Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@smreko3 inac to tricko som aj ja obzerala 🙂ale je vydno ze bolo dost nosene(prane)je aj farba sprata nie?
@michelleuk ja som to myslela v dobrom 😀 ze som bola asi slepa alebo co ked som ho ocumovala,ale na povodnej foto od predajkyne nebolo vobec vidiet spodok na tricku ze je taky dokruteny a chybaju kamienky....
@smreko3 no ved takto na fotene vyzera inak a ako komunikuje s tebou?kolko si za neho dala?
@smreko3
no tak to ste za to dali dost penazi. to tricko malo byt zdarma, podla stavu v akom je.
@stanislavao uz asi zacinam mat depresie 😢 😢 😢 a esteeee kolko penazi ma to stalo a niekdo sa vytesuje ako dobre predal...
@smreko3 no hadam ti odpise ak nie tak jej daj hodnotenie hadam ju to prebere ale to fakt dost pytala za taku ehm handru
@michelleuk no ked sa mi neozve,dam jej take hodnotenie,ze bude aj lutovat,ze mi take veci predala 😠 😠 😠
@smreko3 no to verim aj ja uz 2 tyzdne cakam kym mi jedna pani posle peniaze a to mam na danu vec dalsih 2 zaujemcov ,naskor ma zlomenu nohu potom ma chore dieta,a naposledy v pondelok posle peniaze... 🙄
@beruska.zuzanka zuzka asi to bola ta, co pisala aj mne 😉 , ja som jej potom napisala, ze ci poslala peniaze a ona, ze len na dobierku si to vezme, hlavne ze chcela cislo uctu a este mi podotkla, ze je zvedava, ci jej ta bunda dojde 😠 . Predpokladam ze je to ta ista. Len ja som ju od jedu vymazala 😲 😉
@michelleuk no tebe tiez nezavidim sa tu s niekym natahovat a este k tomu ked mas viac zaujemcov,aby si nedopadla tak ,ze pani ti povie ze uz nema zaujem a teba moze akurat porazit,no uz davnejsie som to tu spominala ze tu co sa deje je na ustav 😒 😒
@smreko3
viete co, depresiami uskodite len sama sebe, verte mi, ze to nepomoze, ja som mala minuly tyzden z jednej kozy a nepomohlo mi to. pomohlo kontaktovat admona martina, ktory vie vec vyriesit. ked sa kupuju veci pre dospelych, treba si dat velmi velky pozor, lebo to moze byt nosene niekolko rokov. ak vam nevrati peniaze, tak skuste kontaktovat admina, ci by to nevedel vyriesit, ze vas oklamala a tym ste prisli o vyse 7 eur. drzim palce. vela stastia.

@bodka13 dik za radu,ale som ja slepa 😀