Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@macamac Ak ma dotycna problem s hodnotenim, nech priamo ona napise na login admin. Problemy v bazari riesime ak dotycny sam je aktivny. Je to hlavna podmienka, aby sme riesili problem.
Ak si ochotna aktivne sa zapajat do riesenia problemov v bazari, mozeme sa dohodnut na spolupraci.
@ma_ta1975 ahoj, len si nedaj od banky ziadat vratenie,lebo prides aj o dalsie peniaze, nakolko banka si za to uctuje 16,50€ a zistis si len jej adresu. a ine banka nemoze urobit....
je to smutne, ze takto sa uz okrada ...aj som tiez prisla o peniaze a nic nepomaha. idem volat starostovi jej dediny, nech ma hanbu aku nezazila. hrozne.....
@martinjasen ja som verte mi aktivna až moc...samozrejme že som písala adminovi ešte v nedelu o zrušenie hodnotenia zjavne to tam riadi počítač inak si neviem predstaviť že si ani neprečítal čo som písala a odpoved uplne iná ako som písala...včera som písala zase ale ešte neni prečítaná...išla som presne podla pokynov 1 hodnotenie 2 napísať do tejto temy 3 admin bohužial zatial som si užila len hnusné nadávky od predávajucej a to krásne hodnotenie...budem rada ak sa vám dá nahliadnuť do ip admin a pomôcť dakujem
@zuzin78 moja viem prečítala som si čo si písala...chcela som len vedieť možnosti či sa nedaju vrátiť ale ked pani v banke nahodila to číslo prehodené ostala pozerať že také číslo neexistuje...poviem ti hned povedala že pani predávajuca klame...ostala som ako obarená a ešte teraz to predýchavam...a jak sa dušovala že peniaze vráti ešte nič neprišlo!
@ma_ta1975 Ak si pisala, v tom pripade bud trpezliva. Denne nam prichadza takme 100 dotazov od uzivatelov a kedze chceme udrzat kvalitu riesenie problemov, nedokazme na dotazy odpoved hned.
@martinjasen ďakujem za odpoveď a aj za ponuku 😉 🙂
Chcem upozornit na kupujucu luciabudveselovska,pyta tovar zaslat na dobierku a ten nasledne nepreberie !!!
Pozor neodporúčam nespoľahlivú kupujúcu:
Stanislava Hyrošová
Razusová 2676/8
058 01 Poprad
Oklamala ma, že poslala peniaze prevodom na účet, ja som jej zásielku poslala ale peniaze nikdy nedorazili.
Neposielajte veci dopredu!!!
Ja som tiez bezradna ☹. Kupila som tu synovi lyziarky, obchod prebehol osobne, predavajuca mi ich ochotne dorucila do nasej mestskej casti cestou z prace. Peniaze som jej dala do ruky. Dohoda (aj pisomna) bola, ze si lyziarky doma vyskusa a ked nebudu dobre, v pohode nam vrati paniaze a ja jej lyziarky. Ja sa nelyzujem a velmi tomu ani nerozumiem. Ked som lyziarky priniesla domvo, muz ma zvozil pod ciernu zem. Po prve synovi nesedia a po dalsie su zo spodu robene nejake divne upravy (nasrobovane take plastove platnicky). Hned som pisala predavajucej, ze jej ich chcem vratit. Napisala, ze nieje problem, ale ze na druhy den nie, lebo ide na sluzobku, potom ze je chora, potom ze je v nemocnici, potom sa doliecuje u rodicov, potom je zase v nemocnici. Obchod prebehol 2.oktobra a do dnesneho dna sme to nedoriesili. Poslala som jej aj sms, povedala, ze musim cakat, ze ona si nevymysla. Ponukla som sa jej, ze jej ich odvezieme k nej domov, ale nic ☹. Muz mi den co den nadava a pyta sa ma, kedy to konecnce doriesim. Som bez prace a este som asi prisla aj o 40,- Eur za nepouzitelne lyziarky.
len ja neviem, ci sa to da riesit nejako, ked nemam doklad o zaplateni ☹. Islo to z rucky do rucky. A jej adresu nepoznam, len cislo telefonu. povodne som chcela ist ja k nej domov pre ne, ale nechcela, aby som tam chodila, nedala mi adresu. Asi vedela preco ☹. A ja hlupa som jej to zozrala aj s navijakom 😠 😲 😒 ☹
mam len cislo na mobil a akurat som zistila, ze je to 02, ale telef.zoznam nie. Meno viem len priblizne 😒
@musinka77 ja by som to riešila tak že by som pozrela hodnotenia a napísala by som IP spravu kupujucim ktoré nakupovali a musel obchod prebehnuť cez poštu...velmi pekne poproste o adresu v zmazaných inzerátoch určite nájdu ,vysvetlite im vašu situáciu a samozrejme to ostane medzi vami... tak by som si ju vyčíhala pred domom aj z mužom...ale určite vám ešte poradia aj ostatné kočky ked si nájdu čas....
@macamac čo by si poradila?dík

neodporúčam renata.gabcova@centrum.cz - renata gabcova (neregistrovaná/ý).chcela odo mňa topánky.vraj v pondelok pošle peniaze telegraficky čiže ich mám hned na pošte.tak ja jak tela idem na poštu a tam nič.píšem jej že či poslala a začali sa výhovorky že jej peniaze s PNky neprišli to bolo 22.11(pritom som si zistovala kedy chodia a chodia od 15-20 v mesiaci).a že ked chcem že nech ich posuniem niekomu inému a bla bla bla.že určite ked jej nabehné pnka tak ich vezme.ked som si zadala jej meno vyhodilo mi romska učiteľka