pani nedodala kabelku
Dobrý den,

Inzerentka byla upozorněna na možnost řešení přes policii. Vy můžete zajít
do své banky a vyžádat si platbu zpět s tím, že ji majitel účtu drží
neoprávněně. Oni pak z banky budou majitele kontaktovat a vyžádají
vrácení platby. Jestli odmítne, tak sice peníze zpátky nedostanete,
ale budete mít z banky podklad pro policii, že jste ho dostatečně
vyzvala. Účet jsem samozřejmě zablokovala. Snad ji to přiměje obchody
dořešit.

curtik
29. nov 2013

Ahojte,prosim o pomoc a radu..kupila som si od uzivatelky radanab kabat v hodnote 26,50 eur.Kabat mal byt novy nenoseny..ked mi prisiel kabat domov mna aj priatela ovalil neskutocny smrad a zapach ktory bunda sirila. Navyse kabat mal roztrapkany zips,co som ani prvotne neriesila. Pani sa mi ospravedlnila kabat nasal smrad od vreca na smeti do ktoreho ho zabalila (kabat nebol ani v taske!! ale rovno vo vreci a vrece samo o sebe nesmrdelo)..tak mi mamina kabat oprala,vymocila v avivazi-kabat smrdel aj nadalej..zasla som teda do cistiarne kde som zaplatila cca 6 eur,ale kabat smri aj nadalej! Kabat je nenositelny,lebo ten smrad bije do nosa! Predavajuca vsak tvrdi ze jej vina to nie je a peniaze za tovar, ktory je nenositelny mi nechce vratit. Pritom ona je zodpovedna zato,ako tovar bali,nie ja..a ked tak mala pouzit tasku,alebo kupit obalku..ona usetrila asi 80 centov na obalke a ja som prisla o zhruba 33 eur :(

curtik
29. nov 2013

Ahojte,prosim o pomoc a radu..kupila som si od uzivatelky radanab kabat v hodnote 26,50 eur.Kabat mal byt novy nenoseny..ked mi prisiel kabat domov mna aj priatela ovalil neskutocny smrad a zapach ktory bunda sirila. Navyse kabat mal roztrapkany zips,co som ani prvotne neriesila. Pani sa mi ospravedlnila kabat nasal smrad od vreca na smeti do ktoreho ho zabalila (kabat nebol ani v taske!! ale rovno vo vreci a vrece samo o sebe nesmrdelo)..tak mi mamina kabat oprala,vymocila v avivazi-kabat smrdel aj nadalej..zasla som teda do cistiarne kde som zaplatila cca 6 eur,ale kabat smri aj nadalej! Kabat je nenositelny,lebo ten smrad bije do nosa! Predavajuca vsak tvrdi ze jej vina to nie je a peniaze za tovar, ktory je nenositelny mi nechce vratit. Pritom ona je zodpovedna zato,ako tovar bali,nie ja..a ked tak mala pouzit tasku,alebo kupit obalku..ona usetrila asi 80 centov na obalke a ja som prisla o zhruba 33 eur :(

jonas17
29. nov 2013

@curtik prosím ťa a od čoho ten kabát smrdí?

bounties
30. nov 2013

@curtik a ktovie ci smrdel od toho balenia, alebo je to taky material-cinsky smejd. daj sem nick dotycnej 😉

zuzin78
30. nov 2013

@nikolca neziadaj si z banky o vratenie penazi lebo ti da poplatok banka 16,50€ a nic nevybavis iba ziskas jej adresu banka nemoze siahnut na peniaze ak to nedovoli sud alebo majitel uctu .... Toto je koja skusenost z banky :-/ takze nic som ja nevybavila a len som prisla o dalsie poplatky

zuzin78
30. nov 2013

@nikolca vidis tu nechcu moc zablokovavat ucty kebyze to tak robia ako na mmb tak by tu bolo menej podvodnicok

kikulienka19
30. nov 2013

@curtik
Podľa mňa to nemôže byť od vreca, skôr by som povedala, že smrdí od nevetranej zatuchnutej skrine. Zopárkrát sa mi podarilo vedľa takých individuí sadnúť v autobuse.

matusko22
30. nov 2013

@jana5369 presne , ja mam tiez tento problem a este ma tu uraza ociernuje a pritom ona ma bundu a ja peniaze nie... su to sami podvosdnici

matusko22
30. nov 2013

@macamac ja som povedala ze sa uz vyjadrovat nebudem. Ona ma bundu a ja nemam peniaze.Ok ja to moja chyba ale za to by uz mohla skoncit, uz ma nebavi ako neustale vypisuje klame a uraza ... nemam chut ani naladu sa staale obhajovat.Napisala som a myslim ze to staci.Normalny clovek si spravi svoj usudok.Len si treba vsetko precitat a neverit niekomu kto vytrha moje slova z kontextu.Pekny den

matusko22
30. nov 2013

@ma_ta1975 mam na ucte sedem eur ktore som tam vkladala pri zakladani uctu, ten ucet je novy a nema ani mesiac.Viac sa vyjadrovat nebudem .